Şimdi Ara

Pardus'ta Uyku ve BitTorrent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pardus 2007.1 Felis Chaus kullanıyorum. Haliyle güzel bir işletim sistemi ama bazı sorularım var.

KTorrent kullanmak istiyorum ama nasıl kullanırım? Galiba bir site üyeliği lazım imiş değil mi?

İkinci sorunum ise bilgisayar uyku moduna giriyor ama uyanmıyor. Nasıl düzeltirim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

• kardeş ktorrent i epey kullandım ama hiçbir yere ilgili bir üyeliğim yok.sadece bazı torrent siteleri üyelik istiyor olabilir. aramalarını ktorrent üzerinden değil de internetten yap.istediğin dosyanın torrentini inndir.inen torrent dosyasına tıkla ve ktorrenti çalıştır.ikinci sorun içinde powersave den istediğin değişiklikleri yapabilirsin. tasmadan ekranla ilgili bölümdeydi yanlış hatırlamıyorsm
  • Ben bir siteye üye oldum ancak yeni çıktı başka sitelerden de indereceğim sorum ise şu: Sitenin içeriğine Ktorrent kullanarak girebilir miyiz? Mümkün mü? İzleyici dosyası lazımmış galiba ondan sonra ne yaparım?

Şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 3 Mayıs 2007; 13:52:10 >
  • sen asıl dosyayı indirmek için gerekli torrent dosyasını inndir.inen torrent dosyasına çift tıkla. ktorrentin açılıp çalışması lazım
  • Tamam hangi hangisi? Seçtiğim dosyadan sonra KTorrent açılacak değil mi?
  • Ktorrent yerine azureus yada wine ile utorrent tavsiye ederim
    bi deneyin pişman olmazsınız
  • ewt bende wine utorrent diorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.