Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
376.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Konu başlıksız forum konusu mu olur yahu. Yönetecilerden biri değiştirsin bari.

Klan olarak hayat felsefemiz nokta herşeyi bitiren bir gösterge değildir , biz noktadan sonra başlayan büyük harflerle ilgileniyoruz

Harun abey aramışsın emme çok derin uykudaydım duymamışım gerçi ayakta olsamda duyamazdım telefon titreşimdeymiş.Adem bebeğim bende ilk o sözü cikita cikita ajdar çıktığında arkadaşlardan duymuştum ve söyleyen arkadaşı kucaklayarak öpmüştüm baba büyüksün benide yetiştirirmisin diye.İtiraf ediyorum taylanın kızgınlığı bana heralde şu 10 gün acayip koşturdum iş olayı için ve kendimi affettirecek fotolar çekmeyi başardım gerçi annem çekene kadar 30 kere deneme yaptık ama allah için güzel fotolar çekti.Aman haa taylanım bu resimleri halka arz etmeyeceksin demi

• quote:

Orijinalden alıntı: tekseker

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Konu başlıksız forum konusu mu olur yahu. Yönetecilerden biri değiştirsin bari.

Klan olarak hayat felsefemiz nokta herşeyi bitiren bir gösterge değildir , biz noktadan sonra başlayan büyük harflerle ilgileniyoruz

Harun abey aramışsın emme çok derin uykudaydım duymamışım gerçi ayakta olsamda duyamazdım telefon titreşimdeymiş.Adem bebeğim bende ilk o sözü cikita cikita ajdar çıktığında arkadaşlardan duymuştum ve söyleyen arkadaşı kucaklayarak öpmüştüm baba büyüksün benide yetiştirirmisin diye.İtiraf ediyorum taylanın kızgınlığı bana heralde şu 10 gün acayip koşturdum iş olayı için ve kendimi affettirecek fotolar çekmeyi başardım gerçi annem çekene kadar 30 kere deneme yaptık ama allah için güzel fotolar çekti.Aman haa taylanım bu resimleri halka arz etmeyeceksin demi

Alıntıları Göster
    Abi fotolara bakıyorumda psikopat unsurları taşımıyorum genelde embesil unsurları ön planda varmıdır bu işin sırrı foto yollayanlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 25 Mart 2011; 17:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekseker

Abi fotolara bakıyorumda psikopat unsurları taşımıyorum genelde embesil unsurları ön planda varmıdır bu işin sırrı foto yollayanlar ?

Alıntıları Göster
    al kardeşim al gizli saklı değil direk buradan veriyorum resmi bilmem ben mailden felan resim yollamayı meşurmu yapacan rezilmi edicen artık bilmem

[ParS] (KLAN - I ParS)

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

al kardeşim al gizli saklı değil direk buradan veriyorum resmi bilmem ben mailden felan resim yollamayı meşurmu yapacan rezilmi edicen artık bilmem

[ParS] (KLAN - I ParS)

Alıntıları Göster
    nuri abi :) çok karizma çıkmışsın sen bide beni gör

Pars
    Don't be scared of your shadow You can't hide from your sorrow

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtican

nuri abi :) çok karizma çıkmışsın sen bide beni gör

Alıntıları Göster
    Maç saat 22:00 alındı nedeni ise C*TR klanının kaptanın ps'si bozuldu yani blurayi okumuyor.Full format attı 21:30 - 22:00 gibi biter format %90 olur.Eğer olmassa biz yinede diğer arkadaşlarla yapmaya çalışıcaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

Maç saat 22:00 alındı nedeni ise C*TR klanının kaptanın ps'si bozuldu yani blurayi okumuyor.Full format attı 21:30 - 22:00 gibi biter format %90 olur.Eğer olmassa biz yinede diğer arkadaşlarla yapmaya çalışıcaz.

Alıntıları Göster
    Taylan Göreve !!

PSN : Kadirizm_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Aynen katılıyorum ahmet abi

quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Aynen katılıyorum ahmet abi

Alıntıları Göster
    MAÇ SAAT 22:00 DA , GELEBİLEN HERKES GELSİN

• quote:

MAÇ SAAT 22:00 DA , GELEBİLEN HERKES GELSİN

Alıntıları Göster
    Bu başlığın hâli nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtican

quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

bu arada herkese hayırlı cuma lar

saygılarımla

caddebostanda işyeri hukuk bürosu icra takip işi ögrenme aşamasındayım harun abi
    taylan ustayı bol bol rahatsız ediyorum takıldım yerlerde :)

valla ben fotoyu taylana yolladım gecenin bi köründe psikopat bi resim :)
    yollayın fotoları hemen taylan küplere binmiş kızdırmayın aslan parçasını

Alıntıları Göster
    Vah ki ne vah !!

Ps3 ü açayım dedim az evvel, baktım kırmızı ışık yanıp sönüyor.. Alla Allah dedim neyse bastım koldan PS butonuna açıldı,açtım Mw2 yi bi taraftanda Chat e girdim.. En son hatırladığım Selam bebek ! diye yazdığımdı sonra makina kapandı kendi kendine.kırmızı ışık yanıp sönüyor yine ..

Netten bktım nedir ne değildir diye,makina çok ısınınca kendini bu şekilde korumaya alıyomuş

3,5 yıldır ısınmayan makina ,2 gündür kapalı olmasına rağmen açar açmaz bu hatayı veriyosa bişeyler oldu demektir.
    Ya içindeki ısı ölçen zımbırtısı arızalandı yada başka bişi..
    Neyse sanırım tamir yolu gözüktü ki Antalya'da sağlam biyer bulabilecekmiyiz bakem

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

Vah ki ne vah !!

Ps3 ü açayım dedim az evvel, baktım kırmızı ışık yanıp sönüyor.. Alla Allah dedim neyse bastım koldan PS butonuna açıldı,açtım Mw2 yi bi taraftanda Chat e girdim.. En son hatırladığım Selam bebek ! diye yazdığımdı sonra makina kapandı kendi kendine.kırmızı ışık yanıp sönüyor yine ..

Netten bktım nedir ne değildir diye,makina çok ısınınca kendini bu şekilde korumaya alıyomuş

3,5 yıldır ısınmayan makina ,2 gündür kapalı olmasına rağmen açar açmaz bu hatayı veriyosa bişeyler oldu demektir.
    Neyse sanırım tamir yolu gözüktü ki Antalya'da sağlam biyer bulabilecekmiyiz bakem

Alıntıları Göster
    Adem abi bişey sorucam kırmızı yanıp sönünce sarı ışık yanıyormu?Yani sarı ışık direk yanmıyor fakta böyle turuncu bi ışık çıkıyormu 1-2 saniyeliğine ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

[ParS] (KLAN - I ParS)

kardeş çok karizma çıkmışsın gerçekten

bu arada dün akşam ki maç ne oldu?

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Vah ki ne vah !!

geçmiş olsun kardeş,
    istersen hiç kurcalama gönder kargo ile burda yaptırayım

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Vah ki ne vah !!

Geçmiş olsun Adem.

• harun abi dünkü maç seride 3-1 aldık.
  • quote:

harun abi dünkü maç seride 3-1 aldık.

TEBRİKLER

saygılarımla

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

harun abi dünkü maç seride 3-1 aldık.

TEBRİKLER

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Ah ademin ne oldu ya ?

Isınmayan makina nasıl kendini korumaya alsın deme..

Garantiside yok zaten 3.5 yıl diyosun.

Bi baktır gönder harun abiye ist de baksınlar yapıyorlar diye biliyorum o arızayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Ah ademin ne oldu ya ?

Isınmayan makina nasıl kendini korumaya alsın deme..

Garantiside yok zaten 3.5 yıl diyosun.

Bi baktır gönder harun abiye ist de baksınlar yapıyorlar diye biliyorum o arızayı..

Alıntıları Göster
    eyw arkadaşlar büroda 3-5 foto çektim en düzgünü bu çıktı koyduk taylan beye selamlar.

klan macıda biraz sancılı geçti aslında onların kaptanı olmayınca iletişim zorlugu yaşadık neyse sonuçta aldık macı herkesi kutlarım.

yanlız dün online olma rekoru kırdık son zamanların bir kişi hariç herkes geldi gelmeyenin baş harfi T

• bugunde mac olabılır gelebılen herkes gelsın
  • quote:

bugunde mac olabılır gelebılen herkes gelsın
    Nuri abi integra ile uçur bizi izmir caddelerinde yetttiiiii atıkın yaaaaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Mart 2011; 13:12:44 >

• 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.