Şimdi Ara

Parolu Tüm kartlara Happy Center'da 10/50TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Happy Center'in Parolu olması şerefine tüm Parokartlara 10/50TL indirim tanımlamışlar.

    21 Nisan - 07 Mayıs tarihleri arasında Happy Center fiziki mağazalarında kasiyere cep numaranızı söyleyerek adınıza tanımlı 10 TL değerindeki Happy Paro Puanını kullanabilirsiniz. Cep telefonu söylenerek yapılan işlemlerde cep telefonuna onay SMS 'i gelir. Eğer yanınızda kart varsa işlem sırasında SMS de gelmez.

    6 adet Opet Kart ve 1 adet Koçtaş kart ile denenmiştir. Eğer yanınızda Paro firmalarından herhangi birine ait kayıtlı kart varsa, Happy Center kasiyerine kartı uzatarak içindeki 10 TL Paro Puanımı kullanmak istiyorum diyeceksiniz. Normalde tanımlanan indirim miktarı 10/50TL olmasına rağmen ben kartlardaki 10 TL'leri altlimitsiz kullanabildim. Önce altlimitsiz deneyin!


    Hangi Firmalar Paro Üyesi : https://www.paro.com.tr/markalar/
    Happy Center Paro Sayfası : https://www.paro.com.tr/markalar/happy-center/







  • altalimitsiz kullanmak istedim ekranda 0 puan yazdı netten kontrol ettim 10 tl diyor. siz hangi mağazadan yatınız?
  • Miigrostaki gibi kayıtlı telefon numarasını söylesek yine iş görür mü acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonuma mesaj gelmişti. 10 TL paropuanınız telefonunuza yüklenmiştir şeklinde. Ancak happy center dan alış veriş yaparken telefon numaramı verdim ve sistemde kayıtlı kullanıcı bulunamamıştır uyarısı çıktı. Kullanamadım.
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk gelen mesajda 21 nisan - 7 mayıs arası 10/50tl yazıyordu. Happy center şubelerinin yeni paro cihazlı kasalarında cep telefonunuzu söylediğimizde alt limitsiz kullanılıyordu.



    2. kez gelen SMS de ise Happy marketlerde 15 Mayıs'a kadar kullanılmak üzere 10/50tl yüklenmiştir şeklinde geldi.



    Bu ikisi arasında, altlimitsiz kullanabilme olayını düzeltmişler yani 50tl lik sepet olmalı, cep numaranızı paro cihazlı kasada söylediğinizde müşteri bulunamadı uyarısı vermesine rağmen ekranın sol alt kısmında kart nosunun ilk 6 ve son 4 hanesi görülecek şekilde ekranda çıkıyor. 50tl lik sepeti geçtikten sonra ekrandaki paro puan kullanımı butonuna tıklanıp, manuel olarak 10 yazılıp enter a basıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da gelmiş 10 happy puan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bugün son mu yoksa 15 i mi son?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 TL opette kullanmak içinde gelmiş bana hayret

    Parolu Tüm kartlara Happy Center'da 10/50TL indirim
  • Sorun var mi su an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün uğradığım markette böyle bir kampanya olup olmadığını sordum. 444 37 37 müşteri hizmetlerini arayarak kartınıza 50/10 şeklinde tanımlama yaptırmanız lazım dedi. Müşteri hizmetlerini aradım, bekleyenler arasında 1.sırada olmama rağmen telefonu açan olmadı. Lanet olsun deyip çıktım.
  • bugün kullanabilen varmı? gerçi ucuz bir market değil 10 tl indirimle belki anca bir migros carrefour yanına yaklaşbilir.
  • telefon numarası söyleyerek aldım kartla yapamadılar.eğer süre uzatıldıysa ayın 10'un da kuruluş yılı indirimleri var bakılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.