Şimdi Ara

parça kontor olayı bitti sanırım artık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık parça kontor olayı bitti sanırım doğrumu
    ?sebebi şundan dolayı internet üzerinden parça kontor satışı yapılıyordu kontur adedi olduğundan fiyatta sorun olmuyordu şu an ise 4 tl yüklicem diyorsun 4,5 tl istenicek . ama normal turkcell bayileri 4 tl kontor 4 tlye yüklüyor internette satış yapılan pğarça kontor muhabbeti bitmiştir demek oluyor?
    buraya gelen turkcell bayisine gelen satış elemanına sordum dediki bayilerde 5tl ye 5tl kontor yüklenir sanırım bayilere düşük kar imajıyla kontor veriyolar mesela 0,2 kuruş olabilir. internet üzerinde satış sitelerinde şu an 4tl kontoru 4tl ye alıp 4,5 tl ye satıyorsun 5tl kontor 5,5tl ye satıyon buda demekk oluyor parça kontor olayı mucuk oldu ? türkcell telsim bayisi olan bi arkadaş aydınlatırsa iyi olur

hatta şimdi baktım 5tl parça 6 tl ye yükletiyorsun :) türkcell internet parça kontor satış ta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydd -- 2 Nisan 2010; 17:45:45 >

• Ben 10TL lik krediyi 8TL ye veriyorum...Daha ne olsun...
  • turkcellmi ?
  • Valla parçakontörde çok sıkıntı yaşıyorum..

5 liralık kontör 5,5 deyince adam gidiyor..

Yapacak bişey yok. Zaten saçmalamıştı son günlerde bu sistem..

Artık tamamen biteceğiz.
  • s.volkan sen türkcell bayisimisin ? dükkanın nedir merak ettim türkcell telsim bayileri 5tl 5liradan veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydd
    s.volkan sen türkcell bayisimisin ? dükkanın nedir merak ettim türkcell telsim bayileri 5tl 5liradan veriyor?

Bayi değilim.

Sorun burada zaten
  • SANIRIM bu parça kontor dağıtımını engellemek için yapıldı öle düşünüyorum mesela adam bayiye 4,8 den veriyor oda 5 ten satıyor . bu yüzden parça kontor online satan yerler oda kar edeyim derken 5,5 tan veriyor satacak kişiyede 6tl den sattırıyor :)

bi türkcell telsim telefon bayisi 5tl yi kaçtan alıyorlar vs bi açıklama yaparsa iiyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydd -- 2 Nisan 2010; 18:23:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar artık parça kontor olayı bitti sanırım doğrumu

Burada konu açıklamasında ne güzelce belirtmişsiniz. Başlığı da düzeltseniz daha anlaşılır olmaz mı?

quote:

parça kontor olayı bitti sanırım artık?
  • quote:

turkcellmi ?

Hayır AVEA...
  • Parça kontör işi devam ediyor turkcell istediği kadar engel koysun gene açığını bırakıyor

Ben pos cihazından 5 tl lik sistem kontörünü 5 tl'ye satmam 12 krş için hamallık edecek halimiz yok turkcell'e..

Müşteriye 6 tl'den fiyat cıkıyoruz itiraz eden müşterileri tim'lere gönderiyoruz onlar hamallık etsin

• 30 TL'lik krediyi bir bayi 31.5 TL'ye ve 10 TL'lik krediyi bir bayi 11.5 TL'ye satıyor. 1.5 TL transfer parası herhalde ama oldukça saçma. 20 TL'lik veya 30 TL'lik kart almaktan başka çare yok sanırım... Yada parça kontör isteyen bir arkadaşından 90 kuruş transfer parası vererek temin edebilir.
  • parça kontör alacağıma . giderim turkcell sistemden 5 tl yükletirim . süre de uzatıyor. parça kontör olayı tarih oldu. hala parça kontör alan varsa enayiliktir
  • Geçengün bakiyem 0 olduğu için gittim bir bakkala 5 Tl yükleyelim dedim adam 5 Tl yi aldı. Aradan 10 dk falan geçti bir baktım 4 Tl yüklemiş adam.
  • Parça kontör bayi olmayanlar için zaten çoktan bitmişti. Sadece ferdi olarak kişiler kullanmadığı kredileri daha cüzi şekilde transfer yapabilir artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.