Şimdi Ara

Param %25 iade 7-12 Aralık.koooş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.520
Cevap
43
Favori
118.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanal kartın detayını nereden görebilirim sadece sol üstte kart numarası var skt filan göremedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • param ve oldubil amazon ayrı ayrı olumlu

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende de var çözüm bulabildiniz mi eski hesapti benimki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amazondan kartı eklemeye çalıştığımda sorun oluştu kart eklenemedi doğru uzunlukta değil falan diyor böyle bir problem yaşayan oldu mu?

• Arkadaşlar, sanal kartı olup akaryakıt alacak arkadaşlar, Opet uygulamasını indirin, plakayı kaydedin, istasyonda pompa açılmadan mobil ödeme demeyi unutmayın. Mobil ödeme zaten masterpasse yönlendiriyor. Param sanal kart ile ödeme yapabilirsiniz bu şekilde. Sabah aldım 20 dk ya iade geldi.

• standartadam48 S kullanıcısına yanıt

param sanal kartım "troy" hocam. visa veya mastercard değil. yine de oluyor mu masterpass ile?

• Hem param hem oldu bil ayrı ayrı veriyor mu %25 yani 125 biri 125 biri,

Diğer param kartlara da geçerli mi ayrıca misal moneypay, messt

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Troy olayını bilmiyorum ustam, benimki visa idi.

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Geçen 111 tl iade kampanyasında depo doldurdum sözde 111 geri aldım mazot fiyatı 27 den almışım :) geçen gün 22,5 düştü kampanyadan zararlı çıkan bir ben varım herhalde sakın depo doldurmayın

• MOU kullanıcısına yanıt

olmuyor evet başka denizlere yelken açmalıyız, trendyol cüzdan ya da hepsipay cüzdan geçenki kampanyada olmuştu ikisi de

• rdydm kullanıcısına yanıt
    Maalesef canlı destek bile bilmiyor. Mail atın diyor attık bi çözüm gelmedi

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt
    Troy'u kapatıp tekrar sanal kart açmak istesek oluyor mu? Yoksa elimizde mevcut karttan da oluyor muyuz?

Ek: uzunca süredir uygulaması yüklü, sanal kart oluşturdum sadece diye hatırlıyorum ancak elimde fiziksel kart olmamasına rağmen fiziki kartımın da olduğunu söylüyor. Hiç fiziki kartım olmadı daha önce bir kez sanal kart kullanmıştım. Uygulamada iki farklı Kart numarası gözüküyor, biri sanal kartın diğeri neyin numarası belli değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 7 Aralık 2022; 9:47:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldubili deneyen var mı, paramın sanal kartı troy çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Evraklari mail attım fediginiz gibi bakalım o zaman

• depo dolduracak arkadaşların dikkatine acele etmeyin indirim gelecek

• yasinim35 kullanıcısına yanıt

bende şuan onu çözmeye çalışıyorum. Bimpara yükleyeceğim ama kart ayrıntılarını göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lawyera L kullanıcısına yanıt

Aytemiz vaay uygulamasına istediğiniz miktarda para yükleyebilirsiniz. İstasyona geldiğinizde, uygulamadan almak istediğiniz yakıt miktarı kadar kod üretip pompacıya kodu söyleyin. Pompacı kodu girdiğinde, otomatik olarak istediğiniz miktardaki yakıt dolduruluyor. Bu şekilde online ödemede pompa otomatik yakıt fiyatını %2-3 indirimli hesaplıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 7 Aralık 2022; 9:43:14 >
  • Bende de troy kartı var sanal yapınca o da troy oluyor. Amazon troy kabul etmedi

• BIMPARA olumlu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.