Şimdi Ara

Parlak bir gelecek vs Puanza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Puan olarak hangisi doğru hesaplıyor? Birinde netleri girince 440 diğerinde 455 geliyor tm3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sakın ama sakın ve sakın bu puanza gibi pbg gibi sıralama hesaplama sitelerine itimad etmeyin ! eğer ben bunlara inansaydım önce kendimi sonra çevremdekileri kandırmış olacaktım.

ben yazdığım en kötü sıralamalar ile bu hesaplama sitelerinde en fazla mf4 55-60bin gelmesi gerekiyordu. ama ben bu kadar iyi gelmeyeceğini adım gibi biliyordum bundan dolayı kendımı ve ailemi tam beklediğim gibi 70bin civarı sıralamalara hazırladım ve aynen de öyle oldu 71bin geldi. bunada şükür gazi elektrik elektronik istedik olmadı omü elektrik elektronik girdik. iyi çalışmalar her şey gönlünüzce olsun

[ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ]

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER

• puan olarak bilemem de puanza 2016 ygs sonucumu 10 kişi sapmayla bildi.

Orijinalden alıntı: ZorbaHal

bu mesajı dikkate al dostum sakın normal bir olumsuz yorum olarak okuyup geçme her zaman aklında olsun.

sakın ama sakın ve sakın bu puanza gibi pbg gibi sıralama hesaplama sitelerine itimad etmeyin ! eğer ben bunlara inansaydım önce kendimi sonra çevremdekileri kandırmış olacaktım.

ben yazdığım en kötü sıralamalar ile bu hesaplama sitelerinde en fazla mf4 55-60bin gelmesi gerekiyordu. ama ben bu kadar iyi gelmeyeceğini adım gibi biliyordum bundan dolayı kendımı ve ailemi tam beklediğim gibi 70bin civarı sıralamalara hazırladım ve aynen de öyle oldu 71bin geldi. bunada şükür gazi elektrik elektronik istedik olmadı omü elektrik elektronik girdik. iyi çalışmalar her şey gönlünüzce olsun

puanza sıralama hesabı yaparken o senenin standart sapma değerlerini alır. tabii ki 2016 sıralamalarıyla 2015 sıralamalarının tutmaması çok doğal. zaten bunları hesaplamak da insanı bir yere getirmiyor. bizim yapmamız gereken elimizden gelenin en iyisini yapmak.

• ZorbaHal kullanıcısına yanıt
    Hocam mantık hatan var.

Sen netlerini 2015 e göre girdin ve 2016 ile karşılaştırıyorsun.Bu yanlış.

PBG tamamen doğru sıralama yapan bir site.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.