Şimdi Ara

parça seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ekran kartı evga gtx 970 ftw+ alıncak

psu EVGA SuperNOVA 750wG2 GOLD alıncak

işlemci i5 4690k alıncak

son olarak kasa ve monitör kaldı bi el atın bunlarada

kasa 780t ayrıca kasa önerilerine açıgım

monitör samasung curved 27 inc

işten gelince 1-2 saat online oyun izler arada sıra film izlerim pro. oyun degilim. tavsiyeler buna göre olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 2 Temmuz 2015; 2:08:01 >

• Güncelll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Usta sistem uyumundan pek anlamam ama bende sistem alıcam senin yerinde olsam o kasaya ve psu ya vericem paradan kısıp ekran kartına yüklenirim.psu+kasa 650 vermeyi planlıyorum.Bence pek görünüşe bakma.
  • Oyun için alicaksaniz i5 yeterli olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaselcuk

Usta sistem uyumundan pek anlamam ama bende sistem alıcam senin yerinde olsam o kasaya ve psu ya vericem paradan kısıp ekran kartına yüklenirim.psu+kasa 650 vermeyi planlıyorum.Bence pek görünüşe bakma.

hocam kasa ile psu'da önemli. kasa montaj esnasında ve motajdan sonra yeterli havayı alırken içeriye toz almaması açısından önemli. Psu'da AX760i gibi modellerde Corsair Link ile gerçek zamanlı olarak sistemin ne kadar güç çektiğini gösterebiliyor.

@berkay1074 kasa önerisi olarak 780t yerine aynı kasanın dış tasarımı farklı olan 750D modeli de var. 750D daha ucuz. Yada biraz daha ekleyip 900D alabilirsin. 750D daha mantıklı.
  • 750d yi düşünüyordum lakin bi kere alıncak ayrıca hem görünüş birde beyaz renk istiyordum bunu buldum

Online oyun oynuyorum i5 yeter derseniz içim rahatlar:d

Ürünleri amazondam alıcam trden kat kat ucuza geliyor kasa hariç.

• Doğru söylüyorsun hocamda adam sadece görünüş için istiyor kendi kararı benim seçiceğimde ucuz olması lazım psu + kasa 650 lira olarak düşünüyorum.Tabi araştırmak gerek iyice.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam bende cosmos se yi çok beğenmiştim hatta psulu sanıyordum direkt alırım dedim ama psu olmadığı için o kadar para vermek istemiyorum tabi şık kasalar.
    O psu o ekran kartının 3 tanesini kaldırır gerçekten abartmışsın kardeşim

kasaya çok para veriyorsun piyasadaki daha uygun kasalarda işini görür ne olursa olsun bir süre sonra sıkıyor

4790K daha uzun ömürlü olur fakat oyunlarda şu an için bir fark yaratmaz. (ileriki zamanlarda aradaki fark olan hypertrading oyunlara katkı sağlayabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Temmuz 2015; 15:15:07 >
  • Ne biliyim kasa içi çok aksesuar var aslında ondan psuyu yuksek tuttum o halde 700_750W yeter degilmi

Kasa olarakda renkli fan kontrolcüsü olan hertürlü tavsiyeye acıgım:d

İşlemci olarak i5 k karar kıldım madem oyle bi psu bir kasa birde son olaral monitör olarak samsunng curved 27 inç monitörünü alıcam sırf tasarımı yüzüden.

fazla bile gelir

son iki tavsiyem sana şöyle olur

Kasanın içi dışından daha önemli 780T dediğin kasa 760 lira gibi bunun yerine sisteme gtx980 almak varken o kasaya bu kadar para yatırılmaz.

o kavisli monitör fiyatına 144hz 1ms gaming monitör almak kesinlikle daha mantıklı ( yazdığın samsun curved monitör 4ms Response Time & 60Hz eski tip)
  • Zaten ilerde yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden kadayı bikere alıncak

Monitör konusunda cahilim 144 hz ne işime yarıcak ?

Pro oyuncu degilim. İşten gelince 1 saat lol oynar cıkarım arada film izlerim

Iyide senin o oyun için bu kadar para sacmana gerek yok ki oynadığın oyunun ederi belli sonucta gereksinimi belli

144hz 60hz farkini yüksek FPS ile oyun oynarken anlamak mümkün. Özetle daha akıcı bir görüntü elde ediliyor

Kasayi yineliyorum bir kasa 400 lirayı aşmamalıdır (ozel full sivi sogutma kuracagim pompali rakorlu tuplu diyorsan al öbür türlü israf ki normal kullaniciya bunun yarısı kasa isini rahat gorur sıkıntı cikmaz)

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    eyv. tavsiyen için bende farkındayım biraz aşırı ama taa 4 aydır kafamda vardi bu onun için ayrı bi para biriktirdim bakalım az daha araştırıp kasa ve monitör işini ona göre bida indirimleri takip eder uygun birşey yakalarsam alırım.
  • 750D bu konuda gayet iyi bir seçim olabilirdi ancak 620 TL'lik fiyatla olmaz. Şubat'ta ben aldığımda 480 TL civarındaydı. Ucuza bulabilirsen 750D gayet iyi bir tercih olur. 780T ile 750D'nin içi aynı.

Corsair alırsan fan kontrolcüye muhtemelen ihtiyaç duymazsın. 4 Corsair fan bile oldukça sessiz çalışıyor. Notebook'um fanını son devire çıkardığında daha gürültülü

Beyaz istiyorsan Air 540 modeli de var. Modüler olmayan bir güç kaynağı bile rahatlıkla kullanılabilir.

Üst seviye bir psu istersen AX760i var. Oldukça iyi ancak aynı sistemde daha önce kullandığım VS450'den aşırı bir farkı yok. 750D gibi bir kasa alırsan modüler olması önemli.

GTX760, 7 HDD, 3.33 GHz'e OC'li Q9300 + 2 Fan bağlayıp VS450'yi yaklaşık 6 Ay kullandım. Tek ekran kartı kullanacaksan VS450 rahat rahat yeter. İleriye dönük yatırım olsun dersen HXi serisine de bakabilirsin.

• Psuyu yurt dısından alıcam garanti destegi sagladıgı icin evga istedim zaten 750w karae kıldım teşekkürler tavsiyen için.onun dısında kasalarda indirimi beklicem büyük ihtimalle..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.