|
Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (73. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatih33yucel
Param hesabıma kredi kartından para yüklemem durumunda parayı tosla ile cekebiliyor muyum ?Evet, mümkün, yukarıda yazdığım eziyetler sonrasında, uygulamayı açtım. Sanal kart kısmında kart iptal tıklayarak iptal ettim(troy ozellikliydi)
Tekrar oluştur dedim, bu sefer MasterCard özellikli sanalkart oluşturdum ve mutlu son. nihayet tıslaya ekleyerek paramı çektim.
bütün melanet troy da imiş demekki
Edit: ben ekledigim bonuslar için konuştum ama lira yükleme de aynı şekilde olur diye tahmin ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 9 Ocak 2021; 17:19:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ziraat bankkart liraları yüklemek mümkün mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sorun olmadı troy özellikli kart, toslada çalışıyor ama fastpay de çalışmıyor. -
bankkart puanların kullanıldığı bir yer mi var sanki
-
bende bulamadım
arkadaşlar bugün yapı kredi kredi kartıyla puan kullanabilen oldu mu?
-
Ziraat puanları yüklemeye çalışıyorum
İşleme açık olmayan terminal hatası veriyor..
Nasıl yapacağız
Komisyonları çok fahiş. Puan yüklemeye %4. Hadi yükledik diyelim geri istemeye 2tl. Vay babam vay. Puanın 10 küsür tl'sini cebe attı zaten.
-
Vakıfbank word yükleyebilen var mı -
Kart puanı nasıl yükleniyor arkadaşlar -
Aynı hatayı veriyor ust uste denedim ama iptapmi edildi acaba
Yapıkredi world puanı için puan bilgisi bulunamadı diyor müşt. temsil. bankayla görüşme sürüyor dedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdurucaney
Kart puanı nasıl yükleniyor arkadaşlarUygulamadan olmuyor param com dan. Lira yukle , kart bilgilerini gir, seçenekler puan kullan var, ordan yürü
deniz bonus kullanılıyor muydu önceden
quote:
Orijinalden alıntı: JumaruuEvet, mümkün, yukarıda yazdığım eziyetler sonrasında, uygulamayı açtım. Sanal kart kısmında kart iptal tıklayarak iptal ettim(troy ozellikliydi)
Tekrar oluştur dedim, bu sefer MasterCard özellikli sanalkart oluşturdum ve mutlu son. nihayet tıslaya ekleyerek paramı çektim.
bütün melanet troy da imiş demekki
Edit: ben ekledigim bonuslar için konuştum ama lira yükleme de aynı şekilde olur diye tahmin ediyorum
Alıntıları GösterTroyda ne varsa anlamadım mastercard yaptıktan sonra düzeldi.Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
-
param hesabına 10 puan atabilir miyiz limit var mı?
Hocam alt limit 25 TL yani 10 TL olmaz.
limit olmasa iyiydi teşekkür ederim hocam
Bu limit yeni mi geldi hocam geçen finansbank 14tl puan atmıştım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X