Şimdi Ara

İlk motor seçimi nasıl olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Bir süredir motor almak istiyorum. Aslında hem korkuyorum hem o anı yaşamak istiyorum. Almak istediğim motor kaslı güçlü güzel sesi olan aynı zamanda fiyat performans bir alet olmalı. Model yılı çok eski olmamakla birlikte 2018 2022 civarı olsun istiyorum. Bu arada boyum 1.70 kilom 60.( bütçe 350 bin civarı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkoln2732 -- 7 Mayıs 2025; 0:10:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• linkoln2732 L kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa motor vitesli motor sürecekseniz ayrı ilk defa 2 teker üstünde olacaksanız ayrı.

İlk önce en az 1000km kadar bi scooter sürmenizi tavsiye ederim bu kurgeler fln honda kiralayabiliyorlar diye biliyorum nasıl oluyor bilmiyorum veya al sat yaparsınız önce scooterla başlayın ehliyetiniz olsa bile trafikteki durum farklı 1000km scooter çin olur japon olur honda veya tvs jupiter fibi veya piyasası hızlı tutan bir scoter.

Sonra motorunuzu alabilirsiniz motor diyip geçmeyin araba gibi arabada sedan hatchbak suv arazi vs varsa motorda da racing naked retro adventure bi sürü tarz var biri gelip size araba alacağım derse ona sedanda önerebilirainiz ama adamın ticariye ihtiyacı vardır gibi önce hangi tip hangi kullanım tarzı hangi oturuş pozisyonu ona bakın karar verirseniz ona göre devam edelim ancak genel olarak japondan şaşmamak gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Hocam ben iki teker üstünde dururum yavaş yavaş da öğrenirim diye düşünüyorum. Kawasaki zx serisi güzel gibi onlara bakıyorum. Hayabusalar tam istediğim sesi görüntüyü veriyor ama ben 60 kg motor 300 kg o iş zor. Arada binmelik bir şey ama sesi hoş olsun hızı iyi olsun istiyorum

• linkoln2732 L kullanıcısına yanıt
    Ooo hocam iki teker üstünde durmak ve yavaş yavaş öğrenmek mi bir de hayabusa.scooterla başlamanızı öneririm yoksa allah rahmet eylesin.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

😂Hocam zaten bu ülkede doğarak en büyük riski almışız üstüne de tüy dikmişiz. Bu motor çok küçük bir risk bunun yanında. Ben en son bisiklet sürdüm yani. Biraz haz almam duygu durum değişikliği için bunu yaşamam gerekiyor sanırım.

• İlk motor ve hayabusa kelimelerini yan yana görmek bile bi tuhaf geliyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl bir arabanız olmalı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.