Şimdi Ara

Parça Tavsiyesi [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaza kadar para biriktireceğim ram mi alsam işlemci + anakart mı anlamadım.

PALIT GeForce 9600 GT 1 GB Super+
    Intel Core 2 Duo 2.13 GHz E64000
    MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2) Anakart
    2 GB RAM

Rami 3 leyim diyorum ama AMD destekli anakart ve işlemci de alasım var ne yapayım sizce?

Bütçem yaza kadar en fazla 250 TL gibi bir şey olur.

"For there is one thing we must never forget...the majority can never replace the man. And no more than a hundred empty heads make one wise man will an heroic decision arise from a hundred cowards." -
    -- Adolf Hitler
  • Bulldozerleri bekle pahalı olsalar bile diğer işlemciler ucuzlar bu aradada bütçeni arttır.
  • bencede yaza kadar para biriktir ve eğer alıcaksanda monitör klavye mouse seti tarzı uzun seneler seni idare edebilecek bileşenleri al.şahsen ben öyle yapmıştım ilk önce monitör ve ses sistemini aldım kasayı daha sonra toplamıştım.sonra tavsiye işstersen biz burdayız ;)

Orijinalden alıntı: hardrhymer34

Sağolun bir de bir şey sormak istiyorum bu sistemle Crysis 2'yi 800x600'de en düşük ayarda rahat oynuyorum. Benim sistemime yakın olanlar fullde oynadıklarını söylüyorlar çıldırmak üzereyim.

Forumun ikinci el bölümünden 1 gb ram daha bul, faydası olur, bilgisayarında arka planda çalışan bütün programları kapat, ekran kartının sürücüsünü güncelle, vantage veya 3dmark 06 testi yap sonuçları incele, işlemciye biraz overclock yap, program vasıtasıyla sıcaklıkları izle, crysis 2 için gelişmiş grafik ayarları programını aşağıdan indir, çeşitli kombinasyonlar dene ama her zaman gölgeler kapalı olsun, gölgeler sistemi çok zorlar ama faydası çok azdır, bunları bir dene:

http://download.chip.eu/tr/Crysis-2-Advanced-Graphics-Options_15852526.html
    "For there is one thing we must never forget...the majority can never replace the man. And no more than a hundred empty heads make one wise man will an heroic decision arise from a hundred cowards." -
    -- Adolf Hitler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil telefon tavsiyesi
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.