Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

şu elite işini çözemedim çözmekte istemiyorum lanet!!

Abi elite'in sayfası açılınca ben foto'larla anlatıcam olayı tam anlamıyla

Adamsın
  • quote:

quote:

quote:

şu elite işini çözemedim çözmekte istemiyorum lanet!!

Abi elite'in sayfası açılınca ben foto'larla anlatıcam olayı tam anlamıyla

Adamsın

Eyvallah abi

• Arkadaşlar UK hesaplarınızı Elite tanımlayın sizlere klan davetleri göndericem. Şuan sadece Taylan ile Adem kayıtlı gözüküyor klandan
  • quote:

Orijinalden alıntı: S!N@N

Arkadaşlar UK hesaplarınızı Elite tanımlayın sizlere klan davetleri göndericem. Şuan sadece Taylan ile Adem kayıtlı gözüküyor klandan

Ben tanımladım sınan benı ekle.
  • Gönderdim daveti Mert sanada gönderdim gelmemiş mi ?
  • quote:

Gönderdim daveti Mert sanada gönderdim gelmemiş mi ?

Abi gönderdin geldi davetlerde ben elite 'e giremiyorum Valla kafayı yicem , bana elite 'in direk linkini atarmısın belki o şekilde girebilirim , ya varya sürekli traffic sürekli traffic , deli oldum . 2 gündür girmiyor

• https://elite.callofduty.com/career dene bakalım tekrardan ben şuan girebiliyorum Mert
  • Yok abi nafile
  • quote:

Arkadaşlar UK hesaplarınızı Elite tanımlayın sizlere klan davetleri göndericem. Şuan sadece Taylan ile Adem kayıtlı gözüküyor klandan

Nerden tanımlıcaz sinan ?
  • İlkay senin elite üyeliğin var sanırım olmayanlar için söyledim Davet gönderdim sanada elite girdikten sonra career kısmında elite summary altında invitesde görebilirsiniz.

Mert aralıklarla tekrar dene girmesi lazım ben şuan açabiliyorum
  • Elite den gördüğüm kadarıyla Nuri abi,Ahmet ve Arda nın elite kayıtları yok onlarda kayıt yaparlarsa göndericem davetleri
  • quote:

Elite den gördüğüm kadarıyla Nuri abi,Ahmet ve Arda nın elite kayıtları yok onlarda kayıt yaparlarsa göndericem davetleri

beni görebiliyonmu peki?

zeki müren de bizi görecekmii?

saygılarımla
  • Sen görünmeden olurmu abi yoksa elitin anlamı kalmaz gönderdim sanada
  • quote:

Elite den gördüğüm kadarıyla Nuri abi,Ahmet ve Arda nın elite kayıtları yok onlarda kayıt yaparlarsa göndericem davetleri

Sinanım elimde kalan son paramı pes12 için saklıyorum yada xbox fw'si için.Acayip gel gitlerdeyim anlayacağın turk psn'ene bir daha bakayım
  • Premium almanıza gerek yok sadece elite kayıt olun yeterli Ahmet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Arkadaşlar bağlantı ile ilgili sıkıntılarımız çoğu zaman oluyor. özellikle ping çok önemli bizim için aşağıdaki sitelerden test yapın.

http://pingtest.net/index.php

http://speedtest.net/

sadece bağlantı hızı yeterli değil. ping değeri düşmanla karşılaştığınızda çok önem arzediyor. farklı serverlarla test edip sonuçları burda bi paylaşalım ve aradaki farklaras bir bakalım fikir sahibi oluruz.

Benim bağlantı aşağıdaki resimde abi , ama pingtest'den yapınca ping yüksek çıktı her nedense

Bu arada silah iyimiş ya , bilerek 3 lü şekilde koymamışlardır , dediğin gibi abi

iki sitede farklı çıkmasının sebebi ikiside ayrı server kullanıyordur mesafe olayı yani.

- sinan şimdi denedim site açık ama şifremde bi sorun var evden denicem birazdan yazarın yada ararım seni kardeşim.

Bu arada mw3 ile ilgili tüm gerçek bilgileri bu siteden öğrenebilirsiniz:http://www.themodernwarfare3.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEKTOR-NG -- 16 Kasım 2011; 17:19:15 >

• Nuri abi şifre oluşturuken bir harfinin büyük olması gerekiyor atlamayın o konuyu
  • quote:

İlkay senin elite üyeliğin var sanırım olmayanlar için söyledim Davet gönderdim sanada elite girdikten sonra career kısmında elite summary altında invitesde görebilirsiniz.

Mert aralıklarla tekrar dene girmesi lazım ben şuan açabiliyorum

Site üyeligindenmi bahsediyosun sinan ?
  • ELiTE 'deyiz !!!

Hep olacağız ne diyoruz '' Son pati düşmedikçe... ''

• İlkay aralıklarla tekrar denersin açılana kadar
  • 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.