Şimdi Ara

Paralel evren temali film önerisi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konusu sadece paralel evreni barindirirsa sevinirim. Belgesel , film , dizi herseye acigim

Daha cok fantaziye kacmadan , yani oldu bittiye getirip al sana paralel evren tarzi filmler degilde, daha cok yapilan seylerin bilimsel aciklamalari ile konuya odaklanan bir film ariyorum.

Zamaninda 2005 -2006 da Lost rüzgarlari eserken cok arastirmistik, baya sarmisti o zamanlar simdi nerden gaza geldim bilmiyorum.

• coherence
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

coherence
    The Thirteenth Floor

• Tesekkürler dostum tek tek eklemissin hepsini eline saglik.

Suan ilk video dan basladim izlemeye ama birsey dikkatimi cekti son videonun Fringle ile alakasi varmi?

tamam degilmis Spoiler gibi oldu ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 4 Ocak 2015; 0:24:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Tesekkürler dostum tek tek eklemissin hepsini eline saglik.

Suan ilk video dan basladim izlemeye ama birsey dikkatimi cekti son videonun Fringle ile alakasi varmi?

Wonders of the Universe - Prof. Brian Cox sunuyor. Harika bir belgesel serisi. Tavsiye ederim.

Buna ek olarak Wonders of the Solar System de var, onu da tavsiye ederim.
  • quote:

Tesekkürler dostum tek tek eklemissin hepsini eline saglik.

Keyifli seyirler dostum ama şu var izlerken beyin göçü yaşıyorsun hani bir noktaya bağlanmışken o noktadan direk çıkıp başka bir noktaya geçiyorsun, bilimsel metodlar budur işte, yani aklın sınırını aşan teoriler yada bilimsel analizler çok kafa yoruyor, birde sonuca varamıyorsun ben en azından böyle düşünüyorum sanki her sonuç bir öncekinin tekrarı yani bir halka gibi bağlantılı birbirine biz buna BİLİM diyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donnie darko izle imdb 8.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanbesyo

Donnie darko izle imdb 8.1
    interstellar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

interstellar hocam

Alıntıları Göster
    @murselsevim Listeye ekledim @X kare @_conscript_ Tesekkürler tavsiyeler icin , hangisinden baslamaliyim? @premiumbeyin Izledim, cok saglam filmdi gercekten

• gurkanbesyo G kullanıcısına yanıt
    Bir kac defa izledim Donnie darko yu fakat paralel evrenle cok cok az ilgisi var. Daha cok bengi dönüş ve nihilizm temali bir film
  • quote:

Bir kac defa izledim Donnie darko yu fakat paralel evrenle cok cok az ilgisi var. Daha cok bengi dönüş ve nihilizm temali bir film

İzledinmi bilmiyorum ama yapı itibari ile aşk filmi:"YA AŞK YER ÇEKİMİNDEN DAHA GÜÇLÜYSE?" üst dünya bolluk, alt dünya da sefalet. zengin kız - fakir oğlan tabusuna çok farklı açıdan bakan bir film Upside Down..paralel evrenler tabu üstünde izle güzel film

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

İzledinmi bilmiyorum ama yapı itibari ile aşk filmi:"YA AŞK YER ÇEKİMİNDEN DAHA GÜÇLÜYSE?" üst dünya bolluk, alt dünya da sefalet. zengin kız - fakir oğlan tabusuna çok farklı açıdan bakan bir film Upside Down..paralel evrenler tabu üstünde izle güzel film

Hic duymamistim bile , ama konusu ilgincmis gercekten listeme aldim maksimum 3,4 gün icerisinde izlerim tesekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Hic duymamistim bile , ama konusu ilgincmis gercekten listeme aldim maksimum 3,4 gün icerisinde izlerim tesekkürler

Alıntıları Göster
    Source Code

• Source Code ve Interstellar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Source Code ve Interstellar
    Tam olarak karşılıyor mu bilmiyorum ama beğenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Tam olarak karşılıyor mu bilmiyorum ama beğenirsin

Alıntıları Göster
    @Rotarian @Detective W. Interstellar i izledim. Source Code un paralel evren ile hic alakasi bile yok. Zaman kırılabilen, eğilebilen, bükülebilen ve değiştirebilen bir olgudur. Film bunu güzel işlemiş. Gel görelim ki paralel evren ile alakasi nedir? Bir yazilim programin da similasyon olarak kurulan bir sistem var ve fisi cekiyorlar colter paralel evrende kaliyor. Bu kadar bitti , tek aciklama olarak Colterin attigi mesaj var ooo sistem cok iyi calisiyor kanka paralel evrenden selamlar

• Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Konusunu begendim , bilim adamlari ve teorileri kurgu bile olsa her zaman ilgimi cekmistir izliycegim
  • quote:

Konusunu begendim , bilim adamlari ve teorileri kurgu bile olsa her zaman ilgimi cekmistir izliycegim
    http://www.imdb.com/title/tt0267804/?ref_=fn_al_tt_1

İzlemeni tavsiye ederim. 2000 lerin iyi filmlerinden biri

• Kelepce kullanıcısına yanıt
    Pişman olmazsın.Bana göre bi 7,5-8'i hak ediyor rahatlıkla ama insanlar işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.