Şimdi Ara

Parlaklıkla ve Siyahlarla işi olmayan P8K/U75A mı almalı, yoksa yine de Q6C/U95A mı almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır 2012 ve 2016 model LG led tv'ler ile PS5'ten oyun oynuyorum, youtube ve arada netlix izliyorum.


    Fazla parlaklık beni rahatsız ediyor, ihtiyacım yok.

    Daha derin siyahlar, karanlık sahneleri tam karanlık vermesi de aradığım şeyler değil.


    120fps (120hz) ve üstünü vermesi, düşük response time ve düşük input lag aradıklarım.


    PS'te (120fps de oynanabilen) online shooter oyun oynuyorum (tv 120 olmadığı için şu an için 60fps oynuyorum tabii), 60fps diğer oyunlar (gta gibi) oynuyorum ve genellikle youtube izliyorum, arada netflix izliyorum.

    Bunları eski model LG 42LM620S ve 47LB670V'de bile normal bir şekilde gerçekleştiren biri olarak;

    TCL P8K veya İffalcon U75A bana yeterli gelir mi? Benim için ideali budur diyebilir miyiz?


    Yoksa, yok kardeşim daha yüksek parlaklık ve daha derin siyahların yanında başka çok iyi avantajları da var, o yüzden TCL Q6C veya İffalcon U95A al mı dersiniz?



    - Response time (tepki süresi) (ms) ve input lag (giriş gecikmesi) aynı mıdır bu 2 tür arasında? Aynı olmasa da; dramatik bir fark var mıdır?

    - Yansıma önem arz edebilir. Aşağıdaki modellerin yansımaları aynı mıdır? Yansımada aralarında fark var mıdır yani?

    (biri diğerinden daha parlak görüntü verdiği için dış ışık kaynakları varken daha iyi görürsünüz, o nedenle daha parlak olanı seçin demeyin lütfen, sırf bu neden için daha parlak olanı seçme düşüncem yok, ben ekranların genel olarak yansımasını merak ediyorum, sonuçta mat değiller sanırım ve dolayısıyla yansıma yapacaklardır diye düşünüyorum, ama aşağıdakiler bu konuda birbirleriyle aynımıdırlar yansıma anlamında, bunu merak ediyorum)


    75P8K - 58k

    75U75A - 52k (6k daha ucuz)


    75Q6C - 76k

    75U95A - 71k (5k daha ucuz)

    75C6K - 83k (bu da sanırım q6c'nin aynısı ama ne farkı var bilmiyorum, 12k tl fark var q6c ile)



    Herhangi bir teknolojinin fanatiği olmadan ve "en üst modeli almak gerekir" anlayışından uzak durarak (eğer temelsiz ise), objektif yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederim.




    _____________________________

    Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.