Şimdi Ara

Park sensörü hangisi cenmax vs cyclone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Park sensörlerine (ön arka 8li) bakıyorum.

genelde bu iki marka üzerinde cevap alıyorum. Ekranlar birbirinin neredeyse aynısı. cenmax 300 TL cyclone 240 TL civarlarında. Bunlar arasında cenmax ı tavsiye edenler daha fazla ama 60 TL fark da az değil, birde bunların montajı 100-120TL civarlarında olacak(böyle fiyat alabildim). Özellikle cyclone kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

hassaslıkları ne kadardır, bazıları mesafenin 3 saniye sonra yazıldığını söylemiş, bu durumda ben çarpmış bile olurum. Öyle midir?

2010 renault symbol aracım var, kendim yapmayı düşünüyorum ama tampon sökmeden yapabilir miyim, bilmiyorum(matkap kullanıyorum ayrıca elektronik bilgim yeterli). Ayrıca bu arabada sağ arka ışıkların orada ucu boş bir soket var ama teypten mi geliyor, park sensörü için hazırlık mıdır öğrenemedim.

Sensörler için tavsiyeyleniz ve mutlaka sebebini bekliyorum.

Teşekkürler

http://www.cenmaxsatis.com/4305,PR-155.html

http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-maxima-8-li-on-arka-park-sensoru-34f011/productDetails.aspx?productId=otm34f011&categoryId=20024959

• Bu iki park sensörünüde kullanan yok galiba.
  • cenmax ekransız sesli olanını takma dahil Urfa'da 150 liraya taktırdım. Ekranlı modeli tercih etmedim ekrana bakmak dikkatimi dağıtmasın diye . 2 aydır sorun yok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif

Park sensörlerine (ön arka 8li) bakıyorum.

genelde bu iki marka üzerinde cevap alıyorum. Ekranlar birbirinin neredeyse aynısı. cenmax 300 TL cyclone 240 TL civarlarında. Bunlar arasında cenmax ı tavsiye edenler daha fazla ama 60 TL fark da az değil, birde bunların montajı 100-120TL civarlarında olacak(böyle fiyat alabildim). Özellikle cyclone kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

hassaslıkları ne kadardır, bazıları mesafenin 3 saniye sonra yazıldığını söylemiş, bu durumda ben çarpmış bile olurum. Öyle midir?

2010 renault symbol aracım var, kendim yapmayı düşünüyorum ama tampon sökmeden yapabilir miyim, bilmiyorum(matkap kullanıyorum ayrıca elektronik bilgim yeterli). Ayrıca bu arabada sağ arka ışıkların orada ucu boş bir soket var ama teypten mi geliyor, park sensörü için hazırlık mıdır öğrenemedim.

Teşekkürler

http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-maxima-8-li-on-arka-park-sensoru-34f011/productDetails.aspx?productId=otm34f011&categoryId=20024959

Hocam üstünden biraz geçmiş ama konu benim de ilgimi çekiyor, 2011 Symbol için ben de bu sıralar sensör arıyorum.

Siz aldınız mı ?

Cenmax ve Cyclone arasında kaldım fakat hepsiburadada olduğu için ve sesini cenmaxa göre daha çok beğendikleri için cyclone düşünüyorum.

Sensör için 150 TL den fazla vermeyi düşünmüyorum, ses yardımcı olsa yeter diye düşünüyorum fakat geç cevap vermemesi ve hassasiyeti önemli.

Sensör kullanan arkadaşlar tavsiye ve tecrübelerini yazarsa memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape_ -- 8 Nisan 2013; 13:49:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: escape_

quote:

Orijinalden alıntı: kasif

Park sensörlerine (ön arka 8li) bakıyorum.

Teşekkürler

Hocam üstünden biraz geçmiş ama konu benim de ilgimi çekiyor, 2011 Symbol için ben de bu sıralar sensör arıyorum.

Siz aldınız mı ?

Cenmax ve Cyclone arasında kaldım fakat hepsiburadada olduğu için ve sesini cenmaxa göre daha çok beğendikleri için cyclone düşünüyorum.

Sensör için 150 TL den fazla vermeyi düşünmüyorum, ses yardımcı olsa yeter diye düşünüyorum fakat geç cevap vermemesi ve hassasiyeti önemli.

Sensör kullanan arkadaşlar tavsiye ve tecrübelerini yazarsa memnun oluruz.

Henüz almadım, tam karar veremedim çünkü ön tampona hem almak istiyorum hem istemiyorum.

Ayrıca cenmax ve cyclone ekranları birbirine yakın ve 22cm ye kadar hassasiyet varmış. Diğer sensörler 30-40 cm den sonrasını göstermiyor.(you tube videolardan gördüm)

Ay sonunda muayene var, muayeneye kadar düşünmüyorum, belki sorun olur, belki başka sorun olur para gider vs.

Şu anda tavsiyem çok üzerinde durmayın. genelde montaj dahil 150 ye yapıyorlar(sadece arka), gidip yaptırabilirsiniz.

• Ön sensör konusunda özellikle olsun demiyorsanız bence gereksiz, 2010 renault symbol aracın burnunu rahatlıkla görebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ön sensörü olan araç kullandığımda sürekli farklı tonda öten melodiler yüzünden ben ufak bir kargaşa yaşamıştım isterseniz kendiniz bir deneyip karar verin. Madem eliniz bu konulara yatkın kendiniz takabilirsiniz sensörü, ben 2 seneye yakındır bagajımda duran sensörü internetten ufak bir araştırmayla kendim taktım ve inanın zor değil.
  • ben ekranlı cyclone kullanıyorum.ekrana hiç bakmıyorum.boşuna almışım ekranlı versiyonu.ses gayet yeterli.aracımın burnu uzun olmasına rağmen ön sensöre gerek duymuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonradan takılan park sensörü
    3 yıl önce açıldı
    Park sensörü tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

ben ekranlı cyclone kullanıyorum.ekrana hiç bakmıyorum.boşuna almışım ekranlı versiyonu.ses gayet yeterli.aracımın burnu uzun olmasına rağmen ön sensöre gerek duymuyorum

Bu yorumlardan sonra ekransız, sadece arka sensor almaya karar verdim, ekranlı ile cok az fiyat farkı olunca, http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-lp018-torpido-uyumlu-ince-ekranli-park-sensoru-341173/productDetails.aspx?productId=otm341173&categoryId=20024957 aldım.

Birkac gune gelir, fikirlerimi paylasabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape_ -- 10 Nisan 2013; 18:23:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: escape_

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

ben ekranlı cyclone kullanıyorum.ekrana hiç bakmıyorum.boşuna almışım ekranlı versiyonu.ses gayet yeterli.aracımın burnu uzun olmasına rağmen ön sensöre gerek duymuyorum

Bu yorumlardan sonra ekransız, sadece arka sensor almaya karar verdim, ekranlı ile cok az fiyat farkı olunca, http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-lp018-torpido-uyumlu-ince-ekranli-park-sensoru-341173/productDetails.aspx?productId=otm341173&categoryId=20024957 aldım.

Birkac gune gelir, fikirlerimi paylasabilirim.

o ekranları doğru dürüst koyacak yer yok zaten.çokta yapmacıklar.önemli olan sensörlerin iyi monte edilmesi.çok yere bakarsa sürekli ötüyor.yukarı bakarsada küçük kaldırımları algılamıyor.buna dikkat edin sadece

• kesinlikle cenmax... cyclone dan koşarak kaçın derim.
  • Konu hort olacak ama varken bir daha açmak istemedim. Ümraniye, Ataşehir, bostancı kadıköy veya en kötü anadolu yakasında cenmax veya cyclone 8'li sensör taktırabileceğim güvenilir bir yer var mıdır? Netten alıp taktırmayla uğraşmak istemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.