Şimdi Ara

====>Pardus 2011 Ana Konu<=== 2011.2 çıktı ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
15.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneyelim bakalım, bakmadan geçmek olmaz
  • Pardus 2011 çıktı ama anasayfada haberini göremedik.
  • indirmeye başladım bakalım bizim ihtiyar kaldıracak mı
  • PC'yi kasmaması için Windowstan geçtim ancak neredeyse Vista kadar kasıyor. 2GB ram yiyor bende. Sildim Gnome masaüstüne sahip Ubuntu 10.10'u kurdum. Bilgisayar rahat bir nefes aldı. Donanım özellikleri yüksek olan arkadaşlar çok rahat kullanabilirler. Şimdiden hayırlı olsun
  • an itibari ile pardus2011 den yazıyorum beta 2 sidnen fazla farkı yok ama benim 1144et note bookda fan sürekli hızlı şekilde çalışıo sistem hızlı sayılır daha bi eksiğini görmedim olursa yazarım tekrardan msj.
  • fanda pardusda dolayı değilmiş :) windows açtım devam etti hızlı çalışma bende bi kapatıp biraz şimdi bi sıkıntı yok.
  • golü yedik ilk dakikadan :S netten indirdim pardusu 32bit i yazdım cd ye açılışta okumadı. dedim bide 64 bit indiriyim onu deniyim o da cd den açılmadı. sonra elimde 2009.2 vardı. onu taktım cd kuruluk ekranına geliyor ama diğer 2 dvd de gelmiyor? nedendir bu sorun?
  • abi kurulum cd'sini indirmemişsindir herhalde :D indirmediğini farz ederek yani direk çalışan cd kısmını download ettiğini düşünerek sorunun yazma hızından ve kontrolden kaynaklandığını söyleyebilirim. yani en düşük hızda cd'yi yazdırıp cd yazdırıldıktan sonra kontrol kısmından kontrol etmeni tavsiye ederim.
  • @arseniCem: dvd'ye yazdırırken en düşük hızda yazdırın.
  • Aşağıdaki adrese bir adet PARDUS2011 gönderilmiştir.
  • yeni sürüm çok güzel olmuş.eskisine göre daha kararlı daha sorunsuz birazcık daha hızlı.iyi iş çıkarmışlar.
  • arkdaşlar gerçekten baya bir değişiklik var ben çok zevk aldım 2011 den diğerine göre çok daha hızlı ve sorunsuz google chromiumda depoda mevcut sorunsuz çalışıyor. şuanlık sorun yok prformans 10 numara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self
    arkdaşlar gerçekten baya bir değişiklik var ben çok zevk aldım 2011 den diğerine göre çok daha hızlı ve sorunsuz google chromiumda depoda mevcut sorunsuz çalışıyor. şuanlık sorun yok prformans 10 numara :)

Pardus2009'da da vardı chromium!!
  • stabilliği konusunda birşey söyleyemem ama hız konusunda 2009 dan geride.
    o kadar bekledik dağ fare doğurdu.
    illa da linux diyenler ubuntu'dan vazgeçmeyecektir.
    daha iyisini yine ubuntu çıkarana kadar en iyisi ubuntu.
  • pardus 2011 bana 4 dvd ye mal oldu. dvdrom da nanay herhalde. şimdilik 2009a devam
  • Begenmedim
  • pardus 2011 yukledım ve sıldım.
    acıkcası hayalkırıklıgı...
    kde de ısrar etmelerı anlamsız.
    grubu bıle dogru durust ayarlayamıyor .
    pardus gelıstırıcılerının 40 fırın ekmek yemesı lasım...
    ubuntu kadar olamadılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 25 Ocak 2011; 22:07:17 >
  • Her seferinde büyük bir umutla yüklüyorum ama maalesef silmek zorunda kalıyorum. Neden
    1- KDE masaüstünü kullanmaları bilgisayarımı çok ama çok yoruyor. Windows Vistadan hiç bir farkı kalmıyor. Neden GNOME masaüstü kullanılmaz buna da açıklayıcı hiç bir cevap verilmiyor...
    2- Program yüklemede ubuntudaki kolaylık maalesef yok. Kaynak koddan bir ton uğraşıdan sonra kurulumu yapıyorsun ancak bu kez silme için ayrı bir uğraş yapman gerekiyor:(
    3- Bilgisayarın açılış ve kapanış süreleri çok geç...
    4- Bilgisayarı her açışda mutlaka çökmelerle karşılaşıyorum ve bu gibi sorunlar hakikaten tüm hevesimi alıyor.Kısacası çok hızlı çok stabil deniyor ancak söylenen hızı ve stabilliği göremedim maalesef... Tavsiye isteyen varsa Ubuntu 10.10 veya ubuntunun güncellemelerini bir iki ay sonradan takip eden stabiliteye önem veren Linux Mint işletim sistemini tavsiye edebilirm.
    PARDUS SİSTEM KURUCULARI VE GELİŞTİRİCİLERİ LÜTFEEEENNNNN KDE MASAÜSTÜ HARİCİNDE GNOME MASAÜSTÜNE AĞIRLIK VERİN HERŞEY GÖRSELLİK DEĞİLDİR. ASIL ÖNEMLİ OLAN VERİM VE HIZDIR....

• pardus 2011 wirelessimi tanımıyor hata kaydı açtım ama nafile eğer cevap gelmezse bende silecem pardusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

pardus 2011 wirelessimi tanımıyor hata kaydı açtım ama nafile eğer cevap gelmezse bende silecem pardusu

Hata yaparsın bence sırf bundan dolayı pardus silinir mi biraz uğraş derim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.