Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
351.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

ELiTE 'deyiz !!!

[ParS] (KLAN - I ParS)

Hep olacağız ne diyoruz '' Son pati düşmedikçe... ''

[ParS] (KLAN - I ParS)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben browser olarak Opera kullanıyorum, siz giremiyorum dediğmizde genelde ben giriyordum. İnternet explorer dan denediğimdeyse giremedim. farklı bir browser deneyin bakalım ne olacak sonuç ?

• quote:

Arkadaşlar ben browser olarak Opera kullanıyorum, siz giremiyorum dediğmizde genelde ben giriyordum. İnternet explorer dan denediğimdeyse giremedim. farklı bir browser deneyin bakalım ne olacak sonuç ?

Alıntıları Göster
    Yahu deli olucam logın den kullandığım psn hesabının mail adresini giriyorum şifreyide elitte aldığımı giriyorum e-posta adresiniz henüz doğrulanmış değil diyor. hesabı doğrulamak yeni bir e-osta adresi girin diyor giriyorum şifreyi gönderiyor ama benim elite için girdiğim şifre değil onuda kabul etmiyor vs.

vayyy ben senin taaaaaaa a.........

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Yahu deli olucam logın den kullandığım psn hesabının mail adresini giriyorum şifreyide elitte aldığımı giriyorum e-posta adresiniz henüz doğrulanmış değil diyor. hesabı doğrulamak yeni bir e-osta adresi girin diyor giriyorum şifreyi gönderiyor ama benim elite için girdiğim şifre değil onuda kabul etmiyor vs.

vayyy ben senin taaaaaaa a.........

Alıntıları Göster
    Nuri abi dün pm atmıştım ama gördünmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet386

Nuri abi dün pm atmıştım ama gördünmü ?

Alıntıları Göster
    Bana nıye yollamıyonuz sınan dagıtırım burayı asıst kralıyım ulan bugune bugun:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Yok abi , firefox-ie-opera-chrome'da denedim olmuyor . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Bana nıye yollamıyonuz sınan dagıtırım burayı asıst kralıyım ulan bugune bugun:))

• Yahu Mert baktım şimdi yine giriyo dene bakim şunu:
    https://elite.callofduty.com/connect.html

Harun abi'de dahil olmuş klana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 16 Kasım 2011; 22:01:20 >
  • quote:

Yahu Mert baktım şimdi yine giriyo dene bakim şunu:

beyler napıyoruz şimdi ? elite satın alıp sinan paşadan davetmi bekleyece?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

beyler napıyoruz şimdi ? elite satın alıp sinan paşadan davetmi bekleyece?_

Satın almadan Elite e üye oluyosun, psn accountunu tanıtiyosun ve Sinan'dan davet bekliyosun,istersen daha sonra Elite i Upgrade edebiliyosun dum ba dum a dum dum dum..
  • quote:

Abi girdi burdan fakat CAREER bölümüne giremiyorum.Adres linkinden connect yerine career yazdım tekrar traffic hatası verdi... Sabah denerim artık olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

quote:

Abi girdi burdan fakat CAREER bölümüne giremiyorum.Adres linkinden connect yerine career yazdım tekrar traffic hatası verdi... Sabah denerim artık olur heralde

Alıntıları Göster
    sinan abi ben yaptım galiba uyeliğimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirizm_TR

sinan abi ben yaptım galiba uyeliğimi

Alıntıları Göster
    Az önce üye oldum hem ps3 de hemde pc de herşey tmm. yarın gerikalanını hallederiz artık.

bu arada sanırım bu saatlerde trafik daha az oluyor ondanda olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Az önce üye oldum hem ps3 de hemde pc de herşey tmm. yarın gerikalanını hallederiz artık.

bu arada sanırım bu saatlerde trafik daha az oluyor ondanda olmuş olabilir.

Alıntıları Göster
    Bende davetı kabul ettım sınan..Ama bu elıte ıle alakalı genıs bır bılgılendırme lazım yanı ben 2 gun oldu alalı almadan once neyse sımdı de o.. ne gıbı avantajlar saglayacak fazkladan 1 oyun parası vermemızın nedenı nedır?

Bu arada bu aksam oynadıgımız arkadasları buradan kutlayayım gercekten cok konsantre ve guzel oynuyorlar bunda uzun sure SD oynamanın da etkısı olabılır tabıkıde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 17 Kasım 2011; 2:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Bende davetı kabul ettım sınan..Ama bu elıte ıle alakalı genıs bır bılgılendırme lazım yanı ben 2 gun oldu alalı almadan once neyse sımdı de o.. ne gıbı avantajlar saglayacak fazkladan 1 oyun parası vermemızın nedenı nedır?

Bu arada bu aksam oynadıgımız arkadasları buradan kutlayayım gercekten cok konsantre ve guzel oynuyorlar bunda uzun sure SD oynamanın da etkısı olabılır tabıkıde

Alıntıları Göster
    Beyler ben bugun yeni psn alcam sinan abi imzaya yazcam ona gore ekleyip davet atarsin daveti abi ve sanirim ps3 te account ayarlama bolumunden ilk dedigin ulkeyi deistiresbiliosun uk sa mesela tr falan yapabiliosun ordan denedigimde olursa soylerim size

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

quote:

Yok mu hiç elinde harici disk ?

Bende yok panpa bizim ümitte var oda film atiyor içine o işe yararmı.

Alıntıları Göster
    Gunaydın mıllet bugun sabah klana gırebıldım zorda olsa =)
  • quote:

Gunaydın mıllet bugun sabah klana gırebıldım zorda olsa =)

elite profilimde % 60 tamamlandı falan diyor.. ama beni PSN ıd ve şifremi sordugu bir sayfaya yonlendiriyor.bir türlü login olamıyorum
  • Günaydın ,
    Kadir , yönlendirdigi o sayfadan psn de kullandigin mail ve şifreni gireceksin, böylece psn hesabını Elite de tanıtmış olacaksın..
    Böylece %80 e ulasacak Elite hesabı bilgileri geri kalan %20 de sanırım varsa eğer facebook hesabınla ilgili ki onuda yapman şartdeğil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 17 Kasım 2011; 9:35:27 >
  • quote:

Günaydın ,
    Kadir , yönlendirdigi o sayfadan psn de kullandigin mail ve şifreni gireceksin, böylece psn hesabını Elite de tanıtmış olacaksın..
    Böylece %80 e ulasacak Elite hesabı bilgileri geri kalan %20 de sanırım varsa eğer facebook hesabınla ilgili ki onuda yapman şartdeğil.
    Bende psn ustune gelınce unlınk account dıyor ve tıklanmıyor. Ama bı sıkıntı yok, facebook hesabım kayıtlı olmasına ragmen %80 olarak gosterıyor oda ayrı konu =)
  • quote:

Bende psn ustune gelınce unlınk account dıyor ve tıklanmıyor. Ama bı sıkıntı yok, facebook hesabım kayıtlı olmasına ragmen %80 olarak gosterıyor oda ayrı konu =)

Alıntıları Göster
    BEYLER ELİTE OLAYI YÜZÜNDEN HESABIMADA GİREMEZ OLDUM CİDDEN AŞIRI CAN SIKMAYA BASLADI BU DURUM.
    ELİTEDE EKRANA GELEN MAİL VE SİFRE Yİ 3000 KEZ DENEMEME RAGMEN KABUL ETMEDİ.
    SÜPHELENDİM ACCUNT SİFREMİ DEGİSTİREYİM DEDİM VE DEİGSTİRDİM SİMDİDE ALDIGIM SİFREYİ GİRİYORUM ONUDA KABUL ETMİYOR.
    DÜN SİTEDEN ELİTE.COM A GİRDİGİM BİLGİLERİMİ BUGUN KABUL ETMİYOR.
    HESABIMIN SİFRESİ GİTTİ PSN E GİREMİYORUM.
    GECMİŞ OLSUN..................

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

BEYLER ELİTE OLAYI YÜZÜNDEN HESABIMADA GİREMEZ OLDUM CİDDEN AŞIRI CAN SIKMAYA BASLADI BU DURUM.
    ELİTEDE EKRANA GELEN MAİL VE SİFRE Yİ 3000 KEZ DENEMEME RAGMEN KABUL ETMEDİ.
    SÜPHELENDİM ACCUNT SİFREMİ DEGİSTİREYİM DEDİM VE DEİGSTİRDİM SİMDİDE ALDIGIM SİFREYİ GİRİYORUM ONUDA KABUL ETMİYOR.
    DÜN SİTEDEN ELİTE.COM A GİRDİGİM BİLGİLERİMİ BUGUN KABUL ETMİYOR.
    HESABIMIN SİFRESİ GİTTİ PSN E GİREMİYORUM.
    GECMİŞ OLSUN..................

Alıntıları Göster
    Elite hesabıyla psn hesabının ne alakası var yau, şifreyi yanlış giriyor olmayasın ?

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.