Merhaba arkadaşlar, Yahu esti bi pardus 2009 yükleyelim dedik,1 haftadır yüklemeye calısıyorum,50 tane cd ye cektim en sonunda yüklendi, yükledimde sanırım pek fazla kullanamıcam windows çağırmaya basladı, Gelelim sorunumuza Ekran öyle bir tuhafki basta normal git gide böyle yeşilimsi mavimsi renkler cıkıyor yavas yavas ve komple bütün ekranı kaplıyor,sanırım ekran kartı drivırını yüklemek zorundayım..Ama bırakın drivırı yüklemeyi belgelerim dosyasını zor buldum, Lütfen güzel bir çözüm sununda bu caba boşa gitmesin...Teşekkürler
Biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz? Bilgisayarınızın özellikleri falan.
Bilgisayarın özellikleri gayet iyi,4 gb ram falan filan, Bu arada bir sorun daha var,açılışta şifre yazma bölümünde ekranın sağ ve sol tarafında görüntübozukluğu var,Pardusta görüntü bozukluğunu nasıl düzeltebilirim ?Asıl sorunum bu
Büyük ihtimalle ekran kartıyla ilgili bir durumdur. Sistem özelliklerini bu yüzden sordum, siz bi detaylı sistem bilgilerinizi (monitör dahil) verinki ne olabileceği konusunda fikir yürütelim. Çünkü daha önce hiç gördüğüm ve duyduğum bir durum değil bu.