Şimdi Ara

Parçaları aldım, kasayı kendim monte edebilir miyim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimde GTX650 ekran kartı ve xigmatek 600W kasa vardı. Gittim 900 lira gibi bir paraya işlemcidir ramdir şudur budur aldım, şimdi eve geldim.

Ben bunları kasaya kendim monte edebilir miyim? Daha önce hiç yapmadım fakat aldığım yer (nova bilgisayar-gittim direkt ofislerinden aldım parçaları) hiç bilgisayarcıya montaj parası verme, talimatları falan yazıyor hepsinin üstünde kendin monte edebilirsin dedi.

Ne dersiniz yapabilir mi daha önce hiç tecrübesi olmayan biri? Tek bildiğim şey anakartta ram nereye işlemci nereye giriyor falan...

Edit: Aldığım parçaları yazayım

1 TB western digital caviar blue hdd
    8 gb kingston 1600 mhz cl 11 ram
    Asus m5a78-m lx3 anakart
    AMD fx6300 6-core 3,5 ghz işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 5 Ekim 2015; 18:35:09 >

• T-72 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle basit bir işlem hocam :) Takıldığınız yer olursa söyleyin. Yardım etmeye çalışırım. Yanlız Termal Macun'u güzelce sürmeyi unutmayın. Ve birde parçaların felan SS ini atarsan sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskkaan

Kesinlikle basit bir işlem hocam :) Takıldığınız yer olursa söyleyin. Yardım etmeye çalışırım. Yanlız Termal Macun'u güzelce sürmeyi unutmayın. Ve birde parçaların felan SS ini atarsan sevinirim :)

Termal macun çıkmadı hocam işlemci kutusundan. Fakat soğutucunun işlemciye temas edicek yeri zaten yapış yapıştı. Sürülü gelmiş falan olabilir mi?

Edit: Kullanım talimatında da macun sürme falan yok, direkt işlemcinin üstüne koyuveriyor fanı. Yandaki kilitlerden kilitliyor. Ben de öyle yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 5 Ekim 2015; 19:04:02 >
  • Surulu gelmis olabilir . Sogutucunun bacaklarinida otturttugunuzda makineniz tamamdir.ddr lara dikkat edin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T-72 kullanıcısına yanıt
    Sürülmüş olarak gelmiş sanırım. Normalde orası yapış yapış olmaz. Seni zordan kurtarmışlar boşver Bir sıkıntı çıktımı peki hocam? Bi "SS" atsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.