Şimdi Ara

Parfüm seçimi (anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Parfüm seçimi (anket)

(En Son Oy Tarihi: 30.9.2014)
Giriş
  • Genelde odunsu ve baharatlı kokular seviyorum. Yapay kokular itici geliyor. Şuan Burberry touch var elimde. Sizce ne alayım?

Edit: John Galliano Before Midnight ı ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaDCycleR -- 30 Eylül 2014; 19:57:33 >

• Davidoff Cool Water TR'de sürersen Arko traş kolonyası tepkisi alırsın güzel kokudur ancak insanların tepkisi bu yönde olur diğerlerini hiç koklamadım baharatlı One Million var Angel * Man var dövülmüş kişniş kokusuna benzetirim ben V&R Spicebomb baharatlıdır kokuda benim çok hoşuma gider ama yapaylık vardır Paco Rabanne İnvictus var liste uzar gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laciste Red tavsiye uçucu değil bende 10saate kadar gidiyor

• odunsu istiyosan ve paran varsa bvlgarinin var 300 tl küsür çok sağlam yoksa burberry london al touch değil baya ucuz
  • Comme des garcons 2 man
    comme des garcons wonderwood
    bvlgari man
    m7 oud absolu da hoşuna gidebilir
  • Givenchy Pi
    Davidoff Hot Water
    Givenchy Xeryus Rouge

Arasında kaldım aslında. Hot waterı denedim beğendim ancak diğerlerini denemedim. Diğerleriyle ilgili bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açık parfüm tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • london ulan
  • Hugo Boss bottled night
  • Privacy siyah kutulu olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 29 Eylül 2014; 22:22:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zencilerden lakkoste tercihimdir

• One million
  • Biride rochas men dememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaDCycleR

Givenchy Pi
    Davidoff Hot Water
    Givenchy Xeryus Rouge

Arasında kaldım aslında. Hot waterı denedim beğendim ancak diğerlerini denemedim. Diğerleriyle ilgili bilginiz var mı?

givenchy pi ne odunsu ne baharatlı, farklı bir koku senin tarifine göre, bildiğin erimiş vanilya kokuyor

xeryus rouge ise dediğin tarife daha uygun sıcak baharat ve odunsu yapısı var güzel kokudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Givenchy Pi
    Davidoff Hot Water
    Givenchy Xeryus Rouge

givenchy pi ne odunsu ne baharatlı, farklı bir koku senin tarifine göre, bildiğin erimiş vanilya kokuyor

xeryus rouge ise dediğin tarife daha uygun sıcak baharat ve odunsu yapısı var güzel kokudur

Hocam bugün sevile gittim. Bana John Galliano Before Midnight önerdi. Bayağı beğendim ve Xeryus rougela arasında kaldım. Siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

One million

ne alırsan One million
    bilemedin Two million
  • 212 Carolina Herrera al. Rahatsız etmeyen çok hoş bir kokusu var.

• encounter kelvin klein ve individual blue kullanıyorum tavsiye ederim ama biraz tuzlular

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Givenchy Pi
    Davidoff Hot Water
    Givenchy Xeryus Rouge

Hocam bugün sevile gittim. Bana John Galliano Before Midnight önerdi. Bayağı beğendim ve Xeryus rougela arasında kaldım. Siz ne dersiniz?

dediğiniz parfümü bilmiyorum o yüzden birşey diyemeyeceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: beerkovich

Laciste Red tavsiye uçucu değil bende 10saate kadar gidiyor

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.