Şimdi Ara

Park halindeki aracıma sürttüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hayırlı cumalar herkese. Şehir dışına çıkacağımdan dolayı aracımı evimin arkasına koydum daha geri dönmedim ama annem aradı araba boydan çizilmiş ve silecekleri kaldırılmış kamera var eğer kayıt alıyorsa yöneticiden isticem arabayı park çizgilerin tam ortasına parketim yani benlik bir kusur yok benim yapmam gereken nedir gidip ücret talep etmek mi yoksa kamera kaydı varsa şikayetçi mi olmalıyım lütfen yardımcı olursanız bilen kişiler şehir dışındayım sinirden kafayı yedim. İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlışlıkla olan bir şeyse adamla anlaş parasını iste yoksa git şikayetçi ol.

• Kameradan görebiliyorsanız kim olduğunu nazik bir dille, aracımı çizmişsiniz aceleniz vardır fark etmemiş olabilirsiniz insanlık halidir fakat benim de zararımı karşılamanız gerekiyor diye belirtin. Baktınız hıyarın teki çıktı hiç uğraşmayın direkt karakola şikayet edin. Konuşma yaparken bir arkadaşınızla telefonda gerçekten konuşun, o sırada ses kaydını açık bırakın. Çok ekstrem bir olay olursa arkadaşla konuşurken ses kaydı açıktı bakın bunlar meydana geldi diye eklersiniz. Eğer bulunabilecek biri değilse, direkt olarak video kaydıyla beraber suç duyurusunda bulunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 11 Ağustos 2017; 11:41:35 >
  • bizim de babam evde yokken park halindeki arabanın kapısına çarpmışlardı adam not bırakmış komşu yanlışlıkla oldu diye numarasını yazmış gidip yaptırdılar sonra, belki o adam da böyle yapar hemen kötü düşünmemek lazım
  • Direk polise git .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.