Şimdi Ara

Park halinde araca sürtmüşler ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasıl bir duygu olduğunu bilirim metal yığını filan diyorsunuz da bizim gibi adamların araba ile bağları vardır bide insanın içine oturur. Neyse canınız saolsun beterin beteri var sonuçta. En güzeli rutuş cila yaptırıp bırakın çok takılıyorsa tamponu boyatın ama rengi tutturamayabilirler. boya ölçüm cihazı zaten plastik kısımları ölçemiyor ve plastik olduğu için boyansa da değişsede aracın değerini etkilemiyor. Zaten bu trafikte siz hata yapmasanız bile karşıdaki gelip geçiriyor. trafik hali sonuçta.
  • Elbet üzülürsünüz de, bu kadar takıntılı olmak biraz fazla, trafiğe de çıkmayın o zaman her dakika risk altındasınız çünkü.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Ben yeni aldığım bmw'nin ön alt ızgarasını mantar taşa vurdum. S sağolsun dedim devam ettim. Takmayın bu kadar

İnsan kendi yapınca pek önemsemiyor ama başkası zarar verince kızgınlık/sinir yaşıyor. Normaldir...
  • Bu kadar mala bağlanmayın diyen arkadaşlardan bir tanesi çıkıp gözünden tek yaş damlamadan "kendi" arabasına bir çekiç vurup kaydetsin ne olur bağlanmamak neymiş bizde görelim öğrenelim.
  • Resmini videosunu çek sakla..satarken gösterirsin..tamponu boyat eskisi gibi bin... yine vurabilirler.koleksiyon araçları

dışındaki her arabaya vurulur,sürtülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valux -- 13 Ocak 2017; 14:39:34 >
  • Allah beterinden korusun nedir ki bu? Malınızın kölesi değil de efendisi olursanız akşamları daha rahat uyuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Bu kadar mala bağlanmayın diyen arkadaşlardan bir tanesi çıkıp gözünden tek yaş damlamadan "kendi" arabasına bir çekiç vurup kaydetsin ne olur bağlanmamak neymiş bizde görelim öğrenelim.

Hocam kazadır olur. Bahsettiğiniz şeyin anlatılmak istenenle alakası yok. Burdada bir kaza olmuş, bence burda üzülünmesi gereken şey aracın boyanacak olması değil de vurup kaçacak kadar aşağılık tavırlar segileyen birisinin trafikte olması.
  • Sadece sizde değil milletimizde obsesyon haline gelmiş bu.

Nedeni ustaların helali ile iş yapmaması.

Ne diyeyim toplum olarak herkes işini düzgün yapsa da bu gibi takımtılarımuz yersiz olsa.
  • Adamı soru sorduğuna pişman ettiniz.Güzel kardeşim eğer yapanı bulursan durumu söyle yaptırsın.Eğer tırnak geçerse tampon komple boya ister.Ama sadece boyadan sıyırmışsa rötuşla düzeltilir.En iyisi ustayla bi konusun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Allah beterinden korusun nedir ki bu? Malınızın kölesi değil de efendisi olursanız akşamları daha rahat uyuyabilirsiniz.

Malımın kölesi değilimki ben konu farklı yerlere çekildi ben sticker tarzı bişey olur mu yada adamı bulursam bi yaptırımı var mıdır diye sordum daha 3 4 gün önce bitanesi kazara sileceği kırmış insanlık edip not bırakmış ben malımın kölesi olsam arar ona yaptırırdım yine kazadır olmuş ama benim dişimden tırnağımdan biriktirip aldığım arabaya vurup kaçması zoruma gidiyo

Park halinde araca sürtmüşler !

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Ben yeni aldığım bmw'nin ön alt ızgarasını mantar taşa vurdum. S sağolsun dedim devam ettim. Takmayın bu kadar

İnsan kendi yapınca pek önemsemiyor ama başkası zarar verince kızgınlık/sinir yaşıyor. Normaldir...

Yok hocam banada sürtüp gittikleri oldu kaç defa hemde. Çoğu aracımda beyazdı sırıttı. Ha çok mu zenginim değilim, 1.400 verdim yaptırdım aracımı. Araba ile bağ kurmak, hele sakınmak iyi bir şey değil. 2 ay öncede emanet araba ile gelip sarhoşun biri vurdu bana. Araç sahibi için üzüldüm. %25 de bana kusur vermişler 14 bin hasardan 3.500 benim cebimden çıkacak. Yine ne yapalım sağlık olsun dedik.

• Yazdığım mesaj nedense silinmiş. O kadar beğeni almasına rağmen. Kimin zoruna gitti. Bilmiyorum. Bu da silinir ama yine de yazdım. Sadece admin silebilir. Kimse o admin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.