Şimdi Ara

Parçalanmış kur dosyası birleştirme(cue uzantısı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Daha önce de paylaşım programıyla (Azureus) bir kaç programda denk gelen bu benzer olay, an itibariyle sorun halini aldı.

    Bazı dosyalar inerken, inmiş olan parçalar ayrı ayrı rar dosyaları olarak görünürdü. Bunların hepsini birden seçip "Buraya çıkart" deyince o parçalar "bir şekilde" birleşip tek bir dosya olurdu.

    Bu sefer 1.3GB'lık Matlab'ı inidirdim ve bu parçalar birleşmiyor. İnen Matlab isimli dizinin içinde 3 adet dizin(CD1, CD2, CD3) var ve her dizinde birer sfv dosyası(dosyaların bozulup bozulmadığını/eksik olup olmadığını denetleyen dosya) ile

    CD1 içeriği:

    merhaba.r00
    merhaba.r01
    merhaba.r02
    merhaba.r03
    merhaba.r04
    .
    .
    .
    .
    .
    merhaba.r46 isimli 47 (ilk 30 tanesinde Winrar simgesi var) adet dosya ve bir adet merhaba.rar var. Bu dosyaları winrar ile çıkarabiliyoruz ancak hepsinin içinde merhaba.bin dosyası olduğu için sürekli bir önce çıkartılanın üzerine yazıyor.
    merhaba.rar dosyasında ise merhaba.bin ve merhaba.cue dosyası var. Sfv dosyasını kullanarak inen dosyalarda herhangi bir bozulma olup olmadığını denetledim, bozulma ya da eksiklik yok.

    Acaba bu parçalanmış exe dosyasını hangi yöntemle birleştirebiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tumra -- 9 Şubat 2006 8:55:36 >







  • Tamam, kendimden utanıyorum, buraya yazarken farklı uzantılı olan dosya dikkatimi çekti ve internetten aradım, Daemon tools görüyormuş bu dosyayı. Kurdum, taktım, çalıştırdım; Matlab'ı kuruyorum. Aslında mesajımı da silerdim de en iyisi başlığı değiştirip başkalarının da faydalanmasını sağlayım, daha iyi olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.