Şimdi Ara

Paranın değerini önemsemiyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynen başlıkta yazdığım gibi bir durum söz konusu. Baba parası çok tatlı geliyor önemsemiyoruz. En az 50 tl ile çıksan hemen bitiyor.Zaten paranın kaynağı baba ya gelecek para harca gitsin düşüncesindeyiz. Ama görüyorum ki para hiç kolay kazanılmıyor.Acaba kendi emeğimizle kazansak bu parayı bu kadar kolay harcar mıyız?...

• Bu kadar kolay harcar mıyız? Hiç sanmıyorum.
  • staj paramı başlarda zor harcadım da sonraları daha rahattım tabi savurmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Aynen başlıkta yazdığım gibi bir durum söz konusu. Baba parası çok tatlı geliyor önemsemiyoruz. En az 50 tl ile çıksan hemen bitiyor.Zaten paranın kaynağı baba ya gelecek para harca gitsin düşüncesindeyiz. Ama görüyorum ki para hiç kolay kazanılmıyor.Acaba kendi emeğimizle kazansak bu parayı bu kadar kolay harcar mıyız?...

Senin konun diye geldim.Mesajımı yazıp gidiyorum iyi akşamlar.
    Mesajım:
    Valla bana her parayı harcaması zor geliyor. Normal günde paramı yiyip bitirmem ama biraz birikti mi toplu harcamaktan kendimi alamıyorum.
  • Ben çok para harcayan birisi değilim.Hiçbir zamanda olmadım Arkadaşlarımın çoğu babalarından haftalık 150-200 lira para alan ve anında harcayan adamlardan oluşuyor.Herifler hergün barlarda publarda.Bi gecede adam başı 70-80 lira bıraktıkları oluyormuş mekanda. Giydikleri bir gömleği ertesi gün giymeyen, bir parfüme 500 lira para veren adamlar. Kendi paralarını kazanmaya başladıkları zaman görücem ben onları

• paranın değerini anlamak istiyosanız bi işe girin ne olursa olsun herhangi bişey günlük işe girseniz anlarsınız değerini... ( anketörlük vb)
  • haftalık 25 lira lan harcasakda bırsey olmaz herhal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günlüğü 50 tl den amelelik yaptım...parası ilk başta çok tatlı gelmişti ama çalışmaya başladığımda 200 tl bile verseler gitmem dedim... saatliği 5 tl ye geliyormuş meğersem toplamda 2 gün çalıştım 100 tl kazandım ama gelin görünkü heryerim ço ağrıdı harcamasına gelince kıyamadım

tabi kendi paramızı kazanınca daha temkinli harcayacağımızı umuyorum
  • Kendi kazandığım parayı da rahatlıkla harcarım.Zaten günlük yemek parası verilir,bende yemek yemem veya ekmek arası götürürüm.Hee istesem vermezler mi?Onlar bana para vermeye çok meraklı zaten.Sevmiyorum arkadaş baba parası yemeyi.En kısa zamanda liseyi,üniversiteyi bitirip iş hayatına atılmayı istiyorum.
  • kendi paramı çatır çatır harcıyorum yemin ediyorum saniye düşünmeden .tam tersi babamın parasını harcıyamıyorum.

gidipte babamın parasıyla bira almam.kendi kazandıgım parayla alırım.aldıgım telefonu kendim odedim.bilgisayarın bi kaç taksidini kendim ödedim.

yaz gelsede çalışşsam diyorum.cebime şöyle rahat harcıyacagım para girsin.
  • lan varken harcayin iste mezarami goturuceksiniz yada simdi harcamadiginiz 10-20tl lerle ev araba falanmi alacaksiniz 4-5 sene sonra ? Ezin gitsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim bir öğün yemeğim zaten 50 tl tutuyor.. şirkete bi telefon istediğim tutar hesabımda para sıkıntısı yok..
    ama sizlere üzülmüyor değilim bak gaddar zengilerden değilim :)
  • ben bu konuda çok rahatım baba parasını hiç düşünmeden harcardım zamanında şimdi kendim kazanıyorum bilmiyorum benim gibi forumda çok ağır şartlarda çalışan belki bir kaç kişi vardır ama yine kolay harcıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

hocam benim bir öğün yemeğim zaten 50 tl tutuyor.. şirkete bi telefon istediğim tutar hesabımda para sıkıntısı yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

kendi paramı çatır çatır harcıyorum yemin ediyorum saniye düşünmeden .tam tersi babamın parasını harcıyamıyorum.

gidipte babamın parasıyla bira almam.kendi kazandıgım parayla alırım.aldıgım telefonu kendim odedim.bilgisayarın bi kaç taksidini kendim ödedim.

yaz gelsede çalışşsam diyorum.cebime şöyle rahat harcıyacagım para girsin.

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

quote:

hocam benim bir öğün yemeğim zaten 50 tl tutuyor.. şirkete bi telefon istediğim tutar hesabımda para sıkıntısı yok..

hangi seri bmw kullanıyosun =)
  • Ben ana parası yiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

lan varken harcayin iste mezarami goturuceksiniz yada simdi harcamadiginiz 10-20tl lerle ev araba falanmi alacaksiniz 4-5 sene sonra ? Ezin gitsin..

nick-avatar-mesaj uyumu helal sana kanka
  • Ben ailemin bana verdiği parayı harcarken acıyorum.Kendim kazandığım parayı istediğim gibi harcıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

quote:

hangi seri bmw kullanıyosun =)

Ayın 29 'unu bekliyorum kısmetse ilk bmw mi o zaman almış olacagım. ( F30 3 series)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.