Şimdi Ara

paranız varsa devlet üniversitesine gitmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle ögrencisini takmayan kurum olabilir mi (üniversite sormayın, bazı üniversiteler hariç ) hepsininde burnu havada ögretim görevlileri yüzünüze güler sonra umrunda olmazsınız.Yeniden hazırlanmaya devam son 206.

• Özele gitmek icin mi yeniden hazirlaniyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    duruma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

duruma göre
    Hayirlisi

• Tamam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özel ünilerde de durum farklı değil merak etme, her hocanın kendine göre bir stili var. devlet ünilerinde bazı hocalar öyle olabilir ama adam gibi adam olan hocalar da var.
  • ilmentore kullanıcısına yanıt
    elmanın iyisini arıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangisi ama? paranız varsa devlet üniversitesine gitmeyin paranız varsa devlet üniversitesine gitmeyin paranız varsa devlet üniversitesine gitmeyin paranız varsa devlet üniversitesine gitmeyin paranız varsa devlet üniversitesine gitmeyin paranız varsa devlet üniversitesine gitmeyin

• HERKESİN BABA PARASI OLMUYO KOÇÇUMMM
  • (: sanane :) ( kullanıcısına yanıt
    Apartman üniversiteleri hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegehthtvsshas -- 22 Kasım 2018; 2:55:10 >
  • HE ZATEN PARA CIÇIYORUZ
  • Bu arkadaşı iplemeyin İÜ kimya mühendisliği okuyorum gayette memnunum okulundan gerek doğası gerek denizi gerek eğitim görevlileri gerek imkanlar tam bir üniversite . Devlet üniversitesi candır dostlar kazanabiliyorsaniz devlet bir numara

• kajmansil55 K kullanıcısına yanıt
    Çok acayip gömüyorlar ama o okulu ya.. Avcılar'da falanmış sanırım kampüs... Bölümünden memnun musun?

• Derste siralari tek tek gezip ogrencilerin coplerini toplayip cop kutusuna atan hocamiz var siz dusunun artik Ailemin yanina yatay gecis dusunuyordum sonra dedim boyle hocalar her yerde olmaz diye vazgectim. Bizim hocalar cok iyi ogrencilerle bire bir ilgilenebiliyorlar cok yardimci oluyorlar.

• okeanospetrichor O kullanıcısına yanıt
    Hayırdır kim gömuyor neyi gömuyor ? Okulun içinde büyük stad var halı saha , basket voleybol sahası var yüzme havuzu var spor kompleksi var bisiklet sürüş alanı var mış gibi ormanı var eğitim kadrosu 12 13 prof var kaliteyi sen düşün . İstanbul üniversitesi diyoruz Türkiye'nin ilk kurulan ve 10 araştırma unisinde biri Şöyle bakım bana bir öğrenci daha ne ister bu imkanlardan ? Yok yok

• Tek gömülecek yani avcılarda olmasıdır ki bana göre metrobüs okulun dibinde ve 1 saatte en geç her yere gidebiliyorsun ben Fatihdeyim mesela 40 dk da evdeyim ki Avcılar da gayet lux bir semt harika cafeleri caddesi var okula 5 dakika yürüme mesafesinde ..

• 1000 tl studio. Internet, aidat, elektirik, su dahil efendim
    Ek: çiçekleri de biz suluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (: sanane :) -- 17 Ocak 2019; 20:52:1 >
  • Ozelde bilerek birakiyorlar la para alabilmek icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.