Şimdi Ara

Park lambası arıza ışığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabama bugün led döşedim ve ledleri park lambasına bağladım ama arabanın içinde park arıza labma sı yanıyor bugün sanayide ustalara sordum hiç bir zararı olmaz dediler sizce bunun bir zararı varmıdır

orjinal parkları iptal etmeden ledleri eklediyseniz neden arıza yakmış anlayamadım açıkçası
    ledler okadar az akım çekiyor ki aracın farketmesi bile çok zor
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

parkların yerine mi led taktınız? yani parkları iptal edip yerlerine led gibi. eğer böyle yaptıysanız çekilen akım çok düşük kaldığı için araç ampul patladı falan zannederek arıza veriyor.

orjinal parkları iptal etmeden ledleri eklediyseniz neden arıza yakmış anlayamadım açıkçası
    ledler okadar az akım çekiyor ki aracın farketmesi bile çok zor

hayır parkları iptal etmedim hem park hem led çalışıyor işte ben de onu anlamadım bazıları zararı olabilir bazıları olmaz arıza ışığını serviste söktürün kurtulun diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen
    hayır parkları iptal etmedim hem park hem led çalışıyor işte ben de onu anlamadım bazıları zararı olabilir bazıları olmaz arıza ışığını serviste söktürün kurtulun diyor

bence söktürme, yanmasının görüntü dışında bir zararı olacağını sanmam.
    aşırı akımdan mı yanıyor acaba diyeceğim ama çok saçma ledler okadar yük bindirmiyor ki sisteme nasıl farkedipte arıza ışığı yakmış
    serviste arıza kodunu falan okutarak nedenini öğrenip çözüm bulabilirsin belki, kolay gelsin.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• quote:

quote:

bence söktürme, yanmasının görüntü dışında bir zararı olacağını sanmam.
    aşırı akımdan mı yanıyor acaba diyeceğim ama çok saçma ledler okadar yük bindirmiyor ki sisteme nasıl farkedipte arıza ışığı yakmış
    serviste arıza kodunu falan okutarak nedenini öğrenip çözüm bulabilirsin belki, kolay gelsin.

yardımın ve anlayışından dolayı teşekkür ederim . ama o arıza sesi adamı çok gıcık ediyor :(

• quote:

yardımın ve anlayışından dolayı teşekkür ederim . ama o arıza sesi adamı çok gıcık ediyor :(

oha bir de ses mi çıkıyor
    aynı olayı ben ayak aydınlatmalarını led e çevirdiğimde yaşamıştım. gerçi ben iptal ettim ama, halojen ampulleri çıkarınca bir süre sonra araç arıza vermeye başlamıştı meğersem hattan geçen akıma bakarak fikir yürütüyormuş ampullerin durumu konusunda ama bende sadece arıza lambası vardı, ses yapıyorsa can sıkar tabi yalnız o öten bipper bütün arızalar için ortaktır sanırım, iptal ettirirsen başka şeylerde de ötmeyebilir o konuyu araştırmanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 13 Şubat 2011; 12:55:37 >
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• quote:

quote:

oha bir de ses mi çıkıyor
    aynı olayı ben ayak aydınlatmalarını led e çevirdiğimde yaşamıştım. gerçi ben iptal ettim ama, halojen ampulleri çıkarınca bir süre sonra araç arıza vermeye başlamıştı meğersem hattan geçen akıma bakarak fikir yürütüyormuş ampullerin durumu konusunda ama bende sadece arıza lambası vardı, ses yapıyorsa can sıkar tabi yalnız o öten bipper bütün arızalar için ortaktır sanırım, iptal ettirirsen başka şeylerde de ötmeyebilir o konuyu araştırmanı öneririm

araba daha 22.000 de bir arıza çıkartıcağını sanmıyorum ses arada bir ötüyor bazende ardı ardına adamı gerçekten gıcık ediyor araştıracağım teşekkür :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev Lambası Yanmıyor
    7 ay önce açıldı
    Akü+Stop ışığı problemi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.