Şimdi Ara

Parks and rec. izleyen yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 5.sezondayım, acaba vakit kaybı mı diye düşünüyorum ama bazı yerlerde office’da gülmediğim kadar kahkaha attım
    Bayadır izlemiyorum devam etsem mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Park and Recreation güzeldir. Kahkaha efekti olmaması ilgi çekmemiştir. Takılmayın çok...

Bitirelim bakalım.
  • Ben bu diziyi seviyorum ve bitirdim de fakat bazı siyasetçileri aşırı övmesinden dolayı içten içe tiksiniyorum. Dizide Joe Biden gibi bir ucubeyi, Hillary Clinton gibi elinde binlerce masumun kanı olan bir suçluyu yere göğe sığdıramıyorlar. Michelle Obama'yı görünce kendinden geçmeler derken, dizide açık bir şekilde demokrat partinin propagandası yapılıyor. Bu politik görüşü gözümüze sokmalarını saymazsak güzel ve komik bir dizi.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Emperor Karl Franz kullanıcısına yanıt
    Öcü gibi korkuyorlar Donald Trump yoldaşımdan.
  • Donald Trump'ın da onlardan aşağı kalır yanı yok, bunun normali dizileri propaganda amaçlı kullanmayıp siyasetten uzak tutmak. Tabii her türlü gönderme, eleştiri, yerme ve taklit olabilir onda sıkıntı yok.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konusu var, ordan devam edelim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.