Şimdi Ara

Paranormal Activity 2-3 Yardım!!!(İzlemeyenler Gelmesin[Spoiler Konu])

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Paranormal Activity serisi ile ilgili kafama takılan bazı şeyler var:

2. Film ile ilgili sorular:

1-) 1. filmde Katie Micah'ı öldürdükten sonra polis tarafından vurulmuşt. Polis gittikten sonra Katie uyanıp Kız kardeşini ve kocasını öldürüyor ve Hunter isimle bebeği yanına valıp gidiyor. Neden? Nereye gidiyorlar?Katie'ye ne oluyor?

2-) Üvey kıza ne oluyor? En son evin ışıkları kapanınca görülüyor.

3. Film ile ilgili sorular:

1-) Son sahnede kadın çocukları almaya gittikten sonra sevgilisi onu ölü buluyor. Kim kadını öldürdü?

2-) Büyükanne aslında kim veya nasıl bir şey?(Son kelimeyi söylememin nedeni kadının sevgilisini dokunmadan öldürmesi)

3-) Büyük kız(Katie) filmin sonlarına doğru merdiven parmaklıklarına doğru bakıyor. Adam ona dokununca da çığlık atıp hızlıca koşuyor. Bu koşan kız mı kız yerine geçmiş bir varlık mı?

4-) Gece kızların başına ne geliyor?(Yine son sahne)

5-) Büyükannenin evinde adam kapıyı açınca 5-6 tane kadın çıkıyor. Bunlar kim?

6-) Trailerda kızlar bloody mary çağırmayı deniyor. Ben bu kısmı filmde bulamadım siz bulabildiniz mi?

son soru:7-) Kadının cesedi merdivenlerin başında dururken yüzü gözük müyor sizce kan için yapılmış bir kısmi bulanıklık mı yoksa gerçekten mi yüzü yok oluyor?

Evet arkadaşlar biraz fazla tuttum ama bu soruları gerçekten kafamdan atmam lazımdı. Bakmadığım site, forum kalmadı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

NOT: bu arada 4.filmin fragmanı yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler ve izlemeyenler için:

http://www.izlesene.com/video/paranormal-activity-4-2012-turkce-altyazili-fragman/6463801

Trailerin sonundaki 4'de değişince İllminati üçgeni mi çıkıyor? :D

4.filmde Katie ve Hunter bu olaylardan sonunda başka bir eve taşınıyor ve bu seferde şimarık hayaletimiz komşuları hedef alıyor:D

• İzlemedim gidiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.