Şimdi Ara

Paraya ihtiyacım var web site yapıyorum dükkan dükkan dolaşsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu sene üniversiteye gideceğim ve kendime bir laptop almak istiyorum.12.Sınıf web tasarım ve programlama öğrencisiyim daha önce yapmış olduğum bir pastahane sitesi var ve başka sitelerde yapmak istiyorum daha önceden tecrübem olduğu için bizim caddedeki pastahanelere girip yetkili kişiyle görüşmek ve site yaptırmak için teklifte bulunucağım sizce kabul ederler mi ? Başka nasıl müşteri bulurum fikirlerinizi bekliyorum

• Yarisini bana ver kazancin ben sana musteri bulayim.
  • Gazeteye ilan verebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Yarisini bana ver kazancin ben sana musteri bulayim.

%20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

quote:

%20

Sana ogrencisin diye kiyak yaptim normalde %70 aliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

Gazeteye ilan verebilirsin

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

%20

Nasıl buluyorsun müşteri söyle bizde bulalım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piyasa büyük ve sadece pastane olmaması lazım
    bence sen kafana göre bir pastaneyi seç ve kimseye bi şey demeden ana sayfa ve bir sayfa daha demo olarak tasarla
    (demo görsel ve işlevi olarak ikna edici olması şart)
    daha sonra git o pastaneye ve yetkili kişiye de ki:
    ben web tasarım ve programlama öğrencisiyim ve gayet yetenekliyim, size ben karşılıksız bir demo hazırladım
    eğer beğenirseniz bir miktar kaporo ile tasarımın devamı getiririm ve bitmiş bir şekilde teslim ederim
    eğer aklınıza yatmıyorsa canınız sağolsun, sonucda bu tasarım başka birisine nasip olacak diye söyle

eğer demo calışman görsel olarak güzel ve ikna ediyorsa adam hayır demeye korkar çünkü başka bir yere pazarlaya bilirsin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 22 Ocak 2013; 22:38:34 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

%20

Kaynaklarim var.Sen varmisin yokmusun

• quote:

Orijinalden alıntı: icon

piyasa büyük ve sadece pastane olmaması lazım
    bence sen kafana göre bir pastaneyi seç ve kimseye bi şey demeden ana sayfa ve bir sayfa daha demo olarak tasarla
    (demo görsel ve işlevi olarak ikna edici olması şart)
    daha sonra git o pastaneye ve yetkili kişiye de ki:
    ben web tasarım ve programlama öğrencisiyim ve gayet yetenekliyim, size ben karşılıksız bir demo hazırladım
    eğer beğenirseniz bir miktar kaporo ile tasarımın devamı getiririm ve bitmiş bir şekilde teslim ederim
    eğer aklınıza yatmıyorsa canınız sağolsun, sonucda bu tasarım başka birisine nasip olacak diye söyle

eğer demo calışman görsel olarak güzel ve ikna ediyorsa adam hayır demeye korkar çünkü başka bir yere pazarlaya bilirsin diye

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

%20

Kaynaklarim var.Sen varmisin yokmusun

Yokum kardeş

• quote:

quote:

%20

Senin kafan çalışmıyor
    Siteyi 500 tl ye yapacaksan 1500 tl fiyat çekip adamın teklifini kabul et gerisini ona bırak.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba bu sene üniversiteye gideceğim ve kendime bir laptop almak istiyorum.12.Sınıf web tasarım ve programlama öğrencisiyim daha önce yapmış olduğum bir pastahane sitesi var ve başka sitelerde yapmak istiyorum daha önceden tecrübem olduğu için bizim caddedeki pastahanelere girip yetkili kişiyle görüşmek ve site yaptırmak için teklifte bulunucağım sizce kabul ederler mi ? Başka nasıl müşteri bulurum fikirlerinizi bekliyorum

pm atsana sitenin ismini merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

quote:

%20

Senin kafan çalışmıyor
    Siteyi 500 tl ye yapacaksan 1500 tl fiyat çekip adamın teklifini kabul et gerisini ona bırak.

O kadar kolay değil hocam ben profesyonel değilim 1500 Tl fiyat çekemem kimseye 500 tl fiyat çekicem 250 sini o alıcak ne anladım bu işten

• quote:

quote:

quote:

quote:

%20

Senin kafan çalışmıyor

O kadar kolay değil hocam ben profesyonel değilim 1500 Tl fiyat çekemem kimseye 500 tl fiyat çekicem 250 sini o alıcak ne anladım bu işten

250 lira nedir ki elinin kiri programci adamsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

%20

Senin kafan çalışmıyor

Seni tanımadan sana ortaklık teklif eden düşünsün sanane

• Aklıma 16 web sitesini 100tl'ye yaptığım gün geldi allahtan tek bir tasarım hazırlayıp başımdan saldım cimriyi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

%20

Senin kafan çalışmıyor

yaptığın site referanslarını koysaydın.

Senin siteler için belirlediğin fiyatlar zaten bellidir. Satan kişi isterse 10000 tl ye satsın siteyi. Önce kendine site hazırlamakla başla. Oraya referanslarını koy. Fazla yoksada 3 5 template yaptşr üzerinden değiştirip. Reklam ajanslarına git yaptığın işleri göster dışardan iş yapabileceğini söyle vs

ama şöyle söylim bende bu işin içindeyim ve malesef bu web işi türkiyede çok kötü bi durumda. İnsanlar kalite ayrımı yapmayı bilmior. Ben eşşek gibi tasarım yapıcam 2000 tl diorm adam 250 ye yapan var diyor. Yani müşterisi de zor anlıcağın. İyi para kazanman için çok sağlam referansların olucak ona göre sağlam müşterilere gidiceksin maddi kaygısı olmayan. Yoksa pastahaneye, bakkala site yapmakla pek para kazanamazsın. Böle işler alsan bile güzel yapıcam diye kendini kasma. Aldığın bedele göre iş yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Aklıma 16 web sitesini 100tl'ye yaptığım gün geldi allahtan tek bir tasarım hazırlayıp başımdan saldım cimriyi

Hocam naptın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

quote:

quote:

quote:

%20

Senin kafan çalışmıyor

yaptığın site referanslarını koysaydın.

Senin siteler için belirlediğin fiyatlar zaten bellidir. Satan kişi isterse 10000 tl ye satsın siteyi. Önce kendine site hazırlamakla başla. Oraya referanslarını koy. Fazla yoksada 3 5 template yaptşr üzerinden değiştirip. Reklam ajanslarına git yaptığın işleri göster dışardan iş yapabileceğini söyle vs

ama şöyle söylim bende bu işin içindeyim ve malesef bu web işi türkiyede çok kötü bi durumda. İnsanlar kalite ayrımı yapmayı bilmior. Ben eşşek gibi tasarım yapıcam 2000 tl diorm adam 250 ye yapan var diyor. Yani müşterisi de zor anlıcağın. İyi para kazanman için çok sağlam referansların olucak ona göre sağlam müşterilere gidiceksin maddi kaygısı olmayan. Yoksa pastahaneye, bakkala site yapmakla pek para kazanamazsın. Böle işler alsan bile güzel yapıcam diye kendini kasma. Aldığın bedele göre iş yap

Bizim hocamız yakında yeni bir kanun gelicek demişti kaliteli işletmelerin web sitesi olmak zorunda diye senin bilgin varmı bu konu hakkında ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.