Param %25 iade 7-12 Aralık.koooş

-
-
2.fotoda hangi sektörler olduğu yaziyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en kolay nerelerden işlem yapıyorsunuz acaba
-
Selam.
İade ettiği tutarı hangi şartlarda kullanabiliyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Param kartım yok. Hemen onlıne cıkartabıkıyor muyuz
Kampanya; Araba Kiralama, Araç Kiralama-Satış/Servis/Yedek Parça, Benzin ve Akaryakıt İstasyonları, Havayolları, Seyahat Acenteleri/Taşımacılık, Konaklama, Sağlık/Sağlık Ürünleri/Kozmetik, Yemek, Giyim ve Aksesuar, Market ve Alışveriş Merkezleri, Mobilya ve Dekorasyon, Elektrik-Elektronik Eşya, Bilgisayar, Telekominikasyon, Hizmet Sektörleri, Yapı Malzemeleri, Hırdavat, Nalburiye, Çeşitli Gıda ve Eğitim/Kırtasiye/Ofis Malzemeleri sektörlerinde geçerlidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya, Pazaryerlerinde ve Migros Sanal Market’de geçerli değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maksimum tutar yok mu?
Telekom diyor fatura ödeme sayar mi acaba
125
125 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 6 Aralık 2022; 19:9:33 >
Bende tek noya 3 kart kayıtlı sadece 1 tanesi ne mi indirim verecek
Birde en fazla kaç tl verecek acaba
Markette islemleri yaparken bildirim gelmisti iyiki bu kartlada yapmamisim 07 sinde yani yarin basliyormus
Hepsiburada ve amazon sayılır mı acaba?
akaryakıt alın depoyu doldurun işte heyecan yapmaya gerek yok
-
Takip.
iade edilecek en yüksek tutar 125 lira mı?
-
Qr ödemesi neden yok acaba
Ben 20 gun önce kart istedim en az 2 defa MH ile görüştüm . Kart Agt denilen lanet kargoda ha gelecek daha gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tecrübeler paylaşıldıkça güncellemeye devam ederim. ![]() @Bella Ciao@djoguzhan55@androidmakaleniz@deepbluee61@ravanel |
BİM paraya 400 TL yükleme yaptım, 100 TL iade geldi. O 100 TL ile bir daha yükleme yaptım ve 25 TL onun da iadesi geldi. Böylece nakit olarak 500 TL değil 400 TL çıkmış oldu. Ölücülüğünde ölücülüğü gibi oldu ama sizde bu şekilde yapıp nakit çıkışını minimize edebilirsiniz. |
işlem yaptığım yerler turknet olumlu hepsiburada (hepsipay değil düz hepsiburada) olumsuz altungold olumsuz tıkla gelsin olumlu amazon olumlu |
Geçen 111 tl iade kampanyasında depo doldurdum sözde 111 geri aldım mazot fiyatı 27 den almışım :) geçen gün 22,5 düştü kampanyadan zararlı çıkan bir ben varım herhalde sakın depo doldurmayın |
akaryakıt alın depoyu doldurun işte heyecan yapmaya gerek yok |
kardeş sizdeki kafa tavukta yok be mh arayıp söylersen tabi kapatırlar kampanya şartlarını iyi okumanı tavsiye ederim
|
depo dolduracak arkadaşların dikkatine acele etmeyin indirim gelecek Benzin ve motorinde indirim bekleniyor https://www.memurlar.net/haber/1049065/benzin-ve-motorinde-indirim-bekleniyor.html |
ininal iade gelmedi diye yazanlar var bu forum inanılmaz ya |
Ön ödemeli kartlar %25 veriyor, koskoca bankaların kartları bilmem ikinci alışveriş, bilmem başka başka şartlarla %5'e nazlanıyor..
Neden acaba? |
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- maaşını getir kampanyası
- ticket geçen marketler ankara
- tcl 65c755 yorum
- burger crush hile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X