Şimdi Ara

Parner Airbag ışığı arada yanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2005 Partner 2.0hdi aracım var, Airbağ ışığı göstergede arada bir yanıyordu. ısıtma bujileri ise yanmıyor.

    Direksiyonun altındaki sinyal kollanırını çevreleyen plastikleri söktüm. İçte yuvarlak direksiyona bağlı plastik daha vardı. Onunda içinde yine birtane daha var , ben ikisinin arasını biraz açtım düz tornavidayla baktım sökümü zor, sonra geri topladım ışık şimdilik yanmıyor. Hepsi bu kadar :) Herkes böyle mi usta oluyor.

    Isıtma bujisi göstergede yaz kış yanmıyor ve elektrikçi bulamadı, çözümü bulan varsa yazabilir.



  • alakası yok sofr koltıgunun altında eırbeg kablosu var soket falan ondan gelıyor kontrol edın gecer baska yerlerı oynamayın
  • Benim aracımda da bir ara aynı sorun oldu. Korna da zor basıyordu youtube dan direksiyonun iç kısmı nasıl sökülür öğrendikten sonra aynısını yaptım. Şimdilik yanmıyor... Korna ise ilkk günkü gibi oldu.
  • Benim araç da aynı model, ve aynı problemler benim araçta da var, arada bir airbag ışığı yanıyordu,
    son 3-4 aydır ışık hiç sönmüyor, kornada zor basıyordu o da çalışmamaya başladı, nasıl düzeltileceği konusunda youtube link gönderebilir misiniz , tamircileri yeterince besliyoruz zaten ,
  • BayBaba kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=EfIhozmAcls burdan ve buradanhttp://www.youtube.com/watch?v=laFmvp8YGE8 videoyu izleyebilirsin. Benim aracım 2004 partner 1.9d 2. linkteki citroen gibi sökülüyor airbag bölümü. Kolaylık olması açısından söyleyeyim aküden kutup başını sök ne olur ne olmaz diye. Direksiyonun altından bakarsan 3 tane tüz tornavida girecek şekilde boşluk var. Tornavidayı yedi 8 cm kadar içeri sokup dışarı doğru kanırttığında takılı olduğu plastik kısımdan teli ayırıyorsun. Yalnız ilk başlarda uğraştırıyor bilgin olsun alışınca çok kolay. iki tane takılı soket var biri boşta diğeri sol tarafta direksiyonun yanındaki lastik bölümde duruyor ama bir yere takılı falan değil.

    Onları çıkardıktan sonra kornaya bastığın yerin alt kısmında iletken bölüm var onları ince zımparayla zımparaladıktan sonra ve tornavidayla dışarıya doğru biraz açtırdıktan sonra yeniden kablolarını takıp montajını bitir. Airbag yanarsa 2 yada 3 gün bekle sonra kendiliğinden sönüyor. Bende öyle olmuştu.

    İnşallah işinize yarar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haaaapsuuu -- 27 Ekim 2014; 0:16:06 >




  • senol2828 S kullanıcısına yanıt
    Siteye girişte sorun yaşadığımdan cevabı göremedim. Bu konuda elektrikçi koltuk altındaki kabloları kurcaladı, olmayınca emniyet kemeri ile alkalı yere direnç bağladı ama yine yanıyordu.
  • Geç te olsa teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.