Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.059
Cevap
248
Favori
327.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Görmezden gelir ve yoluna devam edersin.

• Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)
  • Arkadaşlar hesap yükseltme yaptım ama onay bekliyor hala ne zaman gerçekleşir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Kişi başı 25 bin yapıyor zaten bu aylık maaşa denk gelir. 12 ay buna yakın para ödüyorlar. Tüm sene boyunca sadece 5 aylık maaş parası kâr etmiş olmaları inandırıcı değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt

Ben telefonla aramak zorunda kalmıştım çok bekleyince.

Aradım bugün beklemeniz gerekiyor ama red gelmez evraklarınızda sorun yok dediler

• Blutv 25 tl iade kampanyası varmış, ben yeni farkettim.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada premium ile zaten ayda 10 liraya geliyor blutv. Gerek var mı?

tabiki o daha iyi.Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) 

ben zorrent'ci olduğum için takip etmiyom bunların paralı versiyonunu.

• Puan kullanmada sıkıntı mı var? İşlem başarısız diyor. İyzico sadece hesap sahibinin kartı ile puan yüklemeye olarak izin veriyor eşinin kartı ile puan kullanamıyorsun mesela. Bu da mı böyle oldu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün paraf puanlarımı yükleyemedim. Parafı çıkardılar diye düşünmüştüm. Sizin puanlar hangi bankanındı?

Bende de param kart puan hata veriyor, iyzico tam bir saçmalık kendi kartım ile yükledim bir kez sonra yüklemez oldu 1 ay oldu sorunu çözemediler.

Kartımdaki chip aktif hb vs sitelerde kullanılıyor, işin içinden çıkamayınca kartında sorun var deyip kapattılar, kendi kartım ile farklı bir kişinin üyeliğinden o karta sorun var dedikleri kartım ile yükleme yaptım şak diye ekledin.

Kartın kendine ait olmasınada gerek yok, sistemde manuel bir kontrol mekanizması var, kendileri kapatıyorlar ve yanlışı geride açamıyorlar.

• ebilgili E kullanıcısına yanıt
    Maximum

O zaman büyük ihtimalle uygulamadan kaynaklı bir sorundur. Yarın tekrar deneyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebilgili -- 3 Ocak 2023; 8:38:29 >
  • prowas P kullanıcısına yanıt
    Verilen kart bilgisi ilgili kullanıcıya ait değil uyarısı veriyor ben bu uyarıdan yalnızca kendi kartından puan kullanabilirsin diye anlıyorum geçen ay yükleniyordu bu ay olmuyor değişiklik olmuş olabilir.

• Denizbank puanlarını günlerdir yükleyemiyorum. Bugün ise yükleme butonu tepki vermiyor öylece bekliyor. Genel bir sıkıntı mı var?

• 2 gündür world puan yüklenmiyor Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) 

Hocam onu kapatmışlar bende fark ettim. Galiba mevzuat ile alakalı bir şey var o sebeple kısıtladılar.

• alternatif bir platform var mı kredi kartı puanlarını bir yerde biriktirmek için halk ve ziraatte sürekli hata veriyor

• dedenet D kullanıcısına yanıt

Kredi kartlarındaki puanları Iyzico’ya yükleyebilirsin. Fiziksel kartı da var. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.