Şimdi Ara

Park halindeki arabama vurmuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler abilerim,kardeşlerim bu akşam bahçelievlerde işim vardı arabayı ömür plazanın arkasına park ettim dönüşte karanlık olduğu için fark etmedim,eve gelince gördüm.Sizce ne yapmalıyım?Yarın gidip kameralardan vuranı bulmayı deneyeceğim ama umutsuzum sizce kaskodan değil de cebimden yaptırmak istesem ne kadar masraf çıkar?
     Park halindeki arabama vurmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmpreZaa xd -- 22 Ocak 2016; 0:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun ...

resimleri atarsanız daha detaylı yorum yapılabilir.
  • Teşekkür ederim düzenledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmpreZaa xd -- 22 Ocak 2016; 0:44:53 >
  • geçmiş olsun hocam.

Kamera kayıtlarına bakmanız tabiki faydanıza olur, aracınıza çarpan şahsı bulabilirsiniz.
  • Geçmiş olsun daha 1 saat önce oradaydım aracı tam olarak nereye koymuştunuz ?
  • Ne namus yoksunu insanlar varya. Vurduysan bi kağıt bırak ama yok karekter musait değil bu tür insani şeylere. Olayın peşini bırakmayın hocam geçmiş olsun.

• Öncelikle geçmiş olsun hocam. Çok çok ciddi bir hasar değil ama maalesef böyle hödükler var. Bulmaya çalışın, alttan almayın. Anladıkları dil budur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xerker kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Ömür Plaza'dan Çalışlar Caddesine çıkan sokakta inşaatın önüne bırakmıştım

• İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    Orasinin onu genellikle bos oluyo insata kamyon vs geldigi icin belki kamyon filan carpmistir diycem ama bu saatde calismazlar heralde tam orayi goren bir kamerada yok magresef belki oranin az gerisinde Is
    mek var onun kapisina bakan kamerasi olabilir ama oda dusuk bi ihtimal tabi.

• İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    Orasinin onu genellikle bos oluyo insata kamyon vs geldigi icin belki kamyon filan carpmistir diycem ama bu saatde calismazlar heralde tam orayi goren bir kamerada yok magresef belki oranin az gerisinde Is

• quote:

Orijinalden alıntı: xerker

Tam inşaatın girişi değil girişin önü açık olacak şekilde park etmiştim kamyon olacağını sanmıyorum ama minibüsçülerden şüpheliyim

• geçmiş olsun, kamera kaydı gece çekimi olduğu için bulmanız veya istediğinizi almanız biraz zor olabilir.
  • Geçmiş olsun....

• Geçmiş olsun....

• Farda bişey yok sanirim tampondada bişey yok pasta cila yada en kötü lokal boyayla geçer.

Sadece çamurluk düzeltilip boyancak renk ayirmasin diye komple boyanir heralde maksimum 300 lira masraf cikar.

Boşuna kaskoyla ugrasip tramerde kayit göstermeyin

• Dostum geçmiş olsun .Önce kamera kauitlarindan falan vuran adamı ara.Bulsan bile masrafı ona yaptir , boşuna trameri işin içine sokma .

• Gecmis olsun

• Hem kaskoya bisürü para ver hemde kaza olunca çepten yaptırmak için para ver. Ne anlamı kaldı kaskonun.
    Tam Türk işi. İşimiz gücümüz uyanıklık ama bu bize hep pahalıya mal oluyorç
    50 TL de masraf çıksa kaskoyu kullanın.
  • hocam çarpan arabayı bulsanız bile kamera kaydı olmadan işlem yaptıramassınız.Polis adamı çağırır hakkınızda şikayet var der ifadesini alır.Adam ifadesinde ben vurmadım derse hiç bi işlem yapılmaz.Bizzat başıma geldi.Adam arabama vurdu kaçtı.Plakasını aldım şikayet ettim.Adam kazayı kabul ettide ben sigortadan para alabildim.1 ay sonra sonrada mahkemeden kağıt geldi.Kamu davası açılmış savcı trafiği tehlikeye düşürcek bi durum bulunamadı demiş.Yaptığı yanına kar kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim Lokal boyancak mecburen gibi duruyor bugün sigortacıyla konuştum mini onarımdan yaptırıp hasarsızlığı bozmayız dediler sabah da vurulan yere gittim esnafa sordum kamera aradım kamera yoktu esnaflardan birisi de bir ses duyduk ama vuranı görmedik dedi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.