Şimdi Ara

Pardus Program Kurma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Windows 7'den Pardus yeni geçtim. Daha önce hiç Linux kullanmadım ve nasıl bir işletim sistemi olduğuna dair en ufak bir fikrim yok. Windows 7'yi kesinlikle tercşh ederim bir sorun yüzünden Pardus'a geçmek zorunda kaldım. Pardus'u da çok beğendim sadeliği çok hoşuma gitti. Windows 7 kesinlikle daha iyi ama Pardus da hatrı sayılır derecede güzel. Pardus'un bir tek programları kurma şeklini sevmedim. Çok karmaşık gözüküyor, beceremedim. Eğer yardımcı olursanız çok sevinir. Pardus'ta programların nasıl kurulduğunu öğrenmem lazım. Şimdiden sağolun.

Sayılar.

• Google'da arama yapsanız bulamayacağınız bir şey değil.

http://tr.pardus-wiki.org/Paket_Yöneticisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 8 Ağustos 2011; 20:46:57 >
  • Ben google da araştırdım zaten bulamadığım için buraya geldim. Googledakiler hep Ubuntu gibi işletim sistemleri için, pardusnyazıncada düzgün şeyler çıkmıyor. O nedenle yardım lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtEngn89

Ben google da araştırdım zaten bulamadığım için buraya geldim. Googledakiler hep Ubuntu gibi işletim sistemleri için, pardusnyazıncada düzgün şeyler çıkmıyor. O nedenle yardım lazım.

Yardım lazım derken? Verdiğim link işinizi görmedi mi?
  • İhtiyacınız olan programları paket yöneticisinden bulabilirsiniz.
  • Maalesef hayır. Ben zaten önceden de google wikipedia gibi yerlerden araştırma yaprım, ama aradığım şeyi bulamadım. O nedenle buraya geldim.
  • quote:

Selam Arkadaşlar,

Ben Windows 7'den Pardus yeni geçtim. Daha önce hiç Linux kullanmadım ve nasıl bir işletim sistemi olduğuna dair en ufak bir fikrim yok. Windows 7'yi kesinlikle tercşh ederim bir sorun yüzünden Pardus'a geçmek zorunda kaldım. Pardus'u da çok beğendim sadeliği çok hoşuma gitti. Windows 7 kesinlikle daha iyi ama Pardus da hatrı sayılır derecede güzel. Pardus'un bir tek programları kurma şeklini sevmedim. Çok karmaşık gözüküyor, beceremedim. Eğer yardımcı olursanız çok sevinir. Pardus'ta programların nasıl kurulduğunu öğrenmem lazım. Şimdiden sağolun.

Sayılar.

Microsoft'tan para mı alıyorsun da cümle başı Windows 7'yi övüyorsun..?

İyi dediğin Windows 7'de GNU/Linux'lar tarzı program yükleme düzeni yok.
    Programı internetten arayıp-bulup-indirmen gerekiyor Windows 7'de kurmak için.
    Pardus'ta ise PiSi Paket Yöneticisi aracılığı ile kolayca yükleyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xp Kurulumunda hazır programlar.
    17 yıl önce açıldı
    Arduino Program Yükleme Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

quote:

Selam Arkadaşlar,

Sayılar.

Microsoft'tan para mı alıyorsun da cümle başı Windows 7'yi övüyorsun..?

İyi dediğin Windows 7'de GNU/Linux'lar tarzı program yükleme düzeni yok.
    Programı internetten arayıp-bulup-indirmen gerekiyor Windows 7'de kurmak için.
    Pardus'ta ise PiSi Paket Yöneticisi aracılığı ile kolayca yükleyebilirsin.

Görende zannedecek ki windowsta program yüklemek çok zor. İllaki programları toplu bir şekilde istiyorsanız binlerce site var. Tam indir, Gezginler, Majorgeeks, Softpedia, ctnet, brothersoft gibi. Ayrıca warez siteleri de cabası. Program yüklemesi windows kadar kolay olan başka bir işletim sistemi var mı ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: adem369

Görende zannedecek ki windowsta program yüklemek çok zor. İllaki programları toplu bir şekilde istiyorsanız binlerce site var. Tam indir, Gezginler, Majorgeeks, Softpedia, ctnet, brothersoft gibi. Ayrıca warez siteleri de cabası. Program yüklemesi windows kadar kolay olan başka bir işletim sistemi var mı ya.

Yazdıklarımızı ve verdiğimiz linkleri okusanız Windows'dan çok daha kolay program kurup güncellemesi ama siz bildiğinizi okumakta devam ediyorsunuz. Windows'a dönün bence, Pardus size fazla gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 11 Ağustos 2011; 14:56:52 >
  • Windows hayattır gerisi yalan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

quote:

Yazdıklarımızı ve verdiğimiz linkleri okusanız Windows'dan çok daha kolay program kurup güncellemesi ama siz bildiğinizi okumakta devam ediyorsunuz. Windows'a dönün bence, Pardus size fazla gelir.

Doğru düzgün bir işletim sistemi yapmayın ondan sonra kullanıcılara suçu atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Windows hayattır gerisi yalan...

Hangisi baban?
    Bill Gates mi, Paul Allen mi?
  • quote:

Kullanıcı araştırıp yeni sisteme alışmaya çalışmadığı sürece en iyi işletim sistemini yazsak ne olacak?
  • quote:

quote:

Kullanıcı araştırıp yeni sisteme alışmaya çalışmadığı sürece en iyi işletim sistemini yazsak ne olacak?

Siz hele onu bir becerin biz alışırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

quote:

Windows hayattır gerisi yalan...

Hangisi baban?
    Bill Gates mi, Paul Allen mi?

Ne alaka şimdi?
  • bu kadar fanatik olmaya ne gerek var?
    adamın sorusuna cevap verin ya da okuyup geçin.
  • http://www.ozgurlukicin.com/

Pardus İşletim Sisteminin Resmi Forumudur.

Pardus Wikiye Bakmanızı Öneririm.
  • Pardusta program kurmak zor değil.Önce kurmak istediğiniz programın ismini bulun internetten.Pardus>pisi yada paket yöneticisi yoluyla programı aratarak kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

http://www.ozgurlukicin.com/

O eskidendi, artık Pardus'un resmi bir forumu yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

http://www.ozgurlukicin.com/

O eskidendi, artık Pardus'un resmi bir forumu yok

nasıl artık resmi deği?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.