Şimdi Ara

Parmağımda sorun var!!! [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 farklı kişiye denettim hepsinin anında parmak izini okuyup açarken benimkinde tarama esnasında bile kabul etmiyor. Teknoloji özürlü Değilim gencim, nasıl taratılacağını biliyorum, ve diğer kişiler de benimle aynı taratıyor. Ama benimkini kabul etmiyor. Aynı hatayı üst üste 7. Kez alıyorum Kafayı yemek üzereyim. Daha önce zorla kabul ettirmiştim onla da ekran kilidi vs açamıyordum okumuyordu.

Ellerim terli mi home tuşu kirli mi her basıp çektiğimde temizliyorum bu tür bir problem yok. Sorun parmağımda. Parmağımla tüm düğmeyi doldurmaya çalışıyorum o şekilde de düzelmiyor. Nedir bu var mı bir Çözümü olan?????

Edit: 8.3 ile tamamen çözüldü. Tek tarama ile harika Çalışıyor. Sanırım yazılım sıkıntılıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbdyed -- 9 Nisan 2015; 10:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    Diğer parmaklarım çok küçük tuşun yarısı kadar alan kaplıyor, o yüzden çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum onların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbdyed -- 23 Mart 2015; 23:54:25 >

Sorun yok böyle 3-4 tane ünlemli keko ergen başlık açmayı seviyorum normal öyle sanmamız. Kardeşim 7. Sınıfa gidiyor ellerimiz aynı boyutta ve onunkinde sorun olmuyor. Diğer baş parmağımı şimdi denedim, açarken o da hafif sorunlu oluyor. Aynı gibi ikisi de. Yani mesela 5 denemeden birinde okuyor, özellikle taratmanın üzerinden zaman geçince. Parmak izimi yıpratacak herhangi bir şey de yapmıyorum haftada birkaç kez labdayım o kadar, anlamadım yani durumu.

Orijinalden alıntı: mbdyed

Sorun yok böyle 3-4 tane ünlemli keko ergen başlık açmayı seviyorum normal öyle sanmamız. Kardeşim 7. Sınıfa gidiyor ellerimiz aynı boyutta ve onunkinde sorun olmuyor. Diğer baş parmağımı şimdi denedim, açarken o da hafif sorunlu oluyor. Aynı gibi ikisi de. Yani mesela 5 denemeden birinde okuyor, özellikle taratmanın üzerinden zaman geçince. Parmak izimi yıpratacak herhangi bir şey de yapmıyorum haftada birkaç kez labdayım o kadar, anlamadım yani durumu.

Parmağınızı bir una sokup temiz bir yere bastırın, kardeşiniz de aynısını yaparsa belki sizin parmak iziniz çok belirgin değildir yada zamanında yanma vb bir durum oldumu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun Çözüldü.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı parmağı birkaç kere taratmayı deneyin, işe yarıyor.

Orijinalden alıntı: turuncum

Aynı parmağı birkaç kere taratmayı deneyin, işe yarıyor.

Denedim, başta düzeldi sonra yine bozuldu. Diğer insanlarda normal çalışmasa Donanım hatası var diyeceğim de benim parmağım bozuk sanırım

5s te touch id biraz basarisiz bence mesela.. O yuzden soruyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Aynı parmağı birkaç kere taratmayı deneyin, işe yarıyor.

Denedim, başta düzeldi sonra yine bozuldu. Diğer insanlarda normal çalışmasa Donanım hatası var diyeceğim de benim parmağım bozuk sanırım

Parmağını değiştirsen?
    Şaka bir yana telefonun ve parmağın sıcaklığı tanıtmayı engelliyor. Mesela sıcak havada tanımlama yaptığınızda soğuk havada çalışmayabiliyor. Soğuk havada soğuk parmak ve soğuk telefonla tanımladığınızda sıcak havada pek sıkıntı çıkarmıyor.
    Ayrıca benim parmaklarımda normal ebatta sizin gibi tuşu tamamen doldurmaya çalışmıyorum. Telefon kıpraştımı yeter.
    Ben tırnaklarıma kadar heryeri taratıyorum parmağımı nasıl koyarsam koyayım okuyor.
    Belki sizin cihazın touchidsinin hassaslığında bir sorun olabilir. Teknomarket veya arkadaş çevrenizden bir cihaz bulup denemenizi öneririm.
    Bunların dışında başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 24 Mart 2015; 5:17:39 >

• Benimde bayan kuzenim 5s almıştı taramıyordu küçüktü elleri touch idi ye yayarak koyun elinizi bastırın yani biraz sonra parmağı koyup çok hafifçe sağa sola doğru yaslayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bench Press -- 24 Mart 2015; 8:45:34 >
  • @16asd208
    Öyle bir şey de yok. Tırnaklarım da çok uzun veya kısa değil.

@Versace precious
    iPhone 6

@infom@n
    Sıcaklık olayı çok ilginçmiş. Bundan kaynaklanıyor olma ihtimali var aslında.

Bench Press ve gkirtay
    Çok defa denedim ve genellikle olmuyor, ya taramada kabul etmiyor ya da tarasa da okumuyor.
    Touch id bence önemli bir özellik, yani şuanki hiçbir cihazda bu kadar iyi şekilde çalıştığını düşünmüyorum. Bende sorun olmasa güzel olacak

Orijinalden alıntı: Master_Evil

parmak izin yoktur belki

Hayaletim

• quote:

@16asd208
    Öyle bir şey de yok. Tırnaklarım da çok uzun veya kısa değil.

@Versace precious
    iPhone 6

@infom@n
    Sıcaklık olayı çok ilginçmiş. Bundan kaynaklanıyor olma ihtimali var aslında.

Bench Press ve gkirtay
    Çok defa denedim ve genellikle olmuyor, ya taramada kabul etmiyor ya da tarasa da okumuyor.
    Touch id bence önemli bir özellik, yani şuanki hiçbir cihazda bu kadar iyi şekilde çalıştığını düşünmüyorum. Bende sorun olmasa güzel olacak

Bence senin parmakta sorun yok. Touch ID'nin hassaslık sorunu var.

TouchID bir çok uzuvla çalışabiliyor, bunların örneklerini gördük denedik
    Sende dirseğinle, elinin başka yerleriyle(kapı tıkılar gibi) dener misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 24 Mart 2015; 14:31:52 >

• quote:

3 farklı kişiye denettim hepsinin anında parmak izini okuyup açarken benimkinde tarama esnasında bile kabul etmiyor. Teknoloji özürlü Değilim gencim, nasıl taratılacağını biliyorum, ve diğer kişiler de benimle aynı taratıyor. Ama benimkini kabul etmiyor. Aynı hatayı üst üste 7. Kez alıyorum Kafayı yemek üzereyim. Daha önce zorla kabul ettirmiştim onla da ekran kilidi vs açamıyordum okumuyordu.

Ellerim terli mi home tuşu kirli mi her basıp çektiğimde temizliyorum bu tür bir problem yok. Sorun parmağımda. Parmağımla tüm düğmeyi doldurmaya çalışıyorum o şekilde de düzelmiyor. Nedir bu var mı bir Çözümü olan?????

bazı kişilerin parmak izleri sürtünmeden aşınır. Polisiye olaylarda görülen bir durum :D mesela terzilerin parmak izleri siliniktir. sizde elinizi sürekli yıpratacak bir iş yapıyorsanız (ev temizlik,camasır suyu kullanımı, halı yıkama...) parmak iziniz kısa süreligine deforme olmuş olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.