Şimdi Ara

Pardusa MSN Programını Kuramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pardusu yenı kurdum tum donanımlarımı tanıdı fakat msn ve operayı ınternetten ındırmeme ragmen bır turlu kuramıyorum. programların ustune tıkladıgımda acmak ıcın benden program secmemı ıstıyor, bende hangı programla acmam gerektıgını bılmıyorum tabı. bu konu ıle bılgısı olanlardan yardım beklıyorum.

yeri burası degıl bılıyorum ama linux bolumunde kımse yok.

konica hexanon 50 mm f:1.7
    vivitar 35 mm f:2.8
  • .
  • linux sürümlerini indirmen gerekli, bildiğim kadarıyla msnin linux sürümü yok

linux ve windows farklı dosyalama sistemi kullanıyor ;)

AYrıca bu işi gören linux eklentileri vs. var ama pek performans alınmıyor.

Pardusta zaten msn yerine geçen bi anlık mesajlaşma programı olması gerekli

operanında linux sürümünü indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 26 Ağustos 2008; 22:05:56 >

depoda bir çok program var, paket yöneticisini açıp aradığın özelleklere sahip programı işaretleyerek kurulum yapabilirsin.

Pardusa MSN Programını Kuramıyorum.
  • PİSİ paket yöneticisi programını açıp arama kutucuğuna ''aMSN'' yaz ve çıkan paketi yükle.

Opera yazılımı için resmi sitesinden Linux işletim sistemi sürümü bölümünden ''other'' seçeneğini seçip .tar.gz uzantılı dosyayı indir ve istediğin bir konuma aç. Sonra açılan dosyalardan kurulum (''install'' kelimesi geçen) dosyasını bulup çift tıkla. Kurulumu yap. Bu kadar.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    13 yıl önce açıldı
    Xp Kurulumunda hazır programlar.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kopete var pardusun içinde msn ve türevlerini kullanabilmek çin
  • bazı .exe uzantılı dosyaları kurabilmek için win eklentisi var.... eklentiyi bul ve nasıl kurulacağını öğren

en azından msn ve operayı kurarsın

Orjinalden alıntı: Emre!
    bazı .exe uzantılı dosyaları kurabilmek için win eklentisi var.... eklentiyi bul ve nasıl kurulacağını öğren

Win diye bir eklenti yoktur. Wine adında bir program vardır. Bazı exe uzantılı dosyaları değil, tüm windows yereli çalıştırılabilir dosyaları, öykünmeksizin (non-emulation) yürütmeye yarar. Opera'nın zaten kendi Linux yereli çalıştırılabilir dosyaları vardır. Mesajlaşma için aynı GUI içerisinde, pek çok anlık-ileti protokolünü destekleyen 'Pidgin' gibi bir şaheser vardır. Window$'un messenger'ına benzeyen, ama onun gibi içi-dışı reklam kaynamayan, havadan nem kapmayan aMSN programı da tercih edilebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: penguin

quote:

Orjinalden alıntı: Emre!
    bazı .exe uzantılı dosyaları kurabilmek için win eklentisi var.... eklentiyi bul ve nasıl kurulacağını öğren

Win diye bir eklenti yoktur. Wine adında bir program vardır. Bazı exe uzantılı dosyaları değil, tüm windows yereli çalıştırılabilir dosyaları, öykünmeksizin (non-emulation) yürütmeye yarar. Opera'nın zaten kendi Linux yereli çalıştırılabilir dosyaları vardır. Mesajlaşma için aynı GUI içerisinde, pek çok anlık-ileti protokolünü destekleyen 'Pidgin' gibi bir şaheser vardır. Window$'un messenger'ına benzeyen, ama onun gibi içi-dışı reklam kaynamayan, havadan nem kapmayan aMSN programı da tercih edilebilir.

bi "e" harfi eksik diye ortalığı bu kadar velveleye vermeye gerek yokki kardeşim. . . .

• yardım eden herkese tesekkur ederım. windovstan birden bire pardusa gecınce sudan cıkmıs balıga donuyor ınsan. hala beceremedım gercı kurulumu ama ugrasmaya devam
  • @ccaparli' nin dedıgı kopete programını kullanarak msn ye sorunsuz bır sekılde baglanabıldım. zaten ıcersınde varmıs, ayrı bır program ındırmeye gerek yokmus. yardım edenlere tekrar tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.