Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu askeri mücadeleyi ,PKK terör örgütünün yaptıklarını anlatan bir belgesel var.İlgilenenler youutube dan izleyebilir, adı KAN UYKUSU..
    Ayrıca, Tümgeneral Osman Pamukoğlu ve E.Albay Erdal Sarızeybek 'in Siyaset meydanı programlarını izleyin lütfen.Olayın ne olduğunu her yönüyle ayrıntılı bir şekilde anlayacaksınız..(o da yutube da var).
  • quote:

Orijinalden alıntı: zantanriyar

Arkadaşlar bu askeri mücadeleyi ,PKK terör örgütünün yaptıklarını anlatan bir belgesel var.İlgilenenler youutube dan izleyebilir, adı KAN UYKUSU..
    Ayrıca, Tümgeneral Osman Pamukoğlu ve E.Albay Erdal Sarızeybek 'in Siyaset meydanı programlarını izleyin lütfen.Olayın ne olduğunu her yönüyle ayrıntılı bir şekilde anlayacaksınız..(o da yutube da var).

Dedıklerını ızledım ben kardesım hıc kusura bakma bol keseden atmasınlar..Bır tanesınde dıyor kı gırecektık yıkacaktık adamları Ankaradan gırmeyın talımatı gıbı bırseyler geldı dıyor(herhalde sarızeybek ) e kardesım bana ne madem ulkenı dusunuyordun gır oraya parcala dusmanı ondan sonra emrı yapmadıgın ıcın gorevınden alın ama bır cok serefsızı temızlemıs ol..Bıraksınlar bu işlerı yanı

• quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

quote:

Arkadaşlar bu askeri mücadeleyi ,PKK terör örgütünün yaptıklarını anlatan bir belgesel var.İlgilenenler youutube dan izleyebilir, adı KAN UYKUSU..

Dedıklerını ızledım ben kardesım hıc kusura bakma bol keseden atmasınlar..Bır tanesınde dıyor kı gırecektık yıkacaktık adamları Ankaradan gırmeyın talımatı gıbı bırseyler geldı dıyor(herhalde sarızeybek ) e kardesım bana ne madem ulkenı dusunuyordun gır oraya parcala dusmanı ondan sonra emrı yapmadıgın ıcın gorevınden alın ama bır cok serefsızı temızlemıs ol..Bıraksınlar bu işlerı yanı

O emri vermeyende Süleyman Demirel.

• xavi06, o kısımları değerlendirmek sana kalmış dostum, o yüzden yanlışsın veya doğrusun diyemem.Ama bu askerler döneminde en büyük operasyonlar yapılmış ve onlar içindeymiş bu olayların.Kan uykusu belgeselinde asteğmenler,o zamanlar teğmen olan binbaşılar vs. de var,onlarda anlatıyor anılarını..

Birde Sarızeybek in , örgütün yapılanması,finansı,propagandası,hatta sahte gümrük kurup köylüden haraç alınması vb.. o kadar farklı konulara değinmiş ki bu konuya daha kapsamlı bakıyorsun,zihninde bazı şeyler tam oturuyor,örneğin 30 yıllık bitmeyen bir terör nasıl olur,nerden güç alır vs..

Bu arada izlemene sevindim, Siyaset meydanına Sarızeybek 2 kez gelmiş,2 program var,Pamukoğlu 1 kez.Birde Kan Uykusu belgeseli..
  • quote:

xavi06, o kısımları değerlendirmek sana kalmış dostum, o yüzden yanlışsın veya doğrusun diyemem.Ama bu askerler döneminde en büyük operasyonlar yapılmış ve onlar içindeymiş bu olayların.Kan uykusu belgeselinde asteğmenler,o zamanlar teğmen olan binbaşılar vs. de var,onlarda anlatıyor anılarını..

Birde Sarızeybek in , örgütün yapılanması,finansı,propagandası,hatta sahte gümrük kurup köylüden haraç alınması vb.. o kadar farklı konulara değinmiş ki bu konuya daha kapsamlı bakıyorsun,zihninde bazı şeyler tam oturuyor,örneğin 30 yıllık bitmeyen bir terör nasıl olur,nerden güç alır vs..

Bu arada izlemene sevindim, Siyaset meydanına Sarızeybek 2 kez gelmiş,2 program var,Pamukoğlu 1 kez.Birde Kan Uykusu belgeseli..

Kardesım sonuc olarak yapılmasını ıstedıgın sey cok guzel tabı kı dedıgın gıbı yorumlar farklı olabılır..bunu baska bı zaman konusabılırız belkı.burası yerı degıl boyle acılı bır zamanda oyun derdınde olacak halımızde yok ama malum oyun baslıgı burası fazla gırmeyelım derınlere

Bu arada bugunku depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına bassaglıgı dılıyorum.Enkaz altında kalıpta hala yasıyor olanlara ınsAllah bır an once ulasılır.Allah kımseye bu sekılde felaketler yasatmasın..

• Tamam dostum haklısın
  • arkadaşlar merhaba nasılsınız? ben uzun zamandır cod oynayamıyordum bazı sebeplerden dolayı chat odasına da arada gırıyorum genelde kımse olmıyor mw3 u alıcam clanda hala yerim var mo?
  • Eren35fb normalde alim yok ama kaptanimizin sitedeki cezasi bittiginde seni cevaplar onla konusursun kardesim bu arada her biri 5.5 buyuklugunde 5 artci deprem olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

arkadaşlar merhaba nasılsınız? ben uzun zamandır cod oynayamıyordum bazı sebeplerden dolayı chat odasına da arada gırıyorum genelde kımse olmıyor mw3 u alıcam clanda hala yerim var mo?

Eren nbr..

Ben seni yaklasık 2 yıldır ne chatte görüyorum ne oyunda nede topikte..
    Burda biraz ihmalkarlık söz konusu degilmi kardesim hatta biraz demeyelim ona baya bi diyelim ?
  • şehitlerimizin ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun...

eren selam, aktif olmayan üyeleri çıkarttık, şu anda klana üye alımı yok, ancak mw3 çıkınca düzenleme yaparız büyük ihtimalle, sen burada aktif olmaya başla, zaten eski üyesin aktif de olursan yeniden girersin

adem video istemiştin, ben kaydetmedim ama yapılmışı varmış :)

edit: chat odası da bir kaç kere değiştirildi, eski chat odasına giriyorsan kimse yoktur bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 24 Ekim 2011; 13:09:22 >

• Akşam izledim ben de trt'den..
    Teşekkürler Taylan
  • Yardım isteme amacı ile telefonunuza mesaj gelirse (örn; kızılaya yardım yollamak için 1234 e boş mesaj atınız) sakın ola sakın yanıtlamayın , çünkü o mesajları yollayanların %95'inin kızılayla ve yardımla hiç bir alakası yok.Eğer yardım etmek isterseniz kızılayın sitesine girin orda gösterilen şekilde yollayın mesajınızı.
  • Aynen mert banada mesaj geldi yardim icin numarayi siteden konrol ettim kizilayin numarasi deil o yuzden dikkatli olmak lazim ilk once kizilayin sitesinden kontrol etmek lazim ve herkese gunaydin ve iyi gunler
  • Günaydın arkadaşlar

aklınızda bulunsun, van daki yaşanan deprem için belediyeler yardım topluyormuş,
    giymediğiniz yada size küçük gelen her türlü elbiselerinizi sizde gönderebilirsiniz

saygılarımla
  • Dogru soluosun harun abi bize ihtiyaclari var saygilarimla ben zaten yardim icin bicok sey yapiyorum ailemle ve tekrar iyi gunler
  • Ya beyler akşama COD4 yapalım mı ne dersiniz?

saygılarımla
  • Olanı var olmayanı var abi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Ekim 2011; 21:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

Ya beyler akşama COD4 yapalım mı ne dersiniz?

saygılarımla

Bende var ama bu aralar hanımı cok ıhmal ettım.. hergun bılardoya gıdıyorum eve gelıp bırde ps3 acacam dersem herhalde hemen arar avukatı yavasca gıydırır cocugu bavul valiz derken hoppppaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

Günaydın arkadaşlar

aklınızda bulunsun, van daki yaşanan deprem için belediyeler yardım topluyormuş,
    giymediğiniz yada size küçük gelen her türlü elbiselerinizi sizde gönderebilirsiniz

saygılarımla

aynen harun abi bende topladım evde giymediğimiz kışlık nevar ne yoksa yollıycam kargo firmalarıda vana ücretsiz götürüyor bilginize
  • MW 3'ün 'Prestige Shop' Sistemi Tanıtıldı

Robert Bowling'in anlattığına göre orjinal Modern Warfare'den bu yana her Call of Duty oyununda Prestige yapanlara Modern Warfare 3'te kullanmak üzere 'Prestige Token' verilecek. Peki bu 'Prestige Token' ne işe yarıyor? Bowling, Modern Warfare 3'te 'Prestige Shop' sistemi olacağını ve oyunda prestige yapan her oyuncuya bir adet 'Prestige Token' verileceğini söyledi. Bu Prestige Token'ları Prestige Shop'ta harcayan oyuncular belli bir süreliğine 'Double XP' veya extra 'Custom' sınıf gibi seçenekleri açabilecekler.

'' O kadar prestige yapıyoruz , keşke işe yarasa diyenlere gelsin''

Modern Warefare, MW 2 ve Black Ops ta yapılan prestij'lerde bu hesaba dahil edilecek.

• 
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.