Şimdi Ara

PARMAK SOYULMASI VE GİTAR TELİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektro gitar telini yaklaşık 6 aydır değiştirmiyorum. Günde ortalama yarım saat-1 saat çaldım. Bir alakası var mıdır parmak soyulmasıyla ?

• 6 aymı değiştir bence pek alakası yoktur ama telin değişme vakti gelmiş
  • Dostum naptın 6 ay ya telin rengi gidince bile insan bi sinir oluyor. Güzel bir işçiliği güzel bi yere git klavyeye limon yağı temizler gitara bi cila. Üstüne bide ghs (David Gilmour 010) veya 09 yap sen mis gibi olur bakım lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyseven

Ben teller 3 ayda bir cortluyor diye biliyorum

Kullanıma bağlı o şimdi günde 6 7 saat gitar çalan ile 1 saat gitar çalan arasındaki tel durumu aynı olur mu olmaz. Terlemesi bilmem nesi çala çala yıpranıyor haliyle. Ayrıyetten gitarlara biraz bakım da şart. Öyle bırakayım kalsın olmaz İnsan yıkandığında nasıl şöyle bir "ohh tertemiz oldum" der. Gitar da onun gibi bi nefes alır.
  • Benim bas gitarı günlük 30 dakika çalıyordum ,parmaklar acayip su topluyordu.Parmakları fazla yormamak lazım...
  • 1.5 - 2 senedir gitar çalıyorum, sana tavsiyem

1.parmaklarının soyulması normal geçer
    2. tellerini değiştirmen lazım 6 ay çok uzun bir süre
  • Gitarın telini acil degistirmelisin
    Ayrıca parmaklarının soyulması normal ama sonra paramparça oluyordu benimkiler ama suan nasır var seninkide öyle olucaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon ekranı yerinden kalktı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden değiştirmeliyim ? Değiştirmesini biliyorum gitar teli de var elimde.
  • Değiştirmelisin çünkü telin ömrü en fazla 3-4 ay oluyor daha iyi ses performansı almak için değiştirmelisin herhangi bir müzik marketinde değiştirirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.