Şimdi Ara

Parazit Yapan USB Hoparlör???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb beslemeli hoparlörüm internet sinyallerini , hdd hareketlerini , klavye ve maus hareketlerini oldugu gibi ses olarak bana yansıtıyor.Hoparlör ayarından sesi kıstığım zaman ses azalıyor.
    Masaüstü ve notebookta denedim ikisinde de durum aynı.Ancak masaüstünde daha volümlü çıkıyor parazit sesleri.
    Kulaklıkta herhangibir parazit yok , hatta usb hoparlörü farklı bi kaynaktan beslersem yine parazit yok.Usb beslemeyi pc ye jakı notebooka bagladım (ve tam tersi) parazit tamamen kesildi.
    Pirizi usb ye çeviren adaptörlerden alsam sizce çözüm olurmu?
    Olursa nasıl bir adaptör almam gerek ?
    Son olarak sizce sorunun kaynagı tam olarak nedir ?

• Pirizi usb ye çeviren adaptörlerden alsam sizce çözüm olurmu? çözülmez
    Olursa nasıl bir adaptör almam gerek ? boşuna almış olursun
    Son olarak sizce sorunun kaynagı tam olarak nedir ? kaynağı sinyaller ama işte ne güzel telefonun hoparlörün yanında kalsın birisi seni aramadan 5 sn önce parazit geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganmin -- 26 Mart 2015; 15:54:55 >
  • paganmin kullanıcısına yanıt
    5 sn önce gelen parazit ne gibi bir artı saglıyor bu durumda :)
    5 sn önce mi konuşmaya başlıyoruz arayanla...
  • artısı kişiye göre değişebilir örnek adamın telefonu sessizde hemde kulağında son ses müzik dinlyor ne yapıcak kulaklığına dıdıdıt dıdıt dııııt diye bir ses gelecektir
    5 sn önce konuşmuyoruz 5 sn önce telefonun ekranına **** seni arıyor ekranı gelmeden sinyal sessi geliyor
  • insan telefonunu neden sessize alır ? çaldıgını duymamak için.
    diyosunki yerçekimsiz ortamda çilek yiyim ama muz tadı versin :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.