Şimdi Ara

Paranızı nereye koyarsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler üniversiteye kayıta gideceğim gelecek hafta İstanbula. Yaklaşık 1000-1500 TL kadar parayla. Düşürsem veya bir şekilde kaybedersem çok fena olur. Cüzdanı arkaya koysam çalarlar Siz yerimde olsanız ne yapardınız ?

Hesap kartına yatırsam çekmesi felan uğraştırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentalist Bey -- 27 Ağustos 2012; 13:51:40 >

• Çanta al yanına çantaya koy veya çavuşun yanına sakla kimse dokunmaz o tarafa.
  • cüzdana koy, cüzdanın yanına anahtarlıkların halkasını delip geçir, sonra o halkayı bir de pantolonun cebinde olan o küçük saçma cepten geçir. ya da telefon kılıfının arkasına koy ama telefonu çıkartırken düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Frew-

Çanta al yanına çantaya koy veya çavuşun yanına sakla kimse dokunmaz o tarafa.

evet yada boyun çantası alabilirim

Mikrop kapmasın sonra hocam olmaz o
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

cüzdana koy, cüzdanın yanına anahtarlıkların halkasını delip geçir, sonra o halkayı bir de pantolonun cebinde olan o küçük saçma cepten geçir. ya da telefon kılıfının arkasına koy ama telefonu çıkartırken düşer.

tabi hocam düşer öyle
  • şu an ailende dursun oraya gidince havale ile alırsın
  •  Paranızı nereye koyarsınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Paranızı nereye koyarsınız ?

yakışmadı einstein
  • iç çamaşırına koy
  • Yıl olmuş 2012 bankamatikten para çekmek uğraştırır diyorsun.Vallahi kaybetsen gram üzülmem hıh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasttimes87

Yıl olmuş 2012 bankamatikten para çekmek uğraştırır diyorsun.Vallahi kaybetsen gram üzülmem hıh...

şuanda bankaya koymak alternatifsiz. ikna oldum fakat şans değil midir biraz? ya uzun sıra olursa nabacam 1 saat bekle işin yoksa
  • yahşi batıyı izledin mi
  • Çorabına koyabilirsin
  • 500 ünü sol cebine 500 ünü sağ cebine 500 ünü de cüzdana koy
  • Paracardsizlik basa bela
    Edit : papillon izleyen veya okuyan varsa anladilar nerde tasiman gerektigini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 27 Ağustos 2012; 14:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Bey

quote:

Yıl olmuş 2012 bankamatikten para çekmek uğraştırır diyorsun.Vallahi kaybetsen gram üzülmem hıh...

şuanda bankaya koymak alternatifsiz. ikna oldum fakat şans değil midir biraz? ya uzun sıra olursa nabacam 1 saat bekle işin yoksa

Üşenenin çocuğu olmaz dostum,varsa sıra bekliyeceksin.Sonuçta 1500 tl nakit ile gezmekten iyidir.O para için adam kesicek çok kişi var
  • 24 bin lira parayla kütahyadan denizliye ordan izmire gitmiştim. izmirde de akşama kadar dolaşmıştım bişey olmamıştı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Bey

quote:

Üşenenin çocuğu olmaz dostum,varsa sıra bekliyeceksin.Sonuçta 1500 tl nakit ile gezmekten iyidir.O para için adam kesicek çok kişi var

haklısın hocam

• rulo yapıp yan cebine sok
  • Bende yüklü miktarda bi parayı eve koymuştum hırsız girecek diye paranoyak olmuştum o zamanlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.