Şimdi Ara

PARASIZLIK YÜZÜNDEN KIZA AÇILAMADIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi ağlamak istiyorum    kızla o kadar bakıştık hoşlandını belli etti o kadar gelip açılmamı bekledi ben param olmadıgı için ona soguk davranmak zorunda kaldım   

• Aslında paraya gerek yok. Yolu bulunurdu .Kalpler bir olsun önemli olan o .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sef2013 kullanıcısına yanıt

hocam babamdan yetim aylıgı alıyodum eylülde tarih bölümüne geçtim o arada maaşımı kestiler yeniden dilekçe vs yolladım baglansın diye ama hala işlemde, kıza açılsam hadi bi cafe vs gidelim diyecekti ama cebimde sadece 5tl dolmuş parası bu halde nasıl açılacaktım    

• -Hattori- kullanıcısına yanıt

Hocam biraz sanalda ilerlerdin sonra çözülunce reelde devam ederdin.

• sef2013 kullanıcısına yanıt

hocam spor salonunda bayağı bi bakıştık vs sonra ben buna takip istegi attım ama kabul etmedi ama redde etmedi sonra geri çektim sonra salonda yine öyle bakışmaya devam ettik, daha sonra dedim "daha yoluna yürüyemiyorsun i..bne cebinde paran mı var köpek". çünkü kız odtü okuyo parası var havalı giyiniyo filan şimdi buna açılsam krş yok mecbur soguk baktım davrandım o da benden sogudu gitti    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 4 Kasım 2020; 21:8:28 >
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt

Hocam sağlık olsun de geç o zaman .Yapacak bir sey yok .Ne kızlar var ileride inşallah bulursun doğru kızı .

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

hocam babamdan yetim aylıgı alıyodum eylülde tarih bölümüne geçtim o arada maaşımı kestiler yeniden dilekçe vs yolladım baglansın diye ama hala işlemde, kıza açılsam hadi bi cafe vs gidelim diyecekti ama cebimde sadece 5tl dolmuş parası bu halde nasıl açılacaktım    

Başın sağolsun hocam

Kafana takma en yakın zamanda düzelir o işlem. Ben de yetim aylığı alıyorum üniversitenin başından beri (bu sene mezun olacağım). Muhtemelen işe başlayınca, sigorta girişim olunca kesilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 4 Kasım 2020; 21:41:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Management kullanıcısına yanıt

sağol hocam   

• Önümüzde ki maçlara bakacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Hayat hiç adil değil be hocam..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.