< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (116. sayfa)

-
-
Para gönder deyince cep telefonuna param hesabına banka hesabına vs çıkıyor toslaya atacakken ne yapmak lazım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
para yükleme ekranında el altta puan kullan seçeneği var oradan yükleyebilirsiniz. hesabınızdoğrulandıysa ibanınıza atabilirsiniz. doğrulanmış hesap değilse toslaya param sanal kart ile yükleyip tosladan ibana çekebilirsiniz. ben öyle yapıyorum
-
Teşekkürler hocam param doğrulanmış hesap aslında ama karttaki 25 tl puanı dediğiniz yöntemle parama attım 1 TL komisyon kesti o parayı direk paramdan banka hesabıma atarken en fazla 20,44 tl aktarabilirsiniz dedi sonra sizin dediğiniz yöntemle toslaya param kartı ekleyip parayı toslaya atıp banka hesabıma çektim puanları genelde markette kullanıyordum bunu öğrendiğim iyi oldu kart puanını bu şekilde nakite çevirebileceğimiz başka yöntem uygulama vs varmı sadece param dan mı kart puanını yükleyebiliyoruz ben genelde altungolddan yapıyordum başka bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim hocam param iyi oldu bu arada kart puanı için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Aralık 2022; 20:56:50 >
puan harca app var. hiçbir online sitede kullanılamayan ziraat kartları bile kullanılıyor orada. ama harcamanız mümkünse markette harcayın, bunların hepsi komisyon kesiyor
-
Eyvallah hocam sağolasın
Paramdan toslaya veya başka bi yere kart ile para yüklemesi yapılamıyor. Genel bi sorun mu var yoksa bana özel mi anlamadım. hesabım onay bekliyor henüz
-
Visa ve troy kartları ekleyebiliyorsunuz mastercard eklenmiyor param altyapılı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz önce toslaya yükleme yaptım.
-
Arkadaşlar sıradaki kapanacaklar da bu konu mu var? Zaten gelecek ayın 16 sondan itibaren toslaya büyük zam geliyor bari o zamana kadar sorunsuz yapalım kapanmasın bari 👍
Maalesef..
-
Nasıl yani hocam?
-
Arkadaşlar papara ya mesela kendi banka hesabımız dışında havale yapamıyoruz. Param da da durum böyle mi kendi banka hesabımız dışında başkasının banka hesabından da para gönderilebiliyor mu? Yada başka birinin kredi kartından para yüklenebiliyor mu param kart'a?
Mh 3. Kişiler para yükleyebiliyor demişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükleniyor
Bu amazon %25 iade mevzusu devam ediyor mu arkadaşlar?
-
Arkadaşlar merhaba yapı kredi world puan var nakite çevirmem lazım tek önerilen param uygulaması ancak puan bilgisi alınamadı diyor yapı kredi kabul etmiyor mu etmiyor ise nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyzico uygulamasından yap
Abi bunlar dolandırıcıymış yahu ! Daha önce kredi kartı ile papara ya para yatırıp, ibana atıyordum. KK ile para yatırırken papara diyor ki bak kardeşim %2 komisyon alırım, yani bunu işlem gerçekleşmeden söylüyor. Ve ibana gönderirken % 0 komisyon ile gönderiyor. Dün forumdan biri Param ile komisyon olmadığını söyledi, olay burada başlıyor. KK ile taksitli çekersen var ama tek çekimde yok. Önce 800 tl çektireyim dedim %0 komisyon, sonra ibana çekeyim dedim ki dananın kuyruğu burada koptu. 800 tl çekmek için benden tam 40 tl komisyon istiyor, yani %5 !!! Oha ya ! En başta KK ile yatırırken bundan bahsetmiyor, e bir kere yatırmış bulunduk mecbur çekicez. Baştan bileydim asla yatırmazdım. %2 komisyon nerede, %5 nerede ?! İlk ve son kullanışımdır, kullanacaklara da tavsiye etmiyorum.
-
Durduk yere günümden 2 dk gitti. Bende birşey oldu sandım.quote:
Orijinalden alıntı: hDundarAbi bunlar dolandırıcıymış yahu ! Daha önce kredi kartı ile papara ya para yatırıp, ibana atıyordum. KK ile para yatırırken papara diyor ki bak kardeşim %2 komisyon alırım, yani bunu işlem gerçekleşmeden söylüyor. Ve ibana gönderirken % 0 komisyon ile gönderiyor. Dün forumdan biri Param ile komisyon olmadığını söyledi, olay burada başlıyor. KK ile taksitli çekersen var ama tek çekimde yok. Önce 800 tl çektireyim dedim %0 komisyon, sonra ibana çekeyim dedim ki dananın kuyruğu burada koptu. 800 tl çekmek için benden tam 40 tl komisyon istiyor, yani %5 !!! Oha ya ! En başta KK ile yatırırken bundan bahsetmiyor, e bir kere yatırmış bulunduk mecbur çekicez. Baştan bileydim asla yatırmazdım. %2 komisyon nerede, %5 nerede ?! İlk ve son kullanışımdır, kullanacaklara da tavsiye etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 29 Aralık 2022; 12:4:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X