Bildirim
Paramı Nasıl Bir Yatırımda Kullanmalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bimden mendil al sat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk
Bimden mendil al sat.
-
Altın al kenarda beklet 2 3 sene sonra değerlenir.çabuk hızlı diye bişey yok.döviz yapsan yükselir düşer belli olmaz.bankaya atsan 3 milyarın faizi 50 lira bile etmez.Ticaret kafan varsa bişeyler alıp satarsın.onu da herkes beceremez ticaret zekası lazım
Yan yatırımda kullan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Takip, 8 bin lira var bende de.
Yere yatır
Altın al
Ne ticareti çok kazandırır hocam? Yasal olan..
3.000 Lira altın 2-3 sene de bişey kazandırmaz bence.. -
quote:
Orijinalden alıntı: krlready
3.000 Lira altın 2-3 sene de bişey kazandırmaz bence..
Bende de birikmiş para var, bana altın daha mantıklı geliyor. Aslında kısa vadede Euro ve Dolar da mantıksız değil. Lâkin altın uzun vadede o parayı muhafaza edebilir. Benim yatırımdan ziyade parayı muhafaza etme isteğim var.
Bugün elindeki 4 bin lira, 2-3 sene sonra şimdiki 2 bin lira değerinde olacak. Yani 2 bin lira zararda olacaksın. Altına yatırım yaptığında, en az yaptığın zamandaki değerini geri alacaksın, 2 bin lira zarardan kurtulup değeri muhafaza edeceksin. Hele de zamanındaki kurdan biraz yüksekse tadından yenmez o.
Böyle düşünüyorum fakat ne kadar sağlıklı bir düşünce bilmiyorum.
Para bir şekilde altın,döviz yapılarak korunur elbette. Ben paramı yükseltmek istiyorum.3.000 Lirayı çoğaltmak istiyorum. 2 sene içinde daire almayı düşünüyorum, peşinat olarak kullanıcam bu parayı. -
En tepesinden %100 ya da daha fazla düşmüş bist100 hisselerinden (düzenli kar açıklayıP temettü veren) alın ve her ay imkanınız oranında fiyatına bakmadan almaya devam edin.5 yıl sonra inanılmaz bir kar sahibi olacaksınız -
quote:
Orijinalden alıntı: tugiacar
En tepesinden %100 ya da daha fazla düşmüş bist100 hisselerinden (düzenli kar açıklayıP temettü veren) alın ve her ay imkanınız oranında fiyatına bakmadan almaya devam edin.5 yıl sonra inanılmaz bir kar sahibi olacaksınız
O işlerden hiç anlamıyorum,bi anlasam yapmayı düşünüyorum, ciddi kar edenler var.. -
quote:
quote:
En tepesinden %100 ya da daha fazla düşmüş bist100 hisselerinden (düzenli kar açıklayıP temettü veren) alın ve her ay imkanınız oranında fiyatına bakmadan almaya devam edin.5 yıl sonra inanılmaz bir kar sahibi olacaksınız
O işlerden hiç anlamıyorum,bi anlasam yapmayı düşünüyorum, ciddi kar edenler var..
Kardeş anlamana gerek yok zaten çok uğraşırsan sabırsız olursun kar edemezsin.Sana basitçe açıklayayım.
İnternette biraz araştırma yaparak her yıl kar açıklayan bist şirketlerini bul.Ben de bir senedir incelemiyorum ama hisse ismide veremem buradan zaten.Sonra herhangi bir banka aracılığı ile paranın yettiği kadar hisse al.Bu hisseden eline para geçtikçe her ay al hatta her ay 100 dolar bile olabilir.Fiyatlarına bakmadan al.ilk maliyetinden yüksekse de al düşükse de al.Uzun vadede maliyetin dengelenmiş olacak.En az beş yıl mümkünse fazla bunu yap.Aldığın hisselerle, temettülerle bedelsiz verilen hisselerle hisse sayın bu sürede artmış olacak 5-10 yıl sonunda en az bir ev parası kazanmış olacaksın.Ama kuralı unutma fiyat ne olursa olsun alsat yapmamak ve düzenli almak..Kolay Gelsin
-
quote:
3.000 Lira altın 2-3 sene de bişey kazandırmaz bence..
Ben şahsen altın önermiyorum.Zarar ettirir mi bilemem ama altın uzun yıllardır yükselişte orta vadeli bir düzeltme yapmalı.Bir emita hiçbir zaman sürekli yükselmez. -
quote:
quote:
quote:
O işlerden hiç anlamıyorum,bi anlasam yapmayı düşünüyorum, ciddi kar edenler var..
Kardeş anlamana gerek yok zaten çok uğraşırsan sabırsız olursun kar edemezsin.Sana basitçe açıklayayım.
İnternette biraz araştırma yaparak her yıl kar açıklayan bist şirketlerini bul.Ben de bir senedir incelemiyorum ama hisse ismide veremem buradan zaten.Sonra herhangi bir banka aracılığı ile paranın yettiği kadar hisse al.Bu hisseden eline para geçtikçe her ay al hatta her ay 100 dolar bile olabilir.Fiyatlarına bakmadan al.ilk maliyetinden yüksekse de al düşükse de al.Uzun vadede maliyetin dengelenmiş olacak.En az beş yıl mümkünse fazla bunu yap.Aldığın hisselerle, temettülerle bedelsiz verilen hisselerle hisse sayın bu sürede artmış olacak 5-10 yıl sonunda en az bir ev parası kazanmış olacaksın.Ama kuralı unutma fiyat ne olursa olsun alsat yapmamak ve düzenli almak..Kolay Gelsin
PM attım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X