Evet cok zararli biliyorum eskiden daha cok yapiyordum baya azalttim diyebilirim ama hic yapmadigim zaman sanki parmaklarim falan bazilari tabi kitleniyo veya tam bukemiyom sonra tak kitlatiyom daha rahat hareket ediyormus ve tam bukebiliyomusim gibi oluyor
Nasil birakiriz yaa
ben ayak baş parmağımı kıtlatıyorum hemde dakikada 100 kez kıtlatabiliyorum parmaklarımıda kıtlatıyorumda ne gibi bir zararı var ki ?
Ne kadar kıtlatmak istesende yapma, aklına geldiğinde oyalanacak bir şeyler bul.Bir süre sonra o alışkanlıktan kurtulmuş oluyorsun.Belki aklına gelsede kıtlatasın gelmiyor
bende boynumu çok kıtlatıyorum yavaş yavaş zararları baş göstermeye başladı, çok boyun ağrısı oluyor bu aralar. rahatlama olayı tamamen psikolojik zarardan başka bişey değil yapmamak lazım aslında
Benim sağ kalçam kıtlıyor. Hemde küüütt diye. Bazen korkuyorum. Elimde olmadan kıtladığı da oluyo.
ilerde rapci gibi olursunuz habire ellerinizi sallarsiniz, kendinize sart koyacaksiniz... zararli birsey.. bunu dusunerek yapmayin
zamanla kireçlenir yaşlanınca elini kullanamaz hale gelir insan o yüzden kıtlatmayın. benim de merdiven çıkarken sağ ayak bileğim kıtlıyor sürekli
bende boynumu çok kıtlatıyorum yavaş yavaş zararları baş göstermeye başladı, çok boyun ağrısı oluyor bu aralar. rahatlama olayı tamamen psikolojik zarardan başka bişey değil yapmamak lazım aslında
Aynen kardes yaa ben ayak bas parmaklarimi el parmaklarimi ve boynumu kitlatiyom. Heleki o boyun varya ayni dedigin gibi.. Cok fena yaa
Benim amca oglu var. Oda cok boyun kitlatirdi ama cok kitlatirdi bizim gibi degil bide seri hareketle bi ceviriyo donduruyo tak tuk bitti hayata devam. Ama aylar once ameliyt oldu boyun ve bel fitik cikti. Boyun dan ameliyat oldu belde fizik tedavi ve boyundan olunca belde hafifledi az da olsa. Felc olabilirdi dedi doktor.
Cok korkuyorum bu yuzden... Bide kitlattigin zaman sanki bi rahatlama oluyor ama acida var sanki sizlama falan oda kotu haber veriyor aslinda
Arkadas oyalanacak seyler bul demis. Dedigi dogru aklima gelince yok lan yapmicam diyip geciyordum cogu zaman ve azalttim ama birakmaya yetmiyorr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme