Şimdi Ara

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA ..... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cuir de Lancome
    Amouage Jubilation XXV

• özel günler için orjinal jp gaultier , gündelik yasam okul vs için de one million ve hugo boss kullanıyorum, bu ikisi açık tabii ki
  • Arkadaşlar DP'den Burberry Classic almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım hep bu parfümün bana yakıştığını söylüyorlar.

DP'den Burberry kullanmış arkadaş varsa yazarsa sevinirim nasıl? Orjinali ile oranla falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: consume obey die

Arkadaşlar DP'den Burberry Classic almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım hep bu parfümün bana yakıştığını söylüyorlar.

DP'den Burberry kullanmış arkadaş varsa yazarsa sevinirim nasıl? Orjinali ile oranla falan

dp neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: consume obey die

Arkadaşlar DP'den Burberry Classic almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım hep bu parfümün bana yakıştığını söylüyorlar.

dp neresi

Açık parfüm satan bayileri olan bir parfümcü :) Neredeyse her şehirde var.
  • Hugo bross kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prada bvlgari aqua ve gucci pour homme 2 kullanıyorum.
    Tavsiyemdir

• hangi parfümü koklarsam koklayayım parfümler burnumu yakıyor biraz,orjinal parfümler.ben daha tatlı koku istiyorum,önerileriniz neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Bvlgari Aqva
    Issey miyake
    CK Crave
    Kenzo
    Ck ultraviolet

Oha icimi okumus :d
    Ama bi tane eksik kalmis.
    Chanel allure sport homme

• Doldurma parfümlerden güzel olanlar çıksa da orjinal 5 tl civarı "Arko Men Ice Mint Tıraş Kolonyası " daha etkili kalıcı ve hoş koku yayıyor. BİM olsun ucuz marketlerde fısfıs şişelerden alınır. İçi itinayla temizlenir. Sonra Arko içine dökülür. Fıs fıs üzerine sıkılır. Amaç hoş koku bırakmak pozitif elektrik vermekse denemenizden zarar çıkmaz. Üstelik epey olumlu yorum da geliyor.

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA .....
  • Carolina Herrera 212 Sexy Men in dp kodu nedir ? sexy men yada men hangisini tercih etmeli ?
  • ben oriflame danışmanı olduğumdan oriflame'in bütün parfümlerini kullanıyorum. 30 kadar erkek parfüm çeşiti var. kaliteli parfümler ve danışman olduğumdan indrimli de alıyorum.
  • axe africa deodorant
  • oriflame'nin ascendant siyah parfümü armani code erkek parfümüne çok benziyor bu tarz koku sevenlere tavsiye ederim. S8 night da yine o tarza yakın. dunlop sevenlerde sevecektir. s8 white yine benim favorilerimden. bilgi için pm atabilirsiniz.
  • Baharatlı ve kallıcı koku istiyorsanız piyasada çok olmasada kokoriko ve victor rolfun spıce bombunu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

axe africa deodorant

• Dolce gabbana - La Force 11 . Kızlara karşı silahım . Çok ciddiyim.

Yurt dışından getirtiyorum şuanda türkiye bulabildiğim yer yok.

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 28 Eylül 2013; 12:54:12 >
  • Rochas
  • Cevapları bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: can89

rochas=roşhas tır kardes gıvenchy=givenisi dıye okuyanda vardır givenşi dıede ama cogunluk gıvenisi

givenchy = jivenjiy, fransız bir arkadaşım öyle okuyor, benden söylemesi =) Jivanşi şeklinde okuyan da var.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 22 Haziran 2014; 15:41:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.