Şimdi Ara

AVON PARFÜMLERİ (GÜNCEL) VE ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Avon parfümleri hakkında bazı başlıklar gördüm ama bazı parfümler var.
    Genel olarak hem fikirlerimi yazayım, hem fikirlerinizi sorayım dedim.

Kendi Fikirlerim: Genel olarak orjinal olması, uygun fiyatları ile tercih ettiğim bir marka.

ERKEK PARFÜMLERİ

EXTORY MİRA: Avon parfümü DEĞİL ama öncelikle Extory Mira'dan bahsetmek istiyorum. Ben hep beğenmişimdir, beğenmeyen birini de hiç görmedim.
    Tek sıkıntısı, tüm güzel ve ucuz parfümlerde olduğu gibi "kalıcılığı". Ama 2 yıl önce traş losyonu vardı, ve çok kalıcıydı. Ama artık bulamıyorum.
    Bulan bilen varsa çok sevinirim:)

1) INDİVİDUAL BLUE: Kokusu 10 numara, hafif, ferah, temiz. kalıcılık zayıf. Kampanya ile 100 ml 20-25 TL arası satılıyor. Fiyatı güzel.

2) ELITE GENTELMAN: Baharatlı gibi. Kalıcılık fena değil. İndirimli olarak 75 ml 30-35 TL oluyor.

3) WINDSCAPE: İlk sıktığınızda acı geliyor. Ama sonra ferah bir kokusu oluyor. Kalıcılık iyi değil. 75 ml 15-20 TL. fiyatı güzel.

4) BLACK SUEDE: Biraz ağır ve yaşlı işi. Hacı yağı gibi diyen de var. Ama kalıcılık çok iyi, ve durdukça ağırlığı gidiyor. Ben çok beğendim.
    Zaten hep böyle parfüm gibi parfümleri sevmişimdir. 75 ml parfüm+losyon+deo rolonu 45 TL ye almıştım. Fiyatı da çok iyiydi kampanya
    ile.
    5) SURRENDER: Uzun süre önce kullanmıştım. yanlış hatırlamıyorsam Elite Gentelman gibiydi.

Diğerlerini kullananlar var mı? Full speed, truly unique,Signature,simply him vb vb. Paylaşımda bulunacaklara şimdiden teşekkürler.

Bayan olarak da Far away, pur blanca güzel. Bayan parfümleri hakkında da tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bunun dışında, diğer markalar hakkında önerilerinizi de almak isterim.

İyi forumlar.

EKLEME:

FULL SPEED: Büyük hayal krıklığı oldu. Herkes öve öve bitiremiyordu, çok güzel ama kokusu kalıcı değil diyorlardı. Kokusunun kalıcı olmaması için önce koksunun olması lazım. Burnumda bir sorun var dicem , ciddi ciddi doktora gideceğim ama diğer parfümlerin kokusunu alabiliyorum. Ayrıca kokusu da öyle aman aman bişey değil. Windscape 'e benziyor, bir de ona kalıcı değil diyordum. O bunun yanında EDP kalır.

INDIVDIUAL BLUE CASUAL: ındividual blue'ya benzerlik göremediğim için üzülmüştüm başta ama kokusu sonradan çok hoşuma gitti. Kalıcılık da fena sayılmaz. ertesi gün giysilerde çok net hissediliyor kokusu.

TRULY UNIQUE: Başta bildiğin şekeri eritip parfüm yapmışlar hissi verse de, eh işte, fena sayılmaz. Ama alacağım bir parfüm olmaz. (sonradan farkettim, kalıcığı gerçekten çok iyi, ve durdukça kokusu daha güzel oluyor. alınabilir:) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 21 Aralık 2014; 1:58:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

avon urettigi sozde parfumler, acik parfumlerden daha kalitesiz ve kolonya gibi kokuyor almayin aldirtmayin iki uc biriktirin paranizi kaliteli alin cildinize yazik

Kalıcılık konusunda çok iyi değil doğrudur. hemen hepsi edt zaten, edp yok gibi. alkolü düşük ürünler.
    zararlı olduklarını da düşünmüyorum, çünkü epeydir kullanıyorum, dirak cildime de sürüyorum. En ufak bir rahatsızlık olmadı.
    Bi kaç kez pahalı parfümlerden de kullandım, kalıcılık olarak kötülerdi ve çok pişman olmuştum.
    market parfümleri de avonun kampanyalı parfümlerinden daha pahalı ve kalıcılıkları yok.
    indirime giren avon parfümlerinden alıyorum, üç,beş çeşit oluyor elimin altında. değişik değişik kullanıyorum.
    Böyle olunca aslında kalıcılık konusunda çok da kötü olmadıklarını anladım. çünkü her gün aynı parfümü kullanınca insanın
    burnu alışıyor, koku gelmiyor zannediyoruz. Mesela individual blue kullanmıştım bir kez, kokusu çok güzeldi, ama hiç
    kalıcı değil diye söylenip duruyordum. bir arkadaş dedi "abi niye sinir yapıyosun, yanımdan geçerken kokusunu ben alıyorum" diye.
    şimdi 2 gün birini 2 gün birini kullanınca parfüm kokusunu alıyorum. ayrıca zaten yeterince ucuz parfümler, çantama atıyorum, öğleyin iki
    fıs daha sıkıyorum, bayanların makyaj tazelemesi gibi :)
    Ama sağlık konusunda bilimsel bir haber olursa tabi ki almayız artık.

• "Bi kaç kez pahalı parfümlerden de kullandım, kalıcılık olarak kötülerdi ve çok pişman olmuştum.
    market parfümleri de avonun kampanyalı parfümlerinden daha pahalı ve kalıcılıkları yok. "

Tabi canım. Parfümden parfüme değişiyor kalıcılık. Baya saçmalamışsın zaten "edt" diyerek.

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

"Bi kaç kez pahalı parfümlerden de kullandım, kalıcılık olarak kötülerdi ve çok pişman olmuştum.
    market parfümleri de avonun kampanyalı parfümlerinden daha pahalı ve kalıcılıkları yok. "

Tabi canım. Parfümden parfüme değişiyor kalıcılık. Baya saçmalamışsın zaten "edt" diyerek.

Bu forumun da her yeri ayrı kavga yeri sanki..sanki stadyum, millet stresini atmak için giriyor bu foruma.
    Araba kısmını anlarım da, kıçı kırık bir parfüm başlığında ne alaka tartışma..

Hemen saldırma hemen saydırma? "saçmalamışın".

Ben konuyu açarken "parfümlerin kralı, parfüm üstadı, parfüm uzmanı geldi işte" mi dedim?
    Yanlış bir bilgi varsa söyleyin öğrenelim, düzeltilecek bir şey varsa düzeltin. Ben bildiğimi söyledim.
    okulunu okumadım, mucidinden öğrenmedim. Arkadaşlardan duyduğum şeyler. EDT için eu de toilet mi ne deniyor işte, alkol oranı düşük
    olduğu için çok kalıcı olmuyor, diğer edp eu de parfüm gibi bişey, alkol oranı yüksek ve kalıcı. benim bildiğim bu. kesin böyledir, ben uzmanım,
    aksini iddia eden varsa alnını karışlarım demişim gibi cevap yazmışsınız.
    Yanlışsa, eksikse ekleme düzeltme yapın olsun bitsin.

Pahalı olarak kastettiğim parfümlerin biri Hugo Boss'tu mesela, bikaç tane daha var ama hatırlayamadım. Benim şahsi fikrim, pahalıysa kalıcı olmalı.
    ucuz parfümlerle aynı kalıcılıkta olacaksa, 1 çeşit az kalıcı parfüm yerine 5,6 çeşit az kalıcı parfüm olsun daha iyi. Avon'u da o yüzden sevdim.

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    kalici olsun istiyorsan daha cok kislik parfumlere bak mesela christian dior,tom ford gibi markalar zaten bir suru blog var isini gorur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

kalici olsun istiyorsan daha cok kislik parfumlere bak mesela christian dior,tom ford gibi markalar zaten bir suru blog var isini gorur

Eyvallah Hocam ;)
  • Günümüzde muhtevanın ehemmiyetini kaybedip bütün dikkatlerin şekle-şemale çevrilmesi maalesef parfüm endüstrisini de menfi etkiledi. Eskinin kaliteli parfümleri dahi kalıcılık ve fark edilirlikleriyle geçmişi aratmakta. İçeriklerindeki esans oranları azaltılmakta ve pekçok doğal madde kullanımı da çevrecilik sebebiyle yasaklandığından bunların yerine sentetik şekilleri ikame edilmekte.(Meşe yosunu, Misk, Civet,[kunduz yağı] vb olduğu gibi)

Avon parfümlere gelirsek bana göre denediklerim arasında en kalıcı olan Wilderness isimli parfümü. Paçuli, amber, meşe yosunu gibi esansları ile fiyat/performans (indirime girdiği dönemlerde) olarak tatmin edici bir parfüm diyebilirim. Black Touch Sude şekerli ve yoğun kokusu ile başlangıçta fark edilirliği hayli yüksek parfüm. Ama zamanla sönüp tene yakın seyrediyor.

Orijinalden alıntı: efendi3564

Günümüzde muhtevanın ehemmiyetini kaybedip bütün dikkatlerin şekle-şemale çevrilmesi maalesef parfüm endüstrisini de menfi etkiledi. Eskinin kaliteli parfümleri dahi kalıcılık ve fark edilirlikleriyle geçmişi aratmakta. İçeriklerindeki esans oranları azaltılmakta ve pekçok doğal madde kullanımı da çevrecilik sebebiyle yasaklandığından bunların yerine sentetik şekilleri ikame edilmekte.(Meşe yosunu, Misk, Civet,[kunduz yağı] vb olduğu gibi)

Avon parfümlere gelirsek bana göre denediklerim arasında en kalıcı olan Wilderness isimli parfümü. Paçuli, amber, meşe yosunu gibi esansları ile fiyat/performans (indirime girdiği dönemlerde) olarak tatmin edici bir parfüm diyebilirim. Black Touch Sude şekerli ve yoğun kokusu ile başlangıçta fark edilirliği hayli yüksek parfüm. Ama zamanla sönüp tene yakın seyrediyor.

herşeyin eskisi daha kaliteliydi...

• ardaşlar avon temsilcisi ve satış danışmanı olarak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.size avon hakkında bazı resimler koydum.umarım faydalı olmuştur.

not:istediğiniz bir ürün varsa bana yazabilirsiniz.

teşekkürler.
     AVON PARFÜMLERİ (GÜNCEL)  VE ÖNERİLER AVON PARFÜMLERİ (GÜNCEL)  VE ÖNERİLER

• momristör M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim Hocam, faydalı bilgiler.
    Bu arada avon'daki erkek kokuları (parfüm dersek yanlış olur tablodan anladığım kadarıyla) arasında edp ya da parfüm yok mu? Sanki hepsi edt.

Orijinalden alıntı: momristör

evet.erkek parfümlerin hepsi edt.bayan parfümleri de eskiden hepsi edt idi.ama şimdi yarısından çoğu edp oldu.sanırım erkekler avonu tercih etmeye devam ederse edp olacak :)

fena olmaz :) özellikle individual blue edp olsa dadınyan yenmez :)
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_96573830/f_//tm.htm][color=
  • full speed mandalinaya benzettim

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

full speed mandalinaya benzettim

evet:) Ayrıca kalıcılık sıfır.

Full spreed adrenaline çıkmış mavi renkli, kutusu tıpkı aynı ama onun hakkında bi fikri olan var mı

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.