Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
352.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada PC kulaklıgını benim sony tv ye bagladım arkada kulaklık girisi varmıs taktım kulaga ne ses veriyor ya geceleri bundan ssonra rahat geçecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

İstenmiyoruz sanırım forumda artık..

Malum çekemeyenlerin sayısı baya fazla bizi forumda..

Hayırdır İlkay DH de böle bi sıkıntımızmı varda benim haberim yok kavgasız gürültüsüz bi klanız herkeslede geçiniyoruz. en azından ben öyle biliyorum.

- Ümit TEG benim honda inTEGranın lakabı idi. yani pek PS3 le alakalı değildi. sadece HEKTOR aslında en güzeli idi ama alınmışlar. haa _HEKTOR_ tarzı bişeyde uydurup alabilirdim ama basit buluyorum bu tür nickleri.

Vur aşağı vur yukarı bir Cpt Pierce hayranı olarak bunda karar kıldım. kimileri beğenmesede iyi kötü bi kaptanlığımız var yani.

[ParS] (KLAN - I ParS)

- Gelelim imza olayına Sinan o dedğin siyah köşeleri kolaysa sen ayarla. valla anca bendeki programla bu kadar oldu dün sırf bunla uğraştım.

eski imzaya görede çookk daha iyi oldu. orjinal büyük resimlerinide koydum isteyen üstünde olumlu oynamalar yaparak sunabilir yok yapılmicaksa oylıyalım ve okeylenirse herkes bunu kullansın.

• Yok abi kavga gürültü olayı degil..

Klanların taşınmasını isteyen bircok kişi var forumda ps bölümünden ayrı olmamızı istiyorlar..

Demek istedigim durum buydu..
  • Nuri abi bi arkadas site önerdi bana bi incelemeye alsana film mkv indirme olayı.Site Rusça yanlız ceviri yap..

epidemz.net
  • Hayırlı Cumalar
  • quote:

Yok abi kavga gürültü olayı degil..

Klanların taşınmasını isteyen bircok kişi var forumda ps bölümünden ayrı olmamızı istiyorlar..

Demek istedigim durum buydu..

Aman bizi konu dışına taşımasınlar da naparlarsa yapsınlar.
    Yokmu haklarımızı savunacak ??

Sorsan ATORNEY AT LAW

İlla GAZMAN'a mı sığınalım
  • Herseyı anlıyorumda su baslıga yazdıgınız apacı apacı cumlelerı nereden buluyorsunuz cok merak edıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Herseyı anlıyorumda su baslıga yazdıgınız apacı apacı cumlelerı nereden buluyorsunuz cok merak edıyorum.

Sendemi be kardesim ..

Niye geriyor bukadar milleti anlamıyorum..
  • quote:

Herseyı anlıyorumda su baslıga yazdıgınız apacı apacı cumlelerı nereden buluyorsunuz cok merak edıyorum.

Allah Allahhh yaa
  • quote:

Nuri abi bi arkadas site önerdi bana bi incelemeye alsana film mkv indirme olayı.Site Rusça yanlız ceviri yap..

epidemz.net

ok.

Akşama mw2 ye bekliyorum herkesi yeni hesabımı doldurmam lazım.
  • quote:

quote:

Sendemi be kardesim ..

Niye geriyor bukadar milleti anlamıyorum..

Sıkıntı yok doğal insanları severim Amaç uğraşmak değil ne zamandır yazıcaktım bu güne kısmetmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 7 Ekim 2011; 19:34:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myze

şu başlıktaki varoş özdeyişini kaldırın lütfen

buna biz karar veririz ,herkes kendi işine baksın lütfen

saygılarımla
  • quote:

Piyangodanmı cıktın sen dostum ..

İşine bak yol al..
  • Motto is online güç kalkanları devrede seyir defteri imzalandı iskele marsa banda oooyeaaaaaaaaaaaaaa cümletten selam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

buna biz karar veririz ,herkes kendi işine baksın lütfen

saygılarımla

+1
  • quote:

Gobele bak laa mevlanının sözüne varoş diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 7 Ekim 2011; 20:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Motto is online güç kalkanları devrede seyir defteri imzalandı iskele marsa banda oooyeaaaaaaaaaaaaaa cümletten selam.

ooo nerelerdesin Ahmet abey , ne var ne yok nasılsın
  • Eyvallah mert nolsun be kardesim bildiğin gibi yazın çalıştık şimdi yatıp yeme zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Eyvallah mert nolsun be kardesim bildiğin gibi yazın çalıştık şimdi yatıp yeme zamanı

Haklısın valla abi , bütün yaz millet tatil yaptı sen çalıştın , şimdi sen tatil yap onlar çalışssın
  • Kendi mesajımı silmek için foruma girdim,yöneticiler benim yerime silmiş.Büyükşehir çalışıyor :)

Ahmet hoşgeldin..
  • 
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.