|
İyi geceler arkadaşlar, ne yazık ki biraz önce geri geri park yerinden çıkarken hem benim hem karşı taraftaki ticari taksinin arka plastik tamponunun köşelerinin hafifçe çizilmesiyle neticelenen ufak bir kaza yaptım, yarın sanayiye götürüp arayacakmış. nasıl bir yol izleyeyim, biraz tavsiyenizi rica ediyorum. Bazı noktalar; * tutanak tutmadık, ben foto video çektim, telefonları verdik, baştan agresif konuşmaya çalıştı, bizim 5 kişi olduğumuzu görünce ve biraz ileride ışıkları yanan polisleri çağırıp tutanak tutturalım diyince bindi gitti. * Biz arabaya binip, çalıştırırken arkada yoktu, kemer takana kadarki bi kaç saniyede çoğunlukla sağdaki şeridin üzerinde(kenara çekilecek yer yok) durup motoru gecenin karanlığında ışıklarını kapatmış, yol iki şerit tek yön ve gelen kimse yok diye, üstelik yolla aramda park edilecek her hangi bir açıklık yok diye yürüdüm, sarsıntıyla kendime geldim. *benim tampondaki çizikler cifle bile çıkacak, onun sarı naylon kaplaması çizildiği için bir şey diyemem. ezik göçük gözükmüyor. lakin bu taksici tayfasına güvenemiyorum açıkçası. * Bu konulardan anlamam ama suçu muhtemelen bana verirler sanki. Yüklü para tırtıklamaya kalkarsa tutanak tutup imzala demeyi düşünüyorum. ![]() Güncelleme: iki gün sonra başka biri arayıp bir karış çiziğe önce 20 bin lira istedi, sonra ona düştü. Yemin ediyorum ülkenin yarısı tokatçı olmuş. Her neyse biraz insan olsan düşünürdük, sana tek kuruş yok dedim. Babam minibüs hattı işletiyor, oradaki yazıhaneci abiye biraz abartıp verdim numarasını. Kendim de engelledim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 15 Şubat 2023; 15:57:58 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı