Şimdi Ara

Pardus kurulum menüsü gelir gelmez hata veriyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pardus 2008'de turuncu arkaplan göründükten sonra kurulum seçeneklerinin gelmesiyle sol üstte siyah bir hata penceresi çıkıyor ve
    "err 8"
    diyor. Bir iki kez herhangibir tuşa bastığımda komut ekranı geliyor ve boot: yazıp duruyor.
    kernel imajını bulamadığı söylüyor galiba.cd sağlam, başka bilgisayarda denedim.
    çözümü bilen birisi var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 10 Ağustos 2008; 21:51:51 >

• Bilgisayarının teknik detayları , donanım özellikleri nedir?
  • avatarımın altından bakabilirsin.
  • Birden fazla ihtimal olabilir, yazdırdığın CD'de sorun olabilir, yeniden düşük hızda yazdırabilirsin.
    Anakart'da problem olabilir, sorun yok dersen Ati ekran kartları Pardus'ta sorun çıkarabiliyor, Kurulum yaparken ilk başlangıçta seçenekler var f4 veya f5 sanırım ,seçeneklerden Güvenli kip'te yükleme yapmayı deneyebilirsin. Başarılı olmazsa,
    Bir de BIOS ayarlarını kontrol et ! Bios ayarlarını Default olarak yeniden düzenle derim. Başka ihtimal gelmiyor aklıma şu an !
    Pardus forumuna baktın mı ??

http://forum.pardus-linux.org/ mutlaka bir bak istersen çözüm bulma ihtimalin daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 11 Ağustos 2008; 14:13:58 >

• teşekkürler tavsiyelerinin hepsini öncesinde yaptım zaten. kurulum hata verdiğinden dolayı kurulumda hiçbir seçeneğe giremiyorum. başlamadan bitiyor yani. dediğin foruma da konu açtım bakalım bilen var mı cevabı sağol.
  • önceki sürümlerin kurulumunda ben de sorun yaşamadım bunda kuramadım malesef. Önceki versiyonlarda da tv kartı ve ses kartını saatlerce ve günlerce uğraşıp çalıştıramayınca sinirlenip kaldırmıştım pardusu, 2008de belki halletme umuduyla indirdim sonuç bu oldu.
  • Saatlerce ve günlerce uğraşıp da kuramayınca gerçekten sinir bozucu oluyor , fazla uğraşma bence başka bir sürüme geç derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cd sürücünü değiştirerek tekrar dene.
    aynı sorun şuan bendede var 2007.3 sorunsuz kurulurken 2008 seninkiyle aynı hatayı veriyor. cd sürücüsünden kaynaklanabileceğini duydum ama hala elim eripte uğraşmadım.
  • yaw zaten 2 tane var ikisi de sağlam ve ikisinde de işe yaramadı, etrafta da yok kimse. neyse bugzillaya yazdım ilgilenecekler galiba.
  • aynı hata err-8 bende de var ekran kartı ati işlemci amd3000 anakart epox
    çözüm bulamadım cd veya cd sürücü ile ilgili değil
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.