Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.200
Cevap
7
Favori
258.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

tsu botu neden konusmuo tek golle kazandi onu da messi atti diye mi

tek golle messinin asisti ile kazanilan maclarda konusabilio da simdi buna bahane bulamamis anlasilan 

gerci vitinha olsa o da atardi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur abisi o ağlıyor şu an.

youtube
    Söz : KayahanMüzik : KayahanDüzenleme : İskender PaydaşAkşam oldu penceremdeYorgun rüzgâr esiyor, geçiyorRenkler suskunBir mahzun mor menekşeAğlıyor mu ne?Gö...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=vs-uxMVTW8I

• Mor menekşem benim. :) Ağlama, alış.

• Bakiyorum da Pessi fanlari çok mutlu. Alti üstü leş Lyona bir gol atti. Pessiyi ŞL eleme maçlarinda göreceğiz. Bu sene bahaneniz de yok. Paris taş gibi takim kurdu. Geçen sene orta saha yok diyordunuz. Bu sene rotasyonda bile Sanches, Soler ve Ruiz var. Danilo bile canavar gibi oynuyor. Bu kadroyla bari ŞLyi kazansin artik. 2015ten beri ŞLde finali bile yok Pessinin. Lafta goat. Böyle goat mu olur?  

• Arada Donnaruma ilede yaz. Hep bu hesaptan yazma. 

• Dün yaptığım yorumu 163 kişi beğenmiş. Ronaldocuların bazısı belki üzülüyor olabilir ama gerçekler...

• pessi bu kadroyla da şampiyonlar ligi alamayacak bir daha asla kupa göremeyecek avrupada hahahaha

• Şampiyonlar Ligi oynayıp alamamak>Avrupa Ligi seviyesine düşmek

• Devre arasinda Skriniari alip Galtier hoca Messi dede yerine Ekitikeyi ilk11e monte ederse SL icin umutlu olacagim. Lyon macinda takimi begenmedim. Karsimizda güclü bir rakip olmamasina ragmen, özellikle stoper ve ortasaha göbegi zayif bir takimla oynamamiza ragmen, cok fazla pozisyon verip, sadece 1 gol bulabildik. Mbappenin kötü gününde olmasi ve Neymarin da kasmamasi Messi dedenin ön plana cikmasina neden oldu. Ne yazik ki, 60 milyon maas alan Messi dede, ancak bu sartlarda ön plana cikabiliyor. Messi dede cikacak SL eleme maclarinda aldigi 60 milyon avronun karsiligini verecek. Pres yapacak, adamini kovalayacak, tempo yapacak, yürümeyecek.Messi kendi seviyesine göre takimlara istatistik kasip biraz güclü rakip bulunca sahada yürüyüp PSGnin kan emicisi olmaya daha fazla devam edemez.

Bu kadro Kone ve Nkunkuyla SLde bile rakipsiz olur seneye. Böyle bir kadro kurmusuz, Messi ve Ramos dedeleri ilk 11 oynatarak 2 tane kan emiciye hem devasa maaslar verip kendimizi sömürtüyoruz hem de onlardan cok az katki aliyoruz. Ramos dede rakiplerle 1e1 kaldiginda ellerini arkaya baglayip öyle duruyor. Tek hareketle Ramos dedeyi ekarte ediyorlar. Silvayi dede oldu diye gönderip daha kötü dedeyi aldigi icin Leonardo bir tebrigi hakediyor. Bu 2 kan emici yüzünden SLden elenecegimizi de biliyorum. Avrupa Ligi seviyesi bir grupta oldugumuz icin cok sansliyiz. Ligde zaten bir rakibimiz yok. Messi dede kendi ayarinda takimlara yürüyerek 2 pasla is yapiyor. Ramos ve Messi dedeleri ilk 11de görmek bile enerjimi düsürüyor, beni demoralize ediyor. insallah 2 cöpten de en kisa sürede kurtuluruz.

• Sportcelltwitter
    “👀 Lionel Messi'nin 2020'de Barcelona'dan talep ettiği sözleşme detayları 🔸 10 milyon € imza parası 🔸 10.000 € serbest kalma maddesi 🔸 Ertelenen maaşı telafi etmek için 2022'de %3 faiz oranıyla maaş artışı 🔸 Ailesi için Arjantin'e özel Noel bileti (EL MUNDO)”
    https://twitter.com/sportcelltr/status/1572536065390682114

Söğüşçü pessim umarım Psg'yi söğüşlemiyordur

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Senelik 100 milyon alan adamın imza parasını geçtim bilet parası istemesi nasıl bir saçmalık  Jet met isteseymiş bari.

• mbappe yine fransada bin pozisyon harcayip kimseye pas vermemis

• Girdiği pozisyonu atan bir Rodrygo bir de Haaland var herhalde. Neymar, Lewa, Salah, Mane vs. eskiler bile girdiğinin 2 katını kaçırıyor. Bir Benzema değişik işler yaptı geçen sene. O da eski haline dönmüş bu sezon.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Ben de 3. maddeyi anlamadım nedense. Ertelenen maaşı bile talep etmek nedir? Sanki fakir birisi de kaybının olmamasını istiyor. Gözü doysun.

• Ronaldocular neredesiniz ? Messi yine 2 gol attı ve muhteşem paslar verdi.

FutbolArenatwitter
    “Çok rahat, çok profesyonel. #Messi 🇦🇷 https://t.co/AiCUrqUQiZ”
    https://twitter.com/futbolarena/status/1573487182513315854?t=b2fEh57uzFLX2lupAhC3BQ&s=19
  • Messi dede bu sene kafaca hazir hissettigini, daha rahat oldugunu ve zevk almaya basladigini, kisaca o senenin bu sene oldugunu söylemis.

Ben onu izlerken zevk almiyorum, aksine iskence cekiyorum. Yürümesinden, pres yapmamasindan adamini kovalamasindan nefret ediyorum. Böylesine bir kadro kurup, Messi ve Ramos dedeler yüzünden 9 kisi oynamamiza tahammül edemiyorum. Bu 2 kan emici PSGde oldugu sürece kendimi huzursuz hissediyorum.

Mendy, Hakimi, Vitinha, Verratti ve Neymarla takimin yaraticilik sorunu yok, Messi dede de istedigi gibi servis aliyor. Madem kafaca hazir hissettigini ve o senein bu sene oldugunu söylüyor. Cikacak SLde top oynayip mac alacak. 60 milyon avro maas alip yatmayacak. Gecen sezonki gibi devam ederse Ultralar onu insan icine cikamayacak hale getirler. Gecen sene yuhamalari ve Messi dedenin yedigi hakaretleri hatirliyorum. Ultralarin Messi ve Neymara tahammüleri kalmadi artik. Neymar bunun farkinda ve cok iyi bir sezon geciriyor. Messi dede de Juventus macindaki gibi hayalet gibi sahada gezmeyecek, cikacak SLde büyük maclari alacak. Aldigi 60 milyon avronun karsiligini verecek. Yok öyle 60 milyon avro maas alip 4 milyon avroluk top oynayip kan emici olmak. Burasi PSG.

• Rakip kimdi? Honduras? Messi dedenin sorunu da bu. Cöp rakip bulunca acimasi yok. Bu perfonmansi Brezilyaya karsi niye gösteremiyor? Cünkü o kalitesi ve kapasitesi yok.

• 23 yaşındaki bir veled tosbağa'nın eline kulübün tüm iplerini verip 100 milyon euro maaş bağlayan psg için kan emici emicilik yapmayın "burası psg" demiş meczubun birisi.  

Fıkra bu kadar.

• Bu arada konuya bir ek olarak ağzından "sponsorluk anlaşması", "gelirler artıyor", "forma satışı" gibi kelimeleri ağzından düşürmeyen arkadaşların Messi'nin Psg'ye 1 yıl içinde kazandırdığı para 700 milyon euro.

satılan 1 milyon formanın %60'ı Messi'ye ait.

FutbolArenatwitter
    “Messi transferi sonrası bu sezon PSG'nin gelirleri: 🔹 Total gelir: 700 milyon euro (Rekor) 🔹 11 yeni sponsor anlaşması 🔹 Forma satışı: 1 milyon (%60'ı Messi'nin) 🔹 Maç günü gelirleri: 93M€'dan 132M€'ya yükseldi. (L'Equipe)👉 https://t.co/ZzJyUDHUYd”
    https://twitter.com/futbolarena/status/1526685100850782216
  • Ronaldo biraz toparlansa da Messi- Ronaldo rekabetine biraz renk gelse. Ronaldo o kadar kötü durumda ki adama ben bile acıyorum.

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.