Şimdi Ara

Parçayı netten alıp ustaya gitmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapabilecegin en mantikli is olur tamir konusunda.yillardir,gerek rutin bakim,gerek parca degisimi gibi durumlarda parcayi kendim alip,sadece iscilik parasi veririm.ustalar genelde parca satmaz,ama anlasmali parcacilari vardir.direk oraya yonlendirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 22 Nisan 2018; 0:10:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hep netten alıyorum. Parçacı ustanın kardeşi ama ustayla akla kara gibiler. Usta çok efendi, parçacı çok artist bişey. Artislere kıl olduğumdan parçaları gözüne soka soka ustaya veriyorum. O da bana kıl oluyo da bişey diyemiyo.

Baktın bıdı bıdı ediyo daha işin olmasın.

Aslında bu bakımları ufak araştırmayla kendiniz de yapabilirsiniz. Benim yağ ve filtre değişim konum var forumda mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Arabayı yeni aldım tanımak çözmek biraz zaman alır ama ilerde yapılabilir kendi bakımları yer falan da önemli müsaitlik bakımından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustamın Peugeot aracım için parça aldığı yer var önce ona telefon ederim fiyat yüksek gelirse internetten aynısını ucuza alırım usta sıkıntı yapmaz zaten gerçek usta senin parçayı nereden aldığına bakmaz kalitesine bakar şu kadar gider der ve işliğini yapar senin fazla para vermeni istemez parçayıda senden gizli almaz. Ben ne ustalar gördüm parçacı ile anlaşıp 200 lük parçayı 300 e alıyor faturası 300 olarak kesiliyor sana gösteriyor sende sıkıntı yok diye sallamıyorsun oysaki kalan 100 liranın vergisini satıcıya verip 90 lirasını kendisi alıyor parçacıda bunun için bir kayıt listesi bile var. Ay sonunda paraları çukka ... anlamayan adamlara 100 liralık işçiliği kardeşim ayağına bak sana 50 lira başkasına yapmam der parçadan bu şekilde 100 lira alsa 50 lira kâr. Devir çok kötü

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Ben normalde antalya da yaşıyordum,şu an İstanbul dayım bu ddiğiniz şeylerin çoğunu burda gördüm Antalya da duymamıştım böyle şeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün disk balata hava yag polen mazot filtresi aldim. Ustaya taktircam. Artik böyle

• Bende alacagim urunu netten arastiririm. Uygun gordugumu alir ustama gider taktiririm.

• Sanırım en güzeli önce netten araştır sonra ustanın verdiği fiyatla karşılaştır hangisi uygunsa al git. Belki böyle böyle ustanın niyetini de çözeriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuda böyle yapmak gerekiyor. 50 liralık kapı hoparlörüne 150 lira çekerler.

Hem internetten taksitle alabiliyorsun yağını da filtreni de.

• Geçen hafta f30 316 aracın için servis buji ve bobin değişimine 2600 tl istedi. N11 den 4 buji 160 tl, 5 litre 5w30 yağ 110 tl, komple Bosch filtre takımını 100 tl ye aldım. 3 farklı özel Bmw servisi 100,100,150 tl istedi bunları değiştirmek için. Tanıdık bir tamirci 50 tl aldı. 20 tl bahşişi de haketti tabi. Kısaca en mantıklısı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.